Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Tiina
Abikokk
2009-08-04 18:49:26
Stockmannis olid need lapikud virsikud veel eriti peene nimega. Kõlas hispaaniapäraselt ja algas P-tähega, aga rohkem meelde ei jäänud :rolleyes: (mingi Paraquia virsik äkki?)

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Ragne
Abikokk
2009-08-05 23:42:33
Mina olen see suvi olnud täielik Ingmani Totally Brown jäätise austaja. Magus aga selle eest nii hea- kahe erineva glasuuriga kaetud ning kondenspiimajäätise sisuga. Pikemat aega otsisin jäätis mis oleks tõsiselt maitsva karamelli-iirise glasuuriga kaetud - ja näe leidsingi puhtjuhuslikult (kuna jäätisevalik oli poes kehv, ja suurema osa moodustusid mahlapulgad, siis pidin ostma selle jäätise :)).

www.kokkama.ee

Netcat
Abikokk
2009-08-06 10:27:48
Vaatan, et pean vist raporteerima sellest, kui õnnestunud leiust, sest nädala sees juba neljas pudel läheb: Kadarbiku on maha saanud energiajoogiga. Nende smuutidest olin ajapikku võõrdunud ja energiajooke, ükskõik siis missuguseid, juua mul tavaliselt kombeks ei ole. Aga selle maitse on üsna talutav, ja mis peaasi, koostis on väga naturaalne. Ja mõju on tõesti värskendav, külmalt võtab janu väga hästi ära ja teeb ladva selgeks (tavaliselt guaraana mulle eriti hästi ei mõju, aga see koostis paistab olevat üsna parajaks timmitud).

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Netcat
Abikokk
2009-08-06 10:33:21
Teine hea ost, kui see nüüd ikka oli hea ost ja mitte saatana enda käsi, mis selle mulle teele ette sokutas: esimest korda elus avastasin enda jaoks ekleerid (ekläärid?). Eelistan saiakesele iga kell kooki ja olen kuidagi kogu elu mööda saatnud kordagi ekleeri proovimata. Ei tea, kelle valmistatud (Fazer? Reval?) kuid ostsin ühe Prisma saialetist ja nüüd kirun ennast... oli vaja...

Tullia
Abikokk
2009-08-06 10:49:15
Netcat:
Teine hea ost, kui see nüüd ikka oli hea ost ja mitte saatana enda käsi, mis selle mulle teele ette sokutas: esimest korda elus avastasin enda jaoks ekleerid (ekläärid?). Eelistan saiakesele iga kell kooki ja olen kuidagi kogu elu mööda saatnud kordagi ekleeri proovimata. Ei tea, kelle valmistatud (Fazer? Reval?) kuid ostsin ühe Prisma saialetist ja nüüd kirun ennast... oli vaja...
Ekleerid on juba lapsepõlvest ühed mu suured lemmikud. Aeg-ajalt olen sattunud häid ja õigeid ostma. Miskipärast on vahel võikreem asendatud kohupiimaga.

Tullia jutukesed

Merilin
Abikokk
2009-08-06 13:05:28
Tullia:
Netcat:
Ekleerid on juba lapsepõlvest ühed mu suured lemmikud. Aeg-ajalt olen sattunud häid ja õigeid ostma. Miskipärast on vahel võikreem asendatud kohupiimaga.
Nonii, kust kohupiimakreemiga saab? Ma just vahel harva ostan ja kirun, et jälle läila kreem ja mitte kohupiim, nagu vanemast ajast meeles.

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Netcat
Abikokk
2009-08-06 13:40:42
Kohupiim käib tuuletasku sees. Kui nüüd just tuuletasku polegi eesti versioon ekleerist. Tehnoloogia tundub sama olevat.

Fre
Abikokk
2009-08-06 14:20:16
Thredahlia:
Nonii, kust kohupiimakreemiga saab? Ma just vahel harva ostan ja kirun, et jälle läila kreem ja mitte kohupiim, nagu vanemast ajast meeles.
Aga kas selle asja nimi pole siis mitte kohupiimatasku? Mitte ekleer.
Merilin
Abikokk
2009-08-06 14:40:03
Fre:
Thredahlia:
Aga kas selle asja nimi pole siis mitte kohupiimatasku? Mitte ekleer.
Nüüd olen äkki mina totu, aga ekleeri nime all müüakse meil harilikult PIKLIKKU glasuuriga tuuletaskut, milles kord on kreem, kord kohupiimakreem... ja vahel puudub glasuur. Kohupiimataskutega olen kursis, aga need ei ole harilikult glasuuriga.

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Netcat
Abikokk
2009-08-06 15:45:00
Ma ilma glasuurita ekleeri küll näinud ei ole. St võibolla olen näinud, aga pole osanud ekleeriks pidada. See oleks nagu ilma glasuurita moorapea või ilma kohupiimata korp

<< 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 >>