Kätrin Abikokk 2008-11-20 16:09:42 |
Ma siis jälle ilma :( Vaatan, et siin on erinevad inimesed leidnud neid keskturult ka veel märtsis ja juunis, Türgist tooduna. Seega tasub mul siiski ilmselt vahel kaemas-lootmas käia. Siia samma kohe ka küsimus, et kas kuidagi on võimalik kasutada otsingut ka foorumis kirjutatu leidmiseks? Otsisin viigimari- sain retsepte ja kirjelduse kokandussõnastikust, kuid foormuniteemadest ei miskit. Äkki ma lihtsalt ei oska? Ei tea, seni ei ole õnnestunud leida otsingu abil. Aga alati ei suuda ju lihtsalt sirvides teemat leida- nagu ka praegu viigimarja kohta, kohe näitena. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-11-20 16:13:00 |
K2trin:
Loota tasub alati - ja mõnikord võib ju isegi õnneks minna :)
Seega tasub mul siiski ilmselt vahel kaemas-lootmas käia. K2trin:
Foorumiotsing on eraldi - selle leiad siit (ülevalt teine menüüriba). Igaks juhuks tasub kirjutada nt nii: viigimar*, siis leiab üles nii viigimari-postitused kui ka viigimarjad-postitused :)
Siia samma kohe ka küsimus, et kas kuidagi on võimalik kasutada otsingut ka foorumis kirjutatu leidmiseks? Otsisin viigimari- sain retsepte ja kirjelduse kokandussõnastikust, kuid foormuniteemadest ei miskit. Äkki ma lihtsalt ei oska? Ei tea, seni ei ole õnnestunud leida otsingu abil. Aga alati ei suuda ju lihtsalt sirvides teemat leida- nagu ka praegu viigimarja kohta, kohe näitena. |
|
Kätrin Abikokk 2008-11-20 16:24:45 |
Suur suur aitäh! Kohe elu vast tulevikus lihtsam! Ma õpin igapäev ja nii palju on veel avastamisrõõmu ees :):) | |
Kriimsilm Kokaõpilane 2009-02-26 14:54:09 |
Aga mul on hoopis selline küsimus, et kust kuivatatud viigimarju saada? Kohalikus Selveris pole neid enam kuid müügil olnud ja käisin eile spetsiaalselt Stockmannis, mis minu trajektoorile muidu ei satu, kuid sealgi polnud. Kõrvalmärkusena, otsisin ka viigimarjamaitselist Activiat, mis sellest sarjast minu lemmik, aga seda ka enam ei paista müüdavat. Kas kuskilt võiks neid leida või lihtsalt nõudlust pole ja enam sisse ei toodagi? | |
Zoozi Abikokk 2009-02-26 15:00:02 |
Kriimsilm:
Lasnamäe Prismas oli nädalavahetusel Noberasco pehmed kuivatatud viigimarjad.
Aga mul on hoopis selline küsimus, et kust kuivatatud viigimarju saada? Kohalikus Selveris pole neid enam kuid müügil olnud ja käisin eile spetsiaalselt Stockmannis, mis minu trajektoorile muidu ei satu, kuid sealgi polnud. |
|
Põrnikas Abikokk 2009-02-26 16:43:26 |
Kriimsilm:
Tallinna kaubamaja ökopoes And on tavaliselt olemas Aga mul on hoopis selline küsimus, et kust kuivatatud viigimarju saada? |
|
Fre Abikokk 2009-02-26 17:21:52 |
Zoozi:
Mis need Noberascod seal Prismas maksid, äkki on meeles? Maximates on ka Noberasco kuivatatud puuvilju (mh ökoploomid), viigimarjad maksid midagi nii umbes 44 krooni. Olid väga maitsvad, mitte nii lääged-magusad nagu ma tavaliselt harjunud olen. Õnneks sattun Maximasse harva ja ei saa rahakotti ruineerida. Lasnamäe Prismas oli nädalavahetusel Noberasco pehmed kuivatatud viigimarjad. |
|
Zoozi Abikokk 2009-02-26 17:34:05 |
Fre:
Olid ka nii 40.- ringis, täpsemat hinda ei mäleta, aga maitsvad ja mahlased on :)
Zoozi:
Mis need Noberascod seal Prismas maksid, äkki on meeles? Maximates on ka Noberasco kuivatatud puuvilju (mh ökoploomid), viigimarjad maksid midagi nii umbes 44 krooni. Olid väga maitsvad, mitte nii lääged-magusad nagu ma tavaliselt harjunud olen. Õnneks sattun Maximasse harva ja ei saa rahakotti ruineerida.Lasnamäe Prismas oli nädalavahetusel Noberasco pehmed kuivatatud viigimarjad. |
|
Spiidi Abikokk 2009-05-28 17:48:33 |
Millal viigimarjade hooaeg on? Foorumi järgi tundub, et kuskil oktoobri-novembri kanti? | |
Tiina Abikokk 2009-05-28 19:09:16 |
Spiidi:
Kaukaasias algab juulis ja lõpeb septembris-oktoobris. Millal viigimarjade hooaeg on? Foorumi järgi tundub, et kuskil oktoobri-novembri kanti? Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |