Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Tziiki
Abikokk
2009-02-04 10:33:45
Tziiki:
Spiidi:
tziiki:
rimis müüdavad itaalia jäätised (1 liitrises karbis)-tiramisu oma...hästi põnev-selline magus jäätis, kus põhjaks on õhuke biskviit...ideaalne variant minu kui maiasmoka jaoks, kes tihti mõtleb, et kas osta kooki või jäätist :P...ainult et küllaltki kallis
Mis selle jäätise nimi on?
oi anna andeks...ma üldse ei pannud tähele, et keegi siin minu postituse peale on reageerinud... hetkel ma muidugi nende nime ei tea-lähen homme rimisse, vaatan järgi-aga muidu on need Tartu rimis näiteks täiesti eraldi ühes otsaletis ja on sellised liitrised täiesti läbipaistvas plastikust karbis...hinna järgi saad ka aru :D u 50 krooni ringis oli karbi hind...
nii käisin ja vaatasin järgi-jäätise nimi on Siviero Maria

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Tziiki
Abikokk
2009-02-05 12:44:21
Lätis toodetud AXA kiirpuder-selline ühekordne "annus" sõin mustasõstra tükkidega-teisi pole veel jõudnud proovida, aga väga hea avastus-kui kiiresti midagi süüa tahad ja ei austa nt pakisuppe või kiirnuudleid (nagu mina). Igati aus kaup-suhkrut ja soola lisatud ei ole-71% kaerahelbeid ja 18% kliisid+marjad ja erinevalt nordicu magusatest plönnidest on konsistents ikka teraline ja tugev-nagu päris pudrul

Profa
Abikokk
2009-02-05 14:00:11
Endal on tööl lauasahtlis näljahäda tarbeks Veski-Mati kaerahelbe kiirpuder jõhvikatega. Muidu ok, aga jah, sool-suhkur sees, seda paneksin meeleldi ise ja mispärast on vaja lisada jõhvika lõhnatugevdajat? Vaja see Läti kaup järgi proovida.

Profa köögipool

Tziiki
Abikokk
2009-02-08 11:09:03
Profa:
Endal on tööl lauasahtlis näljahäda tarbeks Veski-Mati kaerahelbe kiirpuder jõhvikatega. Muidu ok, aga jah, sool-suhkur sees, seda paneksin meeleldi ise ja mispärast on vaja lisada jõhvika lõhnatugevdajat? Vaja see Läti kaup järgi proovida.
kusjuures avastasin et neid läti putrusid on kahte tüüpi-osad suhkruga ja osad ilma-nii et peab tähelepanelikult vaatama

Seenekas
Abikokk
2009-02-12 10:10:46
Ostsime Salvesti mädarõikaga majoneesi ja tore positiivne üllatus.
Netcat
Abikokk
2009-02-12 13:45:45
Seenekas:
Ostsime Salvesti mädarõikaga majoneesi ja tore positiivne üllatus.
Minu jaoks küll positiivne üllatus ei olnud. Selle sildil seisab "mädarõika lõhna- ja maitseaine, sh soja" mädarõika asemel. Sojal ja mädarõikal ei leia mingit erilist seost olevat.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Anu
Abikokk
2009-02-12 14:17:28
Mumuu jogurtid teraviljaga. Eriti punase apelsini oma.
Gegegerda
Abikokk
2009-02-12 20:59:10
Ma sain eile Jänksi jogurtisheiki ja nii meeldima hakkas, et jube kohe. Maitseb nagu jäätisekokteil, mmm :)

www.gegegerda.blogspot.com

Enely100
Abikokk
2009-02-13 10:36:16
Gegegerda:
Ma sain eile Jänksi jogurtisheiki ja nii meeldima hakkas, et jube kohe. Maitseb nagu jäätisekokteil, mmm :)
Need head jah, aga olen leidnud huvigrupi, kes neid kohe kohutavalt armastavad - pohmeluse all kannatavad meeskodanikud :D. Oma mees tassib siis poest neid paar tükki koju ja kirub, et naa väikesed on :D. Ja nüüd tean veel paari tuttavat meeskodanikku, kes raskel hommikul tee poe piimaleti poole suunab.
Kätrin
Abikokk
2009-02-13 13:28:09
Enely100:
Gegegerda:
Need head jah, aga olen leidnud huvigrupi, kes neid kohe kohutavalt armastavad - pohmeluse all kannatavad meeskodanikud :D. Oma mees tassib siis poest neid paar tükki koju ja kirub, et naa väikesed on :D. Ja nüüd tean veel paari tuttavat meeskodanikku, kes raskel hommikul tee poe piimaleti poole suunab.
Mina ka nende fann. Mitte küll pohmelli peale vaid kerge hommikusöögina pärast trenni. Nii head ja vahused on. :)

Kätrini kokkamispäevik

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 >>