Kärt Abikokk 2009-09-14 20:41:00 |
Tormasin Pille jutu peale peale tööd täna Stockmanni aga ei leidnud eest kahjuks mitte ainsamatki viigimarja :( Olin väga pettunud, pole elus kordagi saanud värskeid viigimarju, oleks väga tahtnud proovida. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-09-14 21:02:05 |
Adonay:
Oh, kui kurb. Eile oli kohe mitu kasti (aga no tõesti olid kuidagi üllatavalt ahvatleva välimusega ja soodushinnaga kah veel). Kastid olid seal sibulakastidest paremat kätt...
Tormasin Pille jutu peale peale tööd täna Stockmanni aga ei leidnud eest kahjuks mitte ainsamatki viigimarja :( Olin väga pettunud, pole elus kordagi saanud värskeid viigimarju, oleks väga tahtnud proovida. |
|
Kärt Abikokk 2009-09-14 21:04:48 |
Suurest pettumusest ei oska enam korrektseid lauseidki moodustada :P Aga jah, tegin rohelisele sektsioonile mitu ringi peale, ei ühtegi viigimarja. | |
Netcat Abikokk 2009-09-14 22:01:31 |
Alfadi - idamaine piparmündi jäätee. Punases saledas 250ml plekkpurgis. Ostsin SuperNettost, idee poolest peaks siis saada olema Rimi keti poodides. Kaubamajas olen ka justkui näinud.
Polnud seni veel ühtki suhkruga purgi- ega pudelijooki fännanud, aga eks igal asjal ole esimene kord. Minuarust on see lihtsalt vaimustav. Õhetav piparmündinüanss moodustab kerge ingverivarjundiga harmoonilise terviku. Sellest, et joogis suhkur sees on polegi nagu aru saada, tõeline värskus purgis. Lisaks veel vägagi naturaalse koostisega. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Ragne Abikokk 2009-09-14 22:52:16 |
Mina haarasin paar päeva tagasi poest kaasa Karumsi uued desserdid (siiamaani olen neid vaid Rimis müügil näinud). Šokolaadi oma oli kohe eriti maitsev - nii kohev ja šokolaadine. | |
Ullike Abikokk 2009-09-14 22:53:59 |
Ragne:
Ühinen sinu arvamusega - tavaliselt hindan vaniljetooteid, aga seekord hakkasin šokolaadi dessaerti maitsma ja pidama ei saanud enne kui topsi põhi läikis =D Mina haarasin paar päeva tagasi poest kaasa Karumsi uued desserdid (siiamaani olen neid vaid Rimis müügil näinud). Šokolaadi oma oli kohe eriti maitsev - nii kohev ja šokolaadine. Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Spiidi Abikokk 2009-09-15 09:12:47 |
Pille:
Ma käisin eile keskturul ja seal oli ohtralt viigimarju, 90-100.- /kg. Hooaeg on alanud :)
Adonay:
Oh, kui kurb. Eile oli kohe mitu kasti (aga no tõesti olid kuidagi üllatavalt ahvatleva välimusega ja soodushinnaga kah veel). Kastid olid seal sibulakastidest paremat kätt...Tormasin Pille jutu peale peale tööd täna Stockmanni aga ei leidnud eest kahjuks mitte ainsamatki viigimarja :( Olin väga pettunud, pole elus kordagi saanud värskeid viigimarju, oleks väga tahtnud proovida. |
|
Kärt Abikokk 2009-09-15 12:57:11 |
No mis te kiusate :P | |
Marju Abikokk 2009-09-17 15:35:21 |
Adonay:
Ergutame ikka :)
Tegin ka täna viigimarjadebüüdi - keskturult sain, hinnaks 80 kr kilo.
Teine keskturukogemus oli veidi negatiivsem, selgus, et sellise suure juurika nagu juurselleri hinda arvestatakse saja grammi kaupa (6 kr 100 gr), ilmselt asi selles, et muidu tunduks liiga kallis. Aga no jätsin minagi ostmata, kui juurika hinnaks u 60 kr tuli. No mis te kiusate :P |
|
Netcat Abikokk 2009-09-17 16:46:04 |
A kas nad siis tükeldavad ka, kui ma palun 100g sellerit kaaluda? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 > >> |