Anu Abikokk 2010-04-12 16:10:05 |
Kalevi pirnišokolaad oreganoga. | |
Silx Abikokk 2010-04-13 09:15:11 |
Anu:
kahjuks piimaga :( Kalevi pirnišokolaad oreganoga. Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Stardust Abikokk 2010-04-13 11:55:56 |
Siin teemas on mitmel korral Ehrmanni mooniseemnetega martsipanijogurtit mainitud. Kahjuks ma vahepeal Solarist külastanud pole, nii et proovida pole saanud. Aga täna leidsin poest Farmi martsipanijogurti mooniseemnetega. Martsipani armastan väga, mooniseemneid olen siiani pigem vältinud, kuid see jogurt on täitsa meeldiv. 220-grammine tops maksis 7-8 krooni. | |
Anu Abikokk 2010-04-15 23:48:58 |
Kus Tartust seda martsipani-mooni jogurtit müüakse? | |
Nämmu Abikokk 2010-04-17 11:41:47 |
Anu:
Kui nüüd pead ehrmanni jogurteid silmas siis minuteada ei müüagi. Kahjuks!
Või on keegi kusagil näinud, teab öelda? Kus Tartust seda martsipani-mooni jogurtit müüakse? Kaie |
|
Stardust Abikokk 2010-04-17 15:23:04 |
Anu:
Kui sa nüüd Farmi jogurtit mõtlesid, siis selle leidsin mina Ujula Konsumist (kus ma tegelikult väga harva käin). Hoian edaspidi silmad lahti, äkki on mujal ka. Kus Tartust seda martsipani-mooni jogurtit müüakse? |
|
Vernanda Abikokk 2010-04-17 21:03:31 |
nii labane kui see ka pole, siis päris head on selverites müüdavad Fazeri kaneelikeerud - just selleks puhuks, kui tahaks kaneelisaia või kahte, aga ise ei viitsi teha :) | |
Tziiki Abikokk 2010-04-17 22:34:23 |
Vernanda:
oi, mulle ka need meeldivad
ja just sama moodi, et sattudes hommikul poodi, mil neid just ahjust välja tõstetakse ja mõõnuuus lõhn ninna hiilib, taipad, et pole ilmatuma pikka aega midagi nii lihtsat ise ette võtnud, aga samas võlub see lõhn sedavõrd, et ise mässama hakkamise asemel haarad poest paar tükki kaasa :P nii labane kui see ka pole, siis päris head on selverites müüdavad Fazeri kaneelikeerud - just selleks puhuks, kui tahaks kaneelisaia või kahte, aga ise ei viitsi teha :) As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Sissela Kokaõpilane 2010-04-18 14:30:50 |
Ma siinse reklaami peale ostsin ka toda martsipani-moonijogurit. Njaaah, pole midagi väga erilist minu jaoks :P Aga sellega seoses veel üks jogurtiküsimus - kas keegi on märganud, kus veel müüakse Farmi ja/või Tere teraviljajogurteid? Siiani ainult Prismas silma jäänud, aga see pole üldse kodupood mulle :( | |
Tiina Abikokk 2010-04-18 19:07:53 |
Sissela:
Minu meelest on neid Selverites ka. Aga sellega seoses veel üks jogurtiküsimus - kas keegi on märganud, kus veel müüakse Farmi ja/või Tere teraviljajogurteid? Siiani ainult Prismas silma jäänud, aga see pole üldse kodupood mulle :( Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
<< < 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 > >> |