Kärt Abikokk 2010-02-14 20:15:27 |
Mutti ketšup on üks õnnestunud leid. Ketšup nagu vanasti! | |
Cracilis Abikokk 2010-02-26 16:26:28 |
Kas keegi on proovinud Vändra mozzarella kirsse ( või vähemalt nii on pakendile kirjutatud)? Mulle igatahes maitsevad, söön neid lausa niisama. :) Samas Tartus on olenevalt kohast neil tore hinnavahe. Maksimarketis on pakk 19.90. eeku, Selveris aga 16.90 eeku., Kaubamaja toiduosakonnas 18.90. eeku. | |
Spidur Abikokk 2010-02-26 22:05:00 |
Adonay:
Kus seda müüakse?
Mutti ketšup on üks õnnestunud leid. Ketšup nagu vanasti! |
|
Kärt Abikokk 2010-02-26 23:53:25 |
Spidur:
Meie leidsime selle Rocca al Mare Prismast. Seal oli Mutti purustatud ja kooritud konservtomateid ka. Kallimad küll aga oluliselt paremad kui need Annaliisa vm muu mark, mida varem kasutanud olen. Ja tegelikult need Rimi tarnitavad ökomargi purustatud tomatid olid ka head.
Adonay:
Kus seda müüakse?Mutti ketšup on üks õnnestunud leid. Ketšup nagu vanasti! |
|
Kärt Abikokk 2010-03-04 13:10:39 |
Rainbow tootesarja kiidukooriga ühinedes tooksin välja nende tumeda riisi ehk lahtine pruun riis. Olen otsinud mitte-kottides pruuni riisi aga pole leidnud ja Prismas pühapäeval nägin. Valmimisaeg on küll tunduvalt pikem (ca 1 tund) aga maitse on nii hea, riisiterad ei kee pudruks, jäävad selliseks, kuidas nüüd öelda, neil on bite to it | |
Fre Abikokk 2010-03-04 14:08:40 |
Selveris (Järvel vähemalt) on müügile ilmunud imelikud avokaadod, suuruse poolest pigem sinna ploomi kanti. Eile ikkagi ostsin mõned soodsa hinna pärast prooviks (kilo ca 25) ja täna võtsin kamaluga juurde. Mitte et lihtsalt OK vaid minumeelest kohe väga hea maitsega. | |
Netcat Abikokk 2010-03-04 15:52:48 |
Kas need on need millel õieti seemet pole sees?
Kunagi oma emale tõin selliseid, tema polnud päris rahul nendega, aga võibollaolid toored eksemplarid kah. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Fre Abikokk 2010-03-04 19:59:42 |
Netcat:
Ei, nendel on just selline korralik miniatuurne kõva kivi keskel. Ma arvan, et sa mõtled neid avokaadosid, millel oli kunagi selline rääbakas kivi sees, mis välimise serva juures oli kuidagi selline kihiline. Praegu ostetud avokaadod on isegi paremad kui head suured. Tõesti, veendusin täna uuesti, imehea maitse isegi suht kõvana, ideaalselt tuleb koor ära jne. No patt oleks viriseda et olgu sealjuures veel siis suuremad ka. Kas need on need millel õieti seemet pole sees? Kunagi oma emale tõin selliseid, tema polnud päris rahul nendega, aga võibollaolid toored eksemplarid kah. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-06 20:47:17 |
Mina avastasin poest 200-grammise ja täitsa viisaka välimusega kamapaki. Rõõmustan seepärast, et see on kena suurus ja pakend kõiksugu rahvusvahelistele kamahuvilistele saatmiseks. Eks kilohind tuleb kallim, aga alati pole see kõige olulisem.. | |
Pozataja Abikokk 2010-03-06 21:03:26 |
Kokkamas95:
mulle ka see suusajogurt väga maitseb aga seda ilmub poelettidele üsna harva ja seni olen näinud vaid prismas või konsumis
Minu head leiud poest on suusajogurt ja valge viinamarja jogurt. http://www.tere.eu/upload/Product//Live/2305 |
|
<< < 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 > >> |