Riinyke Kokaõpilane 2008-11-10 21:51:10 |
Selveri pasteet on üle kõige. Parem kui šokolaad ja sobib ka "paljalt" maiustamiseks. Keegi pole patrioot tühja kõhuga. |
|
Marju Abikokk 2008-11-11 19:19:47 |
Poest positiivselt. Iga kord, kui poes käin, vaatan, et kas äkki imekombel on kikerherneid - enamasti pole. Aga täna! Tartu lõunakeskuse toidupoes, pesuehtsad kikerherned soolvees! Loomulikult ostsin kohe kolm purki. Väga cool :) Sest tavaliselt ostan neid Tallinnast ja siis mõnikord unustangi Tallinnasse või olen parajasti bussiga ja ei taha tassida. Nii palju siis rõõmustamiseks vaja... :) | |
Kraabits Kokaõpilane 2008-11-11 22:32:05 |
Pajumäe piimatooted on alati head. | |
Katja Abikokk 2008-11-11 22:54:34 |
Riinyke:
mul meespool pistis ühe karbi õhtul nahka.. seda, et meil pasteeti oli, sain aru tühja karbi ja lusika (!) järgi..
mõnikord on see pasteet neil pisut liiga magus ja tegelikult ei ole kodusest pasteedist paremat aga aeg-ajalt käivad isud just selveri pasteedi järele :)
avastasin enda jaoks mumuu karamelli-joogijogurti.. ma tean, et see pole kõige naturaalsem jogurtikaup piimaletis aga mulle hakkas väga maitsema. hommikukohvi olen üritanud nüüd sellega asendada :)
Selveri pasteet on üle kõige. Parem kui šokolaad ja sobib ka "paljalt" maiustamiseks. |
|
Netcat Abikokk 2008-11-14 14:02:39 |
Eile oli Tallinna Kaubamajas oranži kõrvitsat müügil, veel eestimaist päritolu ja ilusti roogitud. Ma olin kohe nii rõõmus, et rabasin tüki ilma hinda vaatamata. Pärast hinda vaadates mõtlesin, et oleks võinud väiksema tüki võtta. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kuts Kokaõpilane 2008-11-14 18:06:22 |
tänane leid Selverist oli Nõo suitsusauna sink. | |
Mehu Kokaõpilane 2008-11-14 21:00:08 |
Estrella kartulikrõpsud (jaa, rämpstoit, aga hea) tomati ja basiilikuga ja Thai Choise (kui ma õigesti mäletan) magus-terav tšillikaste. | |
Merita Kokaõpilane 2008-11-15 10:54:31 |
Katja:
Pean nõustuma. Üle pika aja üks hea pasteet!
Mu 2-aastane poja sõi topsitäie lõunasöögiks. :D Riinyke:
mul meespool pistis ühe karbi õhtul nahka.. seda, et meil pasteeti oli, sain aru tühja karbi ja lusika (!) järgi..
mõnikord on see pasteet neil pisut liiga magus ja tegelikult ei ole kodusest pasteedist paremat aga aeg-ajalt käivad isud just selveri pasteedi järele :)Selveri pasteet on üle kõige. Parem kui šokolaad ja sobib ka "paljalt" maiustamiseks. |
|
Seenekas Abikokk 2008-11-17 22:38:16 |
Meil olid juba teist korda Rakvere verivorstid. Mehed kiidavad heaks, et ei ole liiast ei soola, pipart, küüslauku, suitsutatud vms. ülearust maitsestamist, vaid päris verivorsti maitsega. | |
Merilin Abikokk 2008-11-18 08:55:49 |
Kas siin Kadarbiku rabarberi-maasika smuutit on juba mainitud? Ma olen sellest kerges sõltuvuses, kui tagasihoidlikult väljenduda! Kahju ainult, et seda suuremas pudelivariandis ei ole. Porgandimahl hommikuti on ka muidugi mõnus :) Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |