Seenekas Abikokk 2009-09-30 20:53:44 |
Meie pere söögipuuviljaks igatahes viigimari ei muutu, tegin ühe pudingilaadse asja, mees sõi jälle pika hambaga, aga juurde võttes arvas juba, et päris mahe... | |
Frieda Abikokk 2009-10-04 20:05:56 |
Põrnikas:
Jutt jah Tartu turuhoonest :) Viigimarju oli seal eilegi veel. Seal vürtsipoe ees nurgas, kus on kuivained, kuivatatud puuviljad jm.
Frieda:
kas jutt käib Tartu turuhoonest?? kuhu seal vaatama peaksSisetunne ütles, et täna on õige lõuna ajal turuhoonesse minna. Sain oma viigimarjad kätte, 80.- kilo |
|
Merilin Abikokk 2009-10-04 20:48:21 |
Keskturul nägin Türgi viigimarju eile kahes kohas. Ühes nägid kahtlased välja ja müüja polnud nõus üht näitamiseks pooleks lõikama. Teises kohas olid ilusamad, poolik näidis ka
OK, aga koju veetutest kolmandik oli ikka veel viimasel piiril pruugitav, ülejäänud üsna maitsetud. Kahju, mulle nad seal päris sinise sillerdava vee ääres hirmsasti maitsevad... just ja ainult värskelt. Küpsetatud ja kuivatatud on ikka hoopis teine teema. Hind 55 ja 60 raha kilost.
Muide, Rimi veel nädal tagasi müüs viigimarju üle 300 krooni kilo...
Muuseas oli turul samas letis müügil "granat", mis pärit kohast nimega "Greka".
Sellest, et seentel ja taimedel võiks bioloogiliselt korrektsed nimed olla, ma parem ei räägigi... naera või nuta, aga see on vist osa turukultuuri(tuse)st.
Brenna igatahes oli oma sjuuda ja sjaaba üle nii õnnelik, et põrkas mööda tuba ringi ja mul turulaks selleks nädalaks jälle käes :D Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Nämmu Abikokk 2009-10-05 20:51:19 |
Frieda:
Ma sain täna ka!!!
Läksin Pajumäe Mixikot ostma ja tegin tiiru peale, juba letist möödumas kui äkki vaatan VIIGIMARJAD :D Ei osanud üldse lootagi, et seal neid müüakse. Nüüd aga maiustan :P Põrnikas:
Jutt jah Tartu turuhoonest :) Viigimarju oli seal eilegi veel. Seal vürtsipoe ees nurgas, kus on kuivained, kuivatatud puuviljad jm.Frieda:
kas jutt käib Tartu turuhoonest?? kuhu seal vaatama peaksSisetunne ütles, et täna on õige lõuna ajal turuhoonesse minna. Sain oma viigimarjad kätte, 80.- kilo Kaie |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-10-31 09:22:34 |
Ajad on muutunud :) Sel nädalal maksid värsked tumedad viigimarjad nt Stockmannis juba 159 krooni, ehk x3 kallimad. Aga õnneks sain kõhu septembris-oktoobris neist täis söödud :) | |
Sirliiz Abikokk 2010-09-13 11:01:37 |
Laupäeval hakkas keskturul silma ka kaks viigimarjade müüjat, hinnad vastavalt 130 kr ja 70 kr kg :) Täitsa ilusad tundusid, kuigi ise veel ei ostnud. | |
Kärt Abikokk 2010-09-21 12:56:41 |
Nii et turul juba täitsa liiguvad jah? Peab ka sammud Keskturu poole seadma siis :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-09-21 16:45:16 |
Adonay:
Mina nägin täitsa kauneid türgi omi, hind 120.-. Laupäeval siis.
Nii et turul juba täitsa liiguvad jah? Peab ka sammud Keskturu poole seadma siis :) |
|
Kärt Abikokk 2010-09-22 15:27:33 |
Käisin ära ja tõin kaasa ilusad pehmed ja pringid, 100.- kilo. Õhtul maitseme. | |
Zoozi Abikokk 2010-09-22 20:07:50 |
Ma ka ostsin täna:) | |
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> |