Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Zoozi
Abikokk
2009-07-20 13:42:16
Mina poest muidu maitsestatud vett ei osta ega joo ka. Aga paar päeva tagasi palus ema mul tuua Aura karusmarjamaitselist vett (emale mul maitseb see, mulle aga kohe üldse ei maitse). Kuna poes sellist polnud,haarasin kaasa Värska karusmarjamaiteslist karboniseerimata jooki. See oli küll mõnusa maitsega, mitte liiga magus ja täitsa tuntav tikrimaitse :) Mõnus.

Zoozi tegemised

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-07-20 14:54:45
Zoozi:
Mina poest muidu maitsestatud vett ei osta ega joo ka. Aga paar päeva tagasi palus ema mul tuua Aura karusmarjamaitselist vett (emale mul maitseb see, mulle aga kohe üldse ei maitse).
Vot mina ostsin ka seda paar kuud (nädalat?) tagasi degusteerimiseks. Kohutavalt lääge ja imalmagus, tikrimaitse oli aimatav vaid hea fantaasia korral. Ma veel imestasin, et kes selliseid jooke testib ja tootmisesse laseb :) /Loomulikult on maitsed erinevad. Kindlasti pean mina maitsvaks nii mõndagi, mis teistele üldse ei meeldi/. Proovin siis võrdluseks millalgi selle Värska oma ära..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Seenekas
Abikokk
2009-07-20 20:05:55
Isa mul kiitis ka seda Värska oma, aga ma ei tea, kas mullidega või ilma.
Kingadraakon
Abikokk
2009-07-21 19:09:56
Tiina:
Polegi siia kirjutanud, kui hea on Valio Võru Havarti juust. Me peale selle müügiletulekut ei ole mingisugust muud juustu enam ostnudki.
jaa, mulle ka väga meeldib! ja pole kunagi poes hallitanud ka.... :P
Seenekas
Abikokk
2009-07-21 20:29:06
Kingadraakon:
Tiina:
Polegi siia kirjutanud, kui hea on Valio Võru Havarti juust. Me peale selle müügiletulekut ei ole mingisugust muud juustu enam ostnudki.
jaa, mulle ka väga meeldib! ja pole kunagi poes hallitanud ka.... :P
Oh kui lahe! Uus tase hinnata positiivseid oste. :D
Netcat
Abikokk
2009-07-21 23:36:25
Pille:
Zoozi:
Mina poest muidu maitsestatud vett ei osta ega joo ka. Aga paar päeva tagasi palus ema mul tuua Aura karusmarjamaitselist vett (emale mul maitseb see, mulle aga kohe üldse ei maitse).
Vot mina ostsin ka seda paar kuud (nädalat?) tagasi degusteerimiseks. Kohutavalt lääge ja imalmagus, tikrimaitse oli aimatav vaid hea fantaasia korral. Ma veel imestasin, et kes selliseid jooke testib ja tootmisesse laseb :) /Loomulikult on maitsed erinevad. Kindlasti pean mina maitsvaks nii mõndagi, mis teistele üldse ei meeldi/.
Mu ema teatas hiljuti minu suureks üllatuseks, et talle ka maitseb see. Brr.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Kirsike
Abikokk
2009-07-22 11:03:07
Netcat:
Pille:
Zoozi:
Vot mina ostsin ka seda paar kuud (nädalat?) tagasi degusteerimiseks. Kohutavalt lääge ja imalmagus, tikrimaitse oli aimatav vaid hea fantaasia korral. Ma veel imestasin, et kes selliseid jooke testib ja tootmisesse laseb :) .
Minu suureks üllatuseks see maitseb väga ka meie kõige vanemale lapsele :O

Lindude toitmine

Zoozi
Abikokk
2009-07-22 17:41:46
Zoozi:
Mina poest muidu maitsestatud vett ei osta ega joo ka. Aga paar päeva tagasi palus ema mul tuua Aura karusmarjamaitselist vett (emale mul maitseb see, mulle aga kohe üldse ei maitse). Kuna poes sellist polnud,haarasin kaasa Värska karusmarjamaiteslist karboniseerimata jooki. See oli küll mõnusa maitsega, mitte liiga magus ja täitsa tuntav tikrimaitse :) Mõnus.
Ma nüüd Värska tikrimaitselisest veest sõltuvuses - päevas 1 pudel. Korra maitsesein ka kibuvitsamaitselist vett, juua kõlbas, aga rohkem ei osta.

Zoozi tegemised

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-07-22 17:46:56
Kirsike:
Netcat:
Pille:
Vot mina ostsin ka seda paar kuud (nädalat?) tagasi degusteerimiseks. Kohutavalt lääge ja imalmagus, tikrimaitse oli aimatav vaid hea fantaasia korral. Ma veel imestasin, et kes selliseid jooke testib ja tootmisesse laseb :) .
Minu suureks üllatuseks see maitseb väga ka meie kõige vanemale lapsele :O
Ma vist väljendusin liiga konkreetselt. Ma joon magusaid jooke ka aeg-ajalt (maitsevetest nt seda sinises pudelis pohlamaitselist), aga see vesi ei sobinud kohe teps mitte.. Muide, 18. juuli Arteris testitit suviseid janukustutajaid, sh seda tikrimaitselist Aura vett. PM Arteri testijate kommentaarid: "Imeliku lõhnaga, kuid mõnusa hapuka maitsega - kustutab hästi janu. Mulle üldiselt ei meeldi maitseveed, aga see on üllatavalt hea. Huvitav. Hirmus, enne ostaks kõike muud." (Ma eeldan, et tegemist on nelja hindaja arvamusega. Keskmiseks hindeks kujunes 3).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Triin
Abikokk
2009-07-22 20:02:00
Mulle meeldivad maitseveed. Seda aura tikri oma pole ostnud vist aga mingit muud tikri oma olen küll ja meloni vesi meeldib mulle ka. Eriti sobivad need kontekstis, kui lapsed tahavad limonaadi :). Siis neid annan rahulikuma südamega kui neid Mõmmi jooke ja limpasid. Mitte et neid nüüd pidevalt jooks. Aga suveajal tuleb ikka ette. Aga see kõnealune tundub ikka olevat maitse asi, igale oma. Et see uih ja vuih ja brr ei ole ehk asjakohane lausa :).
<< 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 >>