Zoozi Abikokk 2010-05-12 20:35:22 |
Minu lapsed kiidavad Rannarootsi laste toorvorste, mis on E-ainete vabad. Muidu mu lapsed eriti toorvorste ja grillvorste ei söö, juhul kui ma ise ei tee muidugi. Neid vorstikesi vitsutati kohe isuga :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-12 21:30:08 |
Zoozi:
Mina ka proovisin, täitsa maitsvad olid.
Minu lapsed kiidavad Rannarootsi laste toorvorste, mis on E-ainete vabad. Muidu mu lapsed eriti toorvorste ja grillvorste ei söö, juhul kui ma ise ei tee muidugi. Neid vorstikesi vitsutati kohe isuga :) |
|
Netcat Abikokk 2010-05-12 22:11:19 |
Pille:
Minu kogemuse kohaselt ka miskne Abba silti kandev tuunikalapurk, Solarisest soetatud, oli odavamatest konservidest maitse poolest meeter maad ees. Kui ma väga ei eksi, siis peaks seda vist ka Selverites müüdama. Soomlaste Eldorado ja isegi Rainbow sarjade konservid pole ka pahad, imho. Ja päris odava otsa omadest on Iska hea mulje jätnud.
Aga mis on kõige viletsam tuunikalakonserv? Ma pole kõiki "tundmatu looma nahku" omal nahal läbi proovinud, aga üks kord ostsin purgi, millel seisis "hea" ja nüüd tean, et see on PAHA. Olen siin viimasel ajal päris tihti tonnato-tuunikalamajoneesi teinud ja sel puhul on korralik tuunikala väga oluline. Õnneks on kohalikus Viimsi Marketis müügil John Westi konservid (nii tükid vees kui ka tükid päevalilleõlis) - kannatab ka niisama süüa. Nädalavahetusel plaanis seda tuunikala-kikerhernesalatit teha, siis kasutan ka kindlasti just seda tuunikalakonservi. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Elis Abikokk 2010-05-21 19:02:59 |
Ostsin täna Rocca prismast Kuldna peekonimaitselise kartulimaitseaine. Suur tops- 230g ja hind kuskil 55.- Keerasin purgi kodus lahti ja vastu tuli nii hea lõhn! Lähipäevil teen ahjukartuleid prooviks, aga kui haistmismeeli usaldada, siis see peaks küll väga hea asi olema. Ja ma muideks tavaliselt ei kasuta kartulimaitseainet! Seal oli veel teisigi huvitavaid maitseaineid- tasub proovida. | |
Frieda Abikokk 2010-05-28 10:04:09 |
Lätlaste astelpajumarmelaad tumedas šokolaadis oli väga hüva kraam. | |
Spiidi Abikokk 2010-05-28 19:49:38 |
Kalev on välja tulnud uute väikeste 40g martsipanibatoonidega. See on sama puhas mandli-martsipan, mida ~200g läbipaistvas pakis hetkel müüakse, lihtsalt uues väikses pakis. Minu jaoks väga mugav kuna mulle meeldib matsipani ka niisama süüa, selleks on 40g pakk mõnus. Ja koogid on mul tavaliselt samuti väiksed, seega jääb märtsipani alati üle (kui kooki läheb 50g martspiani, siis pean alati ostma ju 4 koogi jagu). | |
Leoola Abikokk 2010-05-28 21:18:03 |
minu uus lemmik on grill juust, mis maksab 15-20 krooni, nime ei mäleta, aga poodides on halloum juustude kõrval (nt comarket ja stockman müüvad) | |
Meringue Abikokk 2010-06-01 11:38:58 |
Jube mõnusaks üllatuseks oli Ingmani Sentimento sarja jäätis Nocciola. Poes sai küll elukaaslasega kergelt vaieldud selle ostmise üle - tema tahtis seda kui uut ja huvitavat proovida, mina kui "majandaja" aga leidsin, et on otstarbetu osta tavapärasest ligi 2x kallimat jäätist (tudengielu ja kuu lõpp...). Kodus aga pidin oma sõnad tagasi võtma. Jäätis on küll üpriski rammus, aga samas väga mõnusa kreemise pralinee maitsega ja mitte ka liiga magus. Teda süües piisab täidsa ka ühest pisikesest pallist, mitte ei pea pool pakki endale ette tõstma, et jäätiseisu täis saaks :D Nii et lõppude lõpuks võib seda isegi kokkuhoiuks nimetada! Kindlasti kavatsen ka sarja teised maitsed läbi proovida. | |
Põrnikas Abikokk 2010-06-01 13:30:27 |
Meringue:
peale selle avastamist me koju enam muud ei ostagi.. super mõnus tõesti Jube mõnusaks üllatuseks oli Ingmani Sentimento sarja jäätis Nocciola. Poes sai küll elukaaslasega kergelt vaieldud selle ostmise üle - tema tahtis seda kui uut ja huvitavat proovida, mina kui "majandaja" aga leidsin, et on otstarbetu osta tavapärasest ligi 2x kallimat jäätist (tudengielu ja kuu lõpp...). Kodus aga pidin oma sõnad tagasi võtma. Jäätis on küll üpriski rammus, aga samas väga mõnusa kreemise pralinee maitsega ja mitte ka liiga magus. Teda süües piisab täidsa ka ühest pisikesest pallist, mitte ei pea pool pakki endale ette tõstma, et jäätiseisu täis saaks :D Nii et lõppude lõpuks võib seda isegi kokkuhoiuks nimetada! Kindlasti kavatsen ka sarja teised maitsed läbi proovida. |
|
Seenekas Abikokk 2010-06-01 20:58:31 |
Oh kui tore jäätisetutuvustus! Alati mõtlen seal letoi ees ja loen ja siis veel kalkuleerin, kas koju jõudes on mul autos pakk jäätist või on juba ära sulanud. Soe käes, peab hakkama külmakasti patareidega linna kaasa võtma. Minu viimase aja tõsine sõltuvus on küll Balti jaama turu ühe müüja hapendatud küüslauk. Võiksin seda süüa vist kilode kaupa kuni isu ükskord otsa saab. Kahjuks või õnneks mu ressursid sellist isu täissöömist ei võimalda ja vaevalt see suurtes kogustes ka hea oleks ning nii hästi maitseks. Nii ma siis üksi mekutan, õnneks kaasa endaga maiuse jagamist ei nori. Peab retsepti temalt välja võluma. | |
<< < 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 > >> |