Evka Kokaõpilane 2008-11-18 09:15:13 |
Avastasin (Järve Selverist) Lepasuitsu eesti juustu, tootjaks E-Piim. Väga maitseb, saab ilmselt püsikoha meie külmkapis. Soovitan proovida! | |
Spidur Abikokk 2008-11-18 12:21:06 |
Thredahlia:
mina proovisin selle ära. meeldis. küll aga ei meeldi mulle uued kadarbiku minipakendid-NII väikesed.
kujundus on see-eest ilus...
Kas siin Kadarbiku rabarberi-maasika smuutit on juba mainitud? Ma olen sellest kerges sõltuvuses, kui tagasihoidlikult väljenduda! Kahju ainult, et seda suuremas pudelivariandis ei ole. Porgandimahl hommikuti on ka muidugi mõnus :) |
|
Anu Abikokk 2008-11-25 14:42:16 |
Gormet Räucher. Singitükkidega suitsujuustuviilud. Viib keele alla. | |
Amööb Abikokk 2008-11-26 08:26:13 |
Hurmad on peaaegu, et mu lemmikviljad, kuid tihti on need ebakvaliteetsed. Aga eile, täiesti juhuslikult, sattusin Laagna tee Maximasse ning seal olid nii-nii ilusad ning pehmed hurmaad. Ülimalt positiivne ost minu jaoks =) Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Riinyke Kokaõpilane 2008-12-01 22:33:56 |
Ranna Rootsi porgandiga verivorstid on ka hea ost. Kuigi porgandi maitset pole tunda. Mulle meeldib,et vorstis on mõnusad suured kruubid ja neid on palju. Keegi pole patrioot tühja kõhuga. |
|
Zoozi Abikokk 2008-12-01 22:49:45 |
Dee:
Mulle ka meeldis Salvesti majonees.
Kiidaks siis ka. :D Salvesti kerge majonees üllatas positiivselt. |
|
Merilin Abikokk 2008-12-04 10:50:44 |
Naturaalne kaelakarbonaad küüslauguga, Oskar LT
5+
Mõnus küüslaugune, värv- ja säilitusainevaba :) Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Enely100 Abikokk 2008-12-04 16:24:57 |
Rakvere verivorstid suitsulihaga... mõnusad ja lihtsad... mulle, kui mitte väga suurele verivorsti fännile, igati sobivalt mahedad... | |
Tziiki Abikokk 2008-12-05 10:35:50 |
rakvere uued verivorstid BBQ
neid kiitis ka postimehes-no ja tõesti on head!
siis veel activia maitsestamata jogurt...mul juba 3s nädal läheb, mil seda hommikusöögiks söön (koduse moosiga või lisan musti ploome ja mett) :)
rimis müüdavad itaalia jäätised (1 liitrises karbis)-tiramisu oma...hästi põnev-selline magus jäätis, kus põhjaks on õhuke biskviit...ideaalne variant minu kui maiasmoka jaoks, kes tihti mõtleb, et kas osta kooki või jäätist :P...ainult et küllaltki kallis As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Spiidi Abikokk 2008-12-05 11:30:00 |
tziiki:
Mis selle jäätise nimi on?
rimis müüdavad itaalia jäätised (1 liitrises karbis)-tiramisu oma...hästi põnev-selline magus jäätis, kus põhjaks on õhuke biskviit...ideaalne variant minu kui maiasmoka jaoks, kes tihti mõtleb, et kas osta kooki või jäätist :P...ainult et küllaltki kallis |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |