Katja Abikokk 2008-09-17 12:05:11 |
mina leidsin kohalikust maakoha konsumist šokolaadi - valikus 100g tahvlid täispiima šokolaad, tume šokolaad ja tume šokolaad apelisiniõliga. koostisosad väga lihtsad ja naturaalsed, pakil väike märgike "BIO" ja hind 9.90/100g. maitse on suus-sulav ;) päritolu saksamaa. (kui pärastpoole poodi trehvan, toon veel maiust koju ja teen pilti ka ;)) | |
Nipitiri Abikokk 2008-09-17 14:51:36 |
Thredahlia:
Proovisin ka, hirmus soolane oli teine :( Kui ikka oli sama sort - Pere kaubamärgi oma? Pulavik:
See 5-päeva suitsuliha ja sama sarja saunapekk on tõesti üle prahi :)Ma just hommikuks sõin Selverist ostetud 5-päeva suitsuliha- väga suur üllatus oli minu jaoks. Niii mõnusalt tugeva suitsuse maitsega, rukkileivale võiga ülihea ja õlle kõrvale niisama ampsamiseks ka! |
|
Berit Abikokk 2008-09-20 22:14:57 |
Tere kakaopuding. Just lõpetasin ning viis keele alla. Ja mis mulle eriti meeldib, et on normaalne suur tops vähemalt. Nii häirivad kõiksugu kohupiimakreemide jm väiksed maksimaalselt 150g potsikud, millest (vähemalt mina) isu täis ei saa. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-09-20 22:18:11 |
Minul oli süldinälg, aga kerge nälja pärast ei hakanud suurt potitäit sülti ise keetma. Kuskilt oli meelde jäänud, et RannaRootsi sült on üsna hea. Ostsin ja tõesti meeldis :P
Nipitiri:
Olen Nipitiriga nõus. Praadides lõhnas see viiepäeva suitsuliha imehästi (minu jaoks igasuguste peekonite puhul oluline 'test'), aga minu maitse jaoks oli samuti liiga soolane..
Thredahlia:
Proovisin ka, hirmus soolane oli teine :(Pulavik:
See 5-päeva suitsuliha ja sama sarja saunapekk on tõesti üle prahi :)Ma just hommikuks sõin Selverist ostetud 5-päeva suitsuliha- väga suur üllatus oli minu jaoks. Niii mõnusalt tugeva suitsuse maitsega, rukkileivale võiga ülihea ja õlle kõrvale niisama ampsamiseks ka! |
|
Anu Abikokk 2008-09-21 12:26:29 |
Tere toorjuust tomati ja pestoga on imehea. | |
Merilin Abikokk 2008-09-23 11:46:20 |
Pille:
Praadida, hmmm, pole proovinud, aga ahjukartulitele olen maitseks pannud ja paksu koduse rukkileiva viiluga söönud seda viiepäevast. Selline suitsuliha oli oma ehedas olekus lapsepõlves ka ikka üsna soolane, sest pidi säilima.
Pekk on mõnus suitsune, aga palju vähem soolane. Kes liha soolanud, see teab, kuidas pekk ja tai soola erinevalt sisse võtavad. Minul oli süldinälg, aga kerge nälja pärast ei hakanud suurt potitäit sülti ise keetma. Kuskilt oli meelde jäänud, et RannaRootsi sült on üsna hea. Ostsin ja tõesti meeldis :P Nipitiri:
Olen Nipitiriga nõus. Praadides lõhnas see viiepäeva suitsuliha imehästi (minu jaoks igasuguste peekonite puhul oluline 'test'), aga minu maitse jaoks oli samuti liiga soolane..Thredahlia:
Proovisin ka, hirmus soolane oli teine :(See 5-päeva suitsuliha ja sama sarja saunapekk on tõesti üle prahi :) Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Veronika Abikokk 2008-09-23 12:30:55 |
Thredahlia:
Huvitav, et minu vanaema tehtud suitsuliha oli alati soolane, samas naabrinaise oma ei olnud teps mitte, st oli küll soolane, aga minu maitsele täiesti talutav, mis lihtsalt tähendab seda, et ma sõin seda paljalt. Samas vanaema suitsuliha sai süüa ainult väga paksu leivaviilakaga :) Praadida, hmmm, pole proovinud, aga ahjukartulitele olen maitseks pannud ja paksu koduse rukkileiva viiluga söönud seda viiepäevast. Selline suitsuliha oli oma ehedas olekus lapsepõlves ka ikka üsna soolane, sest pidi säilima. Pekk on mõnus suitsune, aga palju vähem soolane. Kes liha soolanud, see teab, kuidas pekk ja tai soola erinevalt sisse võtavad. |
|
Merilin Abikokk 2008-09-23 12:34:17 |
Veronika:
Eks see olenes sellest, kes kui palju liha enne suitsutamist soolas ja kuidas pärast säilitada plaanis. Ja natuke oleneb tükist ka. Samas soolvees seisnud pekisem tükk on alati vähem soolane kui taisem tükk.
Teine lugu on selle viie päevaga - pikka suitsu saanud liha on kuivem. St. kui liha kaotab rohkem vedelikku, siis jääb kaalu kohta alles rohkem soola. Thredahlia:
Huvitav, et minu vanaema tehtud suitsuliha oli alati soolane, samas naabrinaise oma ei olnud teps mitte, st oli küll soolane, aga minu maitsele täiesti talutav, mis lihtsalt tähendab seda, et ma sõin seda paljalt. Samas vanaema suitsuliha sai süüa ainult väga paksu leivaviilakaga :)Praadida, hmmm, pole proovinud, aga ahjukartulitele olen maitseks pannud ja paksu koduse rukkileiva viiluga söönud seda viiepäevast. Selline suitsuliha oli oma ehedas olekus lapsepõlves ka ikka üsna soolane, sest pidi säilima. Pekk on mõnus suitsune, aga palju vähem soolane. Kes liha soolanud, see teab, kuidas pekk ja tai soola erinevalt sisse võtavad. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Pulavik Abikokk 2008-10-08 10:02:28 |
Ma ei osta tihti salateid poest, sest nad ei maitse mulle, imelikud maitseained ja majonees.. aga viimase poole aasta jooksul olen aeg-ajalt Prismast ostnud Usin-TR firma Sünnipäevasalatit- ja no see maitseb täpselt samamoodi kui vana hea kartulisalat mida ikka sünnipäevadel söödud sai. Kvaliteet on vähemasti selle poole aasta jooksul ka sama hea püsinud, mitte nagu mõne teise firma omad.. | |
Berit Abikokk 2008-10-18 12:04:33 |
Kuigi kõige paremat pasteeti teevad vanaemad, siis järgmiseks valikuks oleks minu (ja ka mu ema) puhul Selveri pasteet. No lihtsalt maitseb palju paremini kui kõik ülejäänud :) | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |