Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-01 12:14:02 |
Vernanda:
Vernanda, ei pea midagi. Kui tuled homme me uusi kodulinde imetlema, siis kõik need on müügil ka siinses Co-Marketi poes. :P
Zapxpxau:
tundub, et ma pean oma kaasa uuesti solarisse kupatama;)Nende Ehrmanni klaaspurkide seast on väga omamoodi (mulle maitseb rohkemgi kui moonijogurt) Russischer Zupfkuchen. Nagu meenutab kreemist pehmet kohupiimakooki, kakao ja kaneeli kerge aroomiga. Väiksed koogitükid on jogurti sees, pehmed. |
|
Ullike Abikokk 2010-05-01 14:38:47 |
Pille:
Pille! Kas võtsid kanu pidada? Vernanda:
Vernanda, ei pea midagi. Kui tuled homme me uusi kodulinde imetlema, siis kõik need on müügil ka siinses Co-Marketi poes. :PZapxpxau:
tundub, et ma pean oma kaasa uuesti solarisse kupatama;)Nende Ehrmanni klaaspurkide seast on väga omamoodi (mulle maitseb rohkemgi kui moonijogurt) Russischer Zupfkuchen. Nagu meenutab kreemist pehmet kohupiimakooki, kakao ja kaneeli kerge aroomiga. Väiksed koogitükid on jogurti sees, pehmed. Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Profa Abikokk 2010-05-03 09:30:45 |
Hakkab juba traditsiooniks saama, et Tartu poolt tulles sõidan läbi Adavere lihakombinaadi vabrikupoest. Sedakorda siis saagiks hea veisesink ja vinnutatud hobune. Hobuse kohta uurisin, liha tuleb Soomest. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-03 09:54:50 |
Zapxpxau:
Mul nüüd mõlemad proovitud, aga mõlemad olid jube magusad minu ja Kristjani maitse jaoks. Enam ei osta küll kumbagi :(
Peaks Stockist Total jogurtit neljapäeval otsima minema ja siis jälle ise tegema head jogurit. No ei ole leidnud poest muud sellist, mis alati ja igal kujul maitseks...
Nende Ehrmanni klaaspurkide seast on väga omamoodi (mulle maitseb rohkemgi kui moonijogurt) Russischer Zupfkuchen. Nagu meenutab kreemist pehmet kohupiimakooki, kakao ja kaneeli kerge aroomiga. Väiksed koogitükid on jogurti sees, pehmed. |
|
ErleS Abikokk 2010-05-03 10:56:53 |
Pille:
Minu maitse jaoks oli ka see martsipani ja mooniseemnetega jogurt liiga magusa ja intensiivse maitsega. Halb ta just ei olnud, aga eelistan midagi mahedamat. Zapxpxau:
Mul nüüd mõlemad proovitud, aga mõlemad olid jube magusad minu ja Kristjani maitse jaoks. Enam ei osta küll kumbagi :(.Nende Ehrmanni klaaspurkide seast on väga omamoodi (mulle maitseb rohkemgi kui moonijogurt) Russischer Zupfkuchen. Nagu meenutab kreemist pehmet kohupiimakooki, kakao ja kaneeli kerge aroomiga. Väiksed koogitükid on jogurti sees, pehmed. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-05 15:47:03 |
Olen siin viimasel ajal päris tihti tonnato-tuunikalamajoneesi teinud ja sel puhul on korralik tuunikala väga oluline. Õnneks on kohalikus Viimsi Marketis müügil John Westi konservid (nii tükid vees kui ka tükid päevalilleõlis) - kannatab ka niisama süüa. Nädalavahetusel plaanis seda tuunikala-kikerhernesalatit teha, siis kasutan ka kindlasti just seda tuunikalakonservi. Ja kui ma ühes teises teemas kurtsin, et küll ei maitsenud mulle väiketootja suitsuküülik ja küll on kohalike väiketootjate sinepid äädikased, siis nüüd ma kiidan ka natuke :) : Vernanda tõi külakostiks tikri-basiilikukastet, mis oli täitsa mõnus ja huvitav. Juustu kõrvale söömiseks ehk liiga vedel, aga grillvorstide juurde maitseks väga mõnusalt. Selline ürdine maitse oli kohe juures :) Aglio e Olio Liina on neid 'suuste' ka kiitnud. Kohalikus Delicatos pakuti degusteerimiseks Pädaste Gourmet paberõhukesi näkileibu, nende mett pähklite-rosinatega ning õuna-jõhvikatšatnit. Need olid kõik väga mõnusad! Salatikastet nr 1 olin varem ostnud, see meeldis ka. | |
Vernanda Abikokk 2010-05-06 12:56:48 |
Pille:
kanad olid väga kepsakad, nagu ka pererahvas, aga kuna ma vahepeal namisse ei sattunud, siis võtan järgmine kord plaani.
Vernanda:
Vernanda, ei pea midagi. Kui tuled homme me uusi kodulinde imetlema, siis kõik need on müügil ka siinses Co-Marketi poes. :PZapxpxau:
tundub, et ma pean oma kaasa uuesti solarisse kupatama;)Nende Ehrmanni klaaspurkide seast on väga omamoodi (mulle maitseb rohkemgi kui moonijogurt) Russischer Zupfkuchen. Nagu meenutab kreemist pehmet kohupiimakooki, kakao ja kaneeli kerge aroomiga. Väiksed koogitükid on jogurti sees, pehmed. |
|
Karnivoor Abikokk 2010-05-06 19:45:22 |
Karnivoori rõõmud - saabusin just Stockmannist täiesti korralike tallekarree tükkidega! Ei olnudki kondid 1cm lihaga.. nüüd tükid Nigella oliivi/tsilli marinaadis.. mmmm :) | |
Tiina Abikokk 2010-05-06 21:57:03 |
Netcat:
Mina pean tunnistama, et ei tundnud mädarõika maitset üldse :( Farmi toorjuust mädarõikaga on päris meeldiv, kuigi minu maitse jaoks võiks palju krehvtisem olla. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Vernanda Abikokk 2010-05-06 22:15:44 |
Pille:
jah, see suust oli üle hulga aja kohe vähe selline teistmoodi asi.
ja kauplus nimega Krõõt müüb Pepekala väga häid suitsukilusid. et mitte öelda, sprotte, kui tilk õli juurde panna.
Olen siin viimasel ajal päris tihti tonnato-tuunikalamajoneesi teinud ja sel puhul on korralik tuunikala väga oluline. Õnneks on kohalikus Viimsi Marketis müügil John Westi konservid (nii tükid vees kui ka tükid päevalilleõlis) - kannatab ka niisama süüa. Nädalavahetusel plaanis seda tuunikala-kikerhernesalatit teha, siis kasutan ka kindlasti just seda tuunikalakonservi. Ja kui ma ühes teises teemas kurtsin, et küll ei maitsenud mulle väiketootja suitsuküülik ja küll on kohalike väiketootjate sinepid äädikased, siis nüüd ma kiidan ka natuke :) : http://farm4.static.flickr.com/3301/4580797402_8ef6b96066_m.jpg Vernanda tõi külakostiks tikri-basiilikukastet, mis oli täitsa mõnus ja huvitav. Juustu kõrvale söömiseks ehk liiga vedel, aga grillvorstide juurde maitseks väga mõnusalt. Selline ürdine maitse oli kohe juures :) Aglio e Olio Liina on neid 'suuste' ka kiitnud. |
|
<< < 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 > >> |