Tziiki Abikokk 2009-02-04 10:33:45 |
Tziiki:
nii käisin ja vaatasin järgi-jäätise nimi on Siviero Maria Spiidi:
oi anna andeks...ma üldse ei pannud tähele, et keegi siin minu postituse peale on reageerinud...
hetkel ma muidugi nende nime ei tea-lähen homme rimisse, vaatan järgi-aga muidu on need Tartu rimis näiteks täiesti eraldi ühes otsaletis ja on sellised liitrised täiesti läbipaistvas plastikust karbis...hinna järgi saad ka aru :D u 50 krooni ringis oli karbi hind...tziiki:
Mis selle jäätise nimi on?rimis müüdavad itaalia jäätised (1 liitrises karbis)-tiramisu oma...hästi põnev-selline magus jäätis, kus põhjaks on õhuke biskviit...ideaalne variant minu kui maiasmoka jaoks, kes tihti mõtleb, et kas osta kooki või jäätist :P...ainult et küllaltki kallis As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Tziiki Abikokk 2009-02-05 12:44:21 |
Lätis toodetud AXA kiirpuder-selline ühekordne "annus"
sõin mustasõstra tükkidega-teisi pole veel jõudnud proovida, aga väga hea avastus-kui kiiresti midagi süüa tahad ja ei austa nt pakisuppe või kiirnuudleid (nagu mina).
Igati aus kaup-suhkrut ja soola lisatud ei ole-71% kaerahelbeid ja 18% kliisid+marjad ja erinevalt nordicu magusatest plönnidest on konsistents ikka teraline ja tugev-nagu päris pudrul As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Profa Abikokk 2009-02-05 14:00:11 |
Endal on tööl lauasahtlis näljahäda tarbeks Veski-Mati kaerahelbe kiirpuder jõhvikatega. Muidu ok, aga jah, sool-suhkur sees, seda paneksin meeleldi ise ja mispärast on vaja lisada jõhvika lõhnatugevdajat? Vaja see Läti kaup järgi proovida. | |
Tziiki Abikokk 2009-02-08 11:09:03 |
Profa:
kusjuures avastasin et neid läti putrusid on kahte tüüpi-osad suhkruga ja osad ilma-nii et peab tähelepanelikult vaatama Endal on tööl lauasahtlis näljahäda tarbeks Veski-Mati kaerahelbe kiirpuder jõhvikatega. Muidu ok, aga jah, sool-suhkur sees, seda paneksin meeleldi ise ja mispärast on vaja lisada jõhvika lõhnatugevdajat? Vaja see Läti kaup järgi proovida. As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Seenekas Abikokk 2009-02-12 10:10:46 |
Ostsime Salvesti mädarõikaga majoneesi ja tore positiivne üllatus. | |
Netcat Abikokk 2009-02-12 13:45:45 |
Seenekas:
Minu jaoks küll positiivne üllatus ei olnud. Selle sildil seisab "mädarõika lõhna- ja maitseaine, sh soja" mädarõika asemel. Sojal ja mädarõikal ei leia mingit erilist seost olevat. Ostsime Salvesti mädarõikaga majoneesi ja tore positiivne üllatus. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Anu Abikokk 2009-02-12 14:17:28 |
Mumuu jogurtid teraviljaga. Eriti punase apelsini oma. | |
Gegegerda Abikokk 2009-02-12 20:59:10 |
Ma sain eile Jänksi jogurtisheiki ja nii meeldima hakkas, et jube kohe. Maitseb nagu jäätisekokteil, mmm :) www.gegegerda.blogspot.com |
|
Enely100 Abikokk 2009-02-13 10:36:16 |
Gegegerda:
Need head jah, aga olen leidnud huvigrupi, kes neid kohe kohutavalt armastavad - pohmeluse all kannatavad meeskodanikud :D. Oma mees tassib siis poest neid paar tükki koju ja kirub, et naa väikesed on :D. Ja nüüd tean veel paari tuttavat meeskodanikku, kes raskel hommikul tee poe piimaleti poole suunab. Ma sain eile Jänksi jogurtisheiki ja nii meeldima hakkas, et jube kohe. Maitseb nagu jäätisekokteil, mmm :) |
|
Kätrin Abikokk 2009-02-13 13:28:09 |
Enely100:
Mina ka nende fann. Mitte küll pohmelli peale vaid kerge hommikusöögina pärast trenni. Nii head ja vahused on. :)
Gegegerda:
Need head jah, aga olen leidnud huvigrupi, kes neid kohe kohutavalt armastavad - pohmeluse all kannatavad meeskodanikud :D. Oma mees tassib siis poest neid paar tükki koju ja kirub, et naa väikesed on :D. Ja nüüd tean veel paari tuttavat meeskodanikku, kes raskel hommikul tee poe piimaleti poole suunab.Ma sain eile Jänksi jogurtisheiki ja nii meeldima hakkas, et jube kohe. Maitseb nagu jäätisekokteil, mmm :) |
|
<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > >> |