Vernanda Abikokk 2010-04-20 19:41:31 |
Sissela:
saatsin minagi oma mehe ostma. selgus, et on populaarne produkt, olla ainult 1 purk (jah, see on päris klaaspurgis) riiulis alles olnud. maitse oli umbes selline, nagu mooni-martsipaniga asi maitsta võiks. ma arvan, et kõige selle saaga peale võiks solarise toidukas namile alet teha ;)
Ma siinse reklaami peale ostsin ka toda martsipani-moonijogurit. Njaaah, pole midagi väga erilist minu jaoks :P |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-21 07:47:05 |
Mina olen viimasel ajal Delicato rahulolev klient - ostan sealt kaasa poolekiloseid gnocchi-pakke, kui kiiret õhtusööki on vaja ning nende enda tehtud basiilikupestot. Viimast on küll müügil vaid Viimsi poes hetkel. | |
Netcat Abikokk 2010-04-21 08:33:09 |
Farmi toorjuust mädarõikaga on päris meeldiv, kuigi minu maitse jaoks võiks palju krehvtisem olla. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2010-04-21 08:38:23 |
Vernanda:
Siis nami-nami peaks kõigepealt oma kliendikaardi rajama, misjärel saaks erinevatest instantsidest sellele soodukit kaubelda :)
Ostsin seda mooni-martsipani jogurtit minagi, tükk aega tagasi juba. Klaaspurk oli muidugi pakendina meeldiv, aga kogus ühe inimese jaoks liiga suur. Jogurtil endal oli pisut vähem martsipani maitset, kui ootasin. Niisama ei sööks, aga sellest ei maksa erilisi järeldusi teha, kuna ma pole üldse eriti suur jogurtisõber. Kasutasin kastmena külmutatud marjade, kuivavõitu stritsli ja teiste taoliste asjade peal. Sissela:
saatsin minagi oma mehe ostma. selgus, et on populaarne produkt, olla ainult 1 purk (jah, see on päris klaaspurgis) riiulis alles olnud. maitse oli umbes selline, nagu mooni-martsipaniga asi maitsta võiks. ma arvan, et kõige selle saaga peale võiks solarise toidukas namile alet teha ;)Ma siinse reklaami peale ostsin ka toda martsipani-moonijogurit. Njaaah, pole midagi väga erilist minu jaoks :P Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kirsike Abikokk 2010-04-21 12:08:16 |
Netcat:
Ma kasutasin ülejäänud pool purki saiataignas ära. Väga hea sai tuli!
Jogurt maitses ka kõigile, kuid ikkagi jäi järgi. Kuigi tavaliselt liitrine pakk saab kiirelt tühjaks.
Kasutasin kastmena külmutatud marjade, kuivavõitu stritsli ja teiste taoliste asjade peal. |
|
Zoozi Abikokk 2010-04-21 14:15:46 |
Mulle meeldib Farmi oma rohkem,lemmik aga pole kumbki. | |
Kärt Abikokk 2010-04-26 22:42:20 |
Netcat:
Tahtsin ka just selle kohta paar head sõna kirjutama tulla.
Farmi toorjuust mädarõikaga on päris meeldiv, kuigi minu maitse jaoks võiks palju krehvtisem olla. |
|
Anu Abikokk 2010-04-28 19:17:36 |
Stardust:
Leidsin selle ka nüüd Lembitu Konsumist ning Kaubamajast. Tõesti hea, kuigi mooniseemneid tavaliselt eriti mõnuga ei tarbi. Selle jogurti sees olid aga ülihead. :) Siin teemas on mitmel korral Ehrmanni mooniseemnetega martsipanijogurtit mainitud. Kahjuks ma vahepeal Solarist külastanud pole, nii et proovida pole saanud. Aga täna leidsin poest Farmi martsipanijogurti mooniseemnetega. Martsipani armastan väga, mooniseemneid olen siiani pigem vältinud, kuid see jogurt on täitsa meeldiv. 220-grammine tops maksis 7-8 krooni. |
|
Zapxpxau Abikokk 2010-04-30 20:08:05 |
Nende Ehrmanni klaaspurkide seast on väga omamoodi (mulle maitseb rohkemgi kui moonijogurt) Russischer Zupfkuchen. Nagu meenutab kreemist pehmet kohupiimakooki, kakao ja kaneeli kerge aroomiga. Väiksed koogitükid on jogurti sees, pehmed. | |
Vernanda Abikokk 2010-05-01 12:11:50 |
Zapxpxau:
tundub, et ma pean oma kaasa uuesti solarisse kupatama;)
Nende Ehrmanni klaaspurkide seast on väga omamoodi (mulle maitseb rohkemgi kui moonijogurt) Russischer Zupfkuchen. Nagu meenutab kreemist pehmet kohupiimakooki, kakao ja kaneeli kerge aroomiga. Väiksed koogitükid on jogurti sees, pehmed. |
|
<< < 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 > >> |