Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Redfox
Abikokk
2010-03-06 23:40:19
täitsa suvakas kodulähedases poes Randla tänavas müüakse pakendatud kasemahla. vene päritolu. ilmsa suhkruta, pastöriseeritud. väga hea.
Kingadraakon
Abikokk
2010-03-07 11:12:40
minu kaubamärgiga kirsstomatid marinaadis prismast. 700 g purk 14.90. imehead!
Eva
Abikokk
2010-03-08 19:34:20
Eva:
Soovitan Rocca al Mare keskuses avatud uut läti poodi "Parem kui saldejums", kus müüakse läti leiba, juustu, jogurtit, piima, lehmakomme, mahla, küpsiseid jms. Uut kaupa tuleb päris tihti, olen isegi kord nädalas külastades alati meeldivate üllatuste otsa sattunud. Hinnad taskukohased ja kaup selline, millist supermarketites meil ei kohta.
Seda poodi tänasest enam ei ole Roccas, kolisid Balti jaama turule (täpsemalt kuhu, seda ei tea).

http://www.perenaine.ee/

Sissela
Kokaõpilane
2010-03-08 21:50:50
Eva:
Eva:
Soovitan Rocca al Mare keskuses avatud uut läti poodi "Parem kui saldejums", kus müüakse läti leiba, juustu, jogurtit, piima, lehmakomme, mahla, küpsiseid jms. Uut kaupa tuleb päris tihti, olen isegi kord nädalas külastades alati meeldivate üllatuste otsa sattunud. Hinnad taskukohased ja kaup selline, millist supermarketites meil ei kohta.
Seda poodi tänasest enam ei ole Roccas, kolisid Balti jaama turule (täpsemalt kuhu, seda ei tea).
Ma käisin ka just laupäeval Rocca al Mare keskuses ja tahtsin sinna poodi minna. Aga boks oli pime, katted ees. Kaup oli küll veel sees (sai tükk aega lolle Läti nalju tehtud "odekolons rallis" jms üle...)
Marju
Abikokk
2010-03-11 11:02:59
Krõbistan hetkel Tartu Lõunakeskusest kauplusest Tervisesnäks ostetud herneid vasaabiga... nii mõnusad! :)
Kingadraakon
Abikokk
2010-03-11 14:39:46
oo, järgmine kord kui balta turule satun, katsun ka selle läti poe üles leida. eks siis annan luureandmetest teada.
Aaloemahl
Abikokk
2010-03-11 19:59:56
Marju:
Krõbistan hetkel Tartu Lõunakeskusest kauplusest Tervisesnäks ostetud herneid vasaabiga... nii mõnusad! :)
Minu jaoks oli terve see pood üks positiivne leid :) Ja neid herneid ostan alati, kui seal käin.

sussi-sussi.blogspot.com

Elis
Abikokk
2010-03-11 20:12:25
Järve Selveris nägin enesele suureks üllatuseks rabarbereid müügil ja mangod olid seekord väga maitsvad ja küpsed.
Tuuli
Kokaõpilane
2010-03-19 14:43:58
Minu viimase aja avastus on olnud Nopri vahukoor. Hetkel on vist seda küll üsna kehvalt saada (ise ostan Stockast, Rimist ega Prismast ei ole seni leidnud), aga see on uskumatu, kuivõrd oluline komponent on hea maitsega koor näiteks pastakastmetes. Elu sees pole nii häid pastakastmeid valmistanud kui nüüd selle Nopriga. Säilivusaeg on tal muidugi lühike, seepärast kappi valmis osta ei saa. Rainbow sari meeldib mulle ka väga (see Prisma private label siis). Kookospiim on selle märgi all väga hea ja uskumatult odav (pool liitrit 12.-). Hästi kreemise mõnusa konsistentsiga. Rainbow pesto on ka üks parimaid tavapoest saadaolevatest. Ja basmati riisi ostan ka ainult Rainbow oma. Farmi toorjuust on ka viimase aja lemmik, kahju ainult, et see nii väikestes pakendites on. Võiks olla kasvõi poolekiloses - ühele küpsetajale on selle ära kasutamine käkitegu :)

Ise tehtud. Hästi tehtud

Redfox
Abikokk
2010-03-19 22:13:27
Sissela:
Eva:
Eva:
Ma käisin ka just laupäeval Rocca al Mare keskuses ja tahtsin sinna poodi minna. Aga boks oli pime, katted ees. Kaup oli küll veel sees (sai tükk aega lolle Läti nalju tehtud "odekolons rallis" jms üle...)
otseselt pood vist ei kolinud aga sama kaupa väiksemas valikus saab keskmisest kulinaaria saalist keset saali asuvast letist. nüüd on ka need jogurtid seal. ma hankisin maasika - sinika idudega ja viigimarja oma. põldmarjaoma siis pold kui ma käisin. veel olen näinud leiva-muraka läti jogurtite valiku seas
<< 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 >>