KÜPSISED

Enely
Abikokk
2011-01-24 22:50:12
Ja umbes 400 g pakis on digestive küpsiseid ka 20? Pole kodus ühtegi pakki-ei saa ise lugeda:)

Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia

Liilia
Abikokk
2011-01-26 16:10:34
väga maitsvad šokolaadikringlikesed

Köögitoimkond

Jaanikaant
Abikokk
2011-02-01 09:37:48
Küpsetasin siinsest retseptikogust moosimusi küpsiseid, imehead said. Pisukese edasiarendusena tegin neid ka šokolaaditäidisega ehk siis šokolaadimusisid:)

Maitse asi

Köögikatake
Abikokk
2011-02-05 22:07:53
Hästi mõnus amps ka suupistelaual, Pähklirullid

Tee seda, mida armastad ja armasta seda, mida teed.

Tiina
Abikokk
2011-02-06 14:45:02
Kiilike:
Mu viimased küpsised on õlleküpsised, hääd on alati ja pettuma neis ei pea vist kunagi :)
Tegin ka õlleküpsiseid ja pettusin - hirmus magusad, no ei ole mingit muud maitset kui suhkur. Ja seda räägib inimene, kes peab hinnas igasugu idamaiseid tulimagusaid küpsetisi. Aga neis küpsistes ei tasakaalusta suhkrut mitte midagi. Tegelikult ongi parem - kartsin, et söön nüüd kahe päevaga omale 400 grammi võid ja 200 grammi suhkrut sisse, aga neid jätkub nüüd kauemaks... :)

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Liilia
Abikokk
2011-02-08 09:18:07
hästi muredad ja šokolaadised šokolaadiküpsised

Köögitoimkond

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-02-08 09:32:33
Jaanikaant:
Küpsetasin siinsest retseptikogust moosimusi küpsiseid, imehead said.
Ma olen neid moosimusi küpsiseid teinud ainuüksi viimase nädala jooksul kaks korda. Imelihtne teha ja sulavad suus!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kiilike
Abikokk
2011-02-08 23:22:28
Tiina:
Kiilike:
Mu viimased küpsised on õlleküpsised, hääd on alati ja pettuma neis ei pea vist kunagi :)
Tegin ka õlleküpsiseid ja pettusin - hirmus magusad, no ei ole mingit muud maitset kui suhkur. Ja seda räägib inimene, kes peab hinnas igasugu idamaiseid tulimagusaid küpsetisi. Aga neis küpsistes ei tasakaalusta suhkrut mitte midagi. Tegelikult ongi parem - kartsin, et söön nüüd kahe päevaga omale 400 grammi võid ja 200 grammi suhkrut sisse, aga neid jätkub nüüd kauemaks... :)
Oh kui kahju, meil ei ole selle magususega probleeme olnud . Meil oli rohkem see kaneeli küsimus... et kui palju peaks kaneeli olema suhkrus.Aga ma suutsin ka taina pinna ennem liiga ära kuivatada ja siis ei hakanud niipalju suhkrut külge, vist. Tainas ei ole ju üldse suhkrut ja peale mul nüüd küll sellist kogust ei läinud, hea kui 1 dl aga arvan et sedagi oleks liiasti olnud. Minu mälestustes ja ka nüüd suutsin küpsised pigem kaneelised kui suhkrused teha :)

kiilikese köögikatsetused

Tiina
Abikokk
2011-02-09 22:39:31
Kiilike:
Tiina:
Oh kui kahju, meil ei ole selle magususega probleeme olnud . Meil oli rohkem see kaneeli küsimus... et kui palju peaks kaneeli olema suhkrus.Aga ma suutsin ka taina pinna ennem liiga ära kuivatada ja siis ei hakanud niipalju suhkrut külge, vist. Tainas ei ole ju üldse suhkrut ja peale mul nüüd küll sellist kogust ei läinud, hea kui 1 dl aga arvan et sedagi oleks liiasti olnud. Minu mälestustes ja ka nüüd suutsin küpsised pigem kaneelised kui suhkrused teha :)
Novot, ma panin ikka korralikult retsepti järgi kõik 200 g ära. Tegelikult raputasin peale, sest niisama ei hakanud sinna midagi külge.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Jaanikaant
Abikokk
2011-02-11 09:53:51
Tegin ka õlleküpsiseid ja mulle väga maitsesid. Peale riputasin küll ainult pruuni suhkrut.

Maitse asi

<< 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 >>