Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Zapxpxau
Abikokk
2008-12-08 22:51:06
Granadillid Stockist. Olid üsna pisikesed ja palju neid kah polnud, olin kõhkvel sest tundusid äbarikud, aga võtsin nii 300g ja oh mu üllatust kui need täna lahti lõikasin ja nende sisu jääresti paigutasin, nii magusad ja mahlased! Noolisin muudkui sõrmi... kahetsen, et natuke rohkem ei võtnud :P

Zap*

Liiseli
Abikokk
2008-12-12 19:12:49
Wõro lepasuitsu-verikäkk on käkkidest parim.
Berit
Abikokk
2009-01-18 15:59:54
Teate mis? Päikese sulatatud juust kreeka pähklitega on üks äärmiselt maitsev leivakate ;).
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-01-26 00:00:45
Thredahlia:
Naturaalne kaelakarbonaad küüslauguga, Oskar LT 5+ Mõnus küüslaugune, värv- ja säilitusainevaba :)
Tänu Thredahliale olen minagi seda nüüd paar korda ostnud, nagu ka selle 'venda' naturaalset kaelakarbonaadi ürtidega. Mõlemad on mõnusad. Aitäh soovitamast!!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Riinyke
Kokaõpilane
2009-01-27 19:19:42
Rimi mannavaht on üks hea avastus. Proovisin täna ka Selveri oma, kuid mulle maitseb Rimi õhuline ja suus sulav ning kergelt hapukas magustoit rohkem.

Keegi pole patrioot tühja kõhuga.

Kärt
Abikokk
2009-01-27 19:22:10
Riinyke:
Rimi mannavaht on üks hea avastus. Proovisin täna ka Selveri oma, kuid mulle maitseb Rimi õhuline ja suus sulav ning kergelt hapukas magustoit rohkem.
Mannavahtu on nii lihtne ise teha, et seda on mu meelest lausa patt poest osta :) Ise tehes saab palju parem ka.

Kahekesi Kalamaja köögis

Netcat
Abikokk
2009-01-28 13:46:44
Riinyke:
Ühel kaupluseketil, tõenäoliselt Selver, oli kunagi "menüüs" õunamahlaga valmistatud mannavaht. See oli harjumuspärasest teistmoodi ja tõesti hea. Roosad "tööstuslikud" mannavahud on minu maitse jaoks alati liiga magusad olnud.
Adonay:
Mannavahtu on nii lihtne ise teha, et seda on mu meelest lausa patt poest osta :) Ise tehes saab palju parem ka.
Saab, aga siin on see konks, et ühe topsi jagu mannavahtu on väga tüütu valmistada. või vähemalt nii ma oletan. Kogemus sellega on ikka nii et tekib teda terve pajatäis ja kõik söövad end seaks.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Netcat
Abikokk
2009-01-28 13:51:40
Ma ei tea veel, kas see on õnnestunud ost (paigutasin talvevarudesse), aga huvitav leid sellegipoolest. Sain eile Maximast (kuhu ma tavaliselt ei satu) suure purgitäie moonitäidist. St siis mooniseemnetest valmistatud täidist, mitte moonide täitmiseks :) Kogemusi kellelgi, mida sellega teha, on?

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Anu
Abikokk
2009-01-28 17:18:12
Netcat:
Ma ei tea veel, kas see on õnnestunud ost (paigutasin talvevarudesse), aga huvitav leid sellegipoolest. Sain eile Maximast (kuhu ma tavaliselt ei satu) suure purgitäie moonitäidist. St siis mooniseemnetest valmistatud täidist, mitte moonide täitmiseks :) Kogemusi kellelgi, mida sellega teha, on?
Moonisaiade vahele?
Tziiki
Abikokk
2009-01-28 17:48:23
Spiidi:
tziiki:
rimis müüdavad itaalia jäätised (1 liitrises karbis)-tiramisu oma...hästi põnev-selline magus jäätis, kus põhjaks on õhuke biskviit...ideaalne variant minu kui maiasmoka jaoks, kes tihti mõtleb, et kas osta kooki või jäätist :P...ainult et küllaltki kallis
Mis selle jäätise nimi on?
oi anna andeks...ma üldse ei pannud tähele, et keegi siin minu postituse peale on reageerinud... hetkel ma muidugi nende nime ei tea-lähen homme rimisse, vaatan järgi-aga muidu on need Tartu rimis näiteks täiesti eraldi ühes otsaletis ja on sellised liitrised täiesti läbipaistvas plastikust karbis...hinna järgi saad ka aru :D u 50 krooni ringis oli karbi hind...

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>