Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Kärt
Abikokk
2009-04-21 12:56:14
Mulle maitseb Rimi köögi pardimaksapasteet, olen seda juba mitu korda ostnud. Selle koostis pole ka nii jube nagu Selveri maksapasteedil. Konjak (või oli see brändi?) sees ja puha :)

Kahekesi Kalamaja köögis

Fre
Abikokk
2009-04-22 12:24:07
Värske kikerraport - mitte siis poest positiivset vaid positiivsest poest. Mustamäe tee Kaupmehes on ka väikese purgiga kikerherneid, miski 7 eek purk. Mulle oluliselt mugavam asukoht kui Stockmann.
Netcat
Abikokk
2009-04-22 13:34:04
Fre:
Värske kikerraport - mitte siis poest positiivset vaid positiivsest poest. Mustamäe tee Kaupmehes on ka väikese purgiga kikerherneid, miski 7 eek purk. Mulle oluliselt mugavam asukoht kui Stockmann.
Kas nad endiselt lasevad jaole ainult juriidilisi isikuid? Üks peretuttav rääkis, et tema lihtsalt jalutab Pärnu Kaupmehesse nahaalselt sisse ja kaubaga kassasse sellest hoolimata, et tal kaarti ei ole... Et olevat korduvalt õnnestunud.. Kuidas Tallinnas on?

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Kiilike
Abikokk
2009-04-22 15:41:42
Netcat:
Fre:
Kas nad endiselt lasevad jaole ainult juriidilisi isikuid? Üks peretuttav rääkis, et tema lihtsalt jalutab Pärnu Kaupmehesse nahaalselt sisse ja kaubaga kassasse sellest hoolimata, et tal kaarti ei ole... Et olevat korduvalt õnnestunud.. Kuidas Tallinnas on?
Tallinnas jätkuvalt vajalik kliendikaart :(

kiilikese köögikatsetused

Fre
Abikokk
2009-04-22 18:52:22
Kiilike:
Huvitav - ma küll ei usu et mu mehel on kliendikaart on... Ta eile esimest korda käis, pean uurima kas ta tõesti tegi endale kaardi.
Tiina
Abikokk
2009-04-22 21:47:18
Fre:
Kiilike:
Huvitav - ma küll ei usu et mu mehel on kliendikaart on... Ta eile esimest korda käis, pean uurima kas ta tõesti tegi endale kaardi.
Kui see nüüd sama hulgiladu on, mida mina mõtlen, siis seal enam kliendikaarti ei nõuta.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Spiidi
Abikokk
2009-04-22 22:08:27
Tiina:
Fre:
Kiilike:
Kui see nüüd sama hulgiladu on, mida mina mõtlen, siis seal enam kliendikaarti ei nõuta.
SuperNettos enam ei nõuta, see on Tondil Tammsaare tee pikenduse ristmiku juures.

le D?ner

Aaloemahl
Abikokk
2009-04-22 23:55:00
Tiina:
Fre:
Kiilike:
Tartus just varem seda kaarti eriti ei tahetud. Viimane kord, kui käisin (märtsi keskel umbes) olid kirjad väljas, et AINULT KLIENDIKAARDIGA ja kaart peab tingimata kaasas olema (varem sai nii ka, et ütlesid lihtsalt nime). Aga osta sai ikka- maksid 10 krooni juurde ja kirja läks see mingi prooviostuna vms. Aga seda ma küll ei tea, kas selline võimalus jääbki või oli see ajutine.

sussi-sussi.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2009-04-28 14:00:27
Tziiki:
õnnestunud ost-uus activia maitsestatud vaarika jogurt ilma suhkruta. valmistatud piimast ja koorest, väga hea maitsega, suhkrut lisatud pole ja paksendajaks on pektiin 100 gr annab kõigest 49 kcal mulle igatahes väga maitses...kahjuks on seda ainult vähestes kohtades müügil veel esialgu
Suhkrut pole lisatud, aga selle eest on lisatud aspartaami ja atsesulfaam K-d. Ma küll ei taipa, milleks peab sellist jama sööma, kui on võimalik osta tavalist maitsestamata jogurtit ilma suhkruta ja panna sinna ehtsaid vaarikaid sisse.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Zoozi
Abikokk
2009-05-09 19:07:37
Mul mitu head ostu. Üks on Belazu suitsumaitseline tshillimoos. Väga mõnus hea juustuga näiteks :) Teiseks aga küll mitte poest vaid turult - Virginias turrone. Müügil väga palju erinevaid sorte ja hinnaks 12-18 kr tükk. Müüakse seal letis, kus on parim enne möödas, kuid nendel on veel aega küllaga, osadel isegi kuni detsembri kuuni. Turroned on muidu väga maitsvad. (Balti jaama turg ja Keskturg) Samuti sain turult ka odavalt kuivatatud puravikke 25 g 9.- Itaalia toode, säilivus septembrini. (Keskturg) Veel oli üks meeldiv üllatus, nimelt sain Stockmannist oma pisemale poisile gluteenivaba saia, mis peamine - toodetud Eestis!!! .Firmaks Glutago, mis asub Paides. Toode ei sisalda nisu, laktoosi ega soja. Kusjuures saia hind oli ka igati mõistlik 250 g 29.-, oli ka seemnetega varianti, aga meile kahjuks ei sobi päevalilleseemned.

Zoozi tegemised

<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 >>