KÜPSISED

Liilia
Abikokk
2010-11-11 16:09:41
Zoozi:
Kas keegi on hiljuti näinud müügil piparmündimaitselisi Domino küpsiseid?
vaevalt et sellest kasu sulle on, aga just eile nägin neid Põlva Selveris

Köögitoimkond

Zoozi
Abikokk
2010-11-11 19:43:07
Liilia:
Zoozi:
Kas keegi on hiljuti näinud müügil piparmündimaitselisi Domino küpsiseid?
vaevalt et sellest kasu sulle on, aga just eile nägin neid Põlva Selveris
Siis võib ju Tallinna Selverites ka olla.Ma neid poode külastan väga harva.Aitäh,lähen vaatan:)

Zoozi tegemised

Redfox
Abikokk
2010-11-12 23:16:28
Leidsin retsepty MyRecipes lehelt mida tahaks teha äkki jõuluks teistele. no küpsisetegu on meedlima hakanud sest see teeb kõik nii rõõmsaks, noh. aga seal on siuksi ameerikalikke asju nii palju seees. ei tea mis nad kõik on ja millega saaks asendada. ma ei hakka ometi siuksi asju tellima üle veebi. These cookies have every indulgent flavor we could pack in a recipe: chocolate, peanut butter, caramel, and toffee. You’re already baking a batch, aren’t you? Yield: Makes 3 dozen Ingredients 1/2 cup unsalted butter, softened 1/2 cup DOMINO Granulated Sugar 1/2 cup firmly packed DOMINO Light Brown Sugar 2/3 cup creamy USA PEANUT Butter 1 large egg 2 cups BISQUICK Original All-Purpose Baking Mix 2/3 cup almond toffee bits 2/3 cup coarsely chopped USA PEANUTS 2/3 cup NESTLE TOLL HOUSE Milk Chocolate Morsels 10 ounce vanilla caramels 2 to 3 tablespoons whipping cream 1/2 teaspoon vanilla extract 2/3 cup NESTLE TOLL HOUSE Milk Chocolate Morsels, melted Preparation TIP: The chocolate drizzle on the cookies will harden as it cools. Preheat oven to 350°. Beat first 4 ingredients at medium speed with an electric mixer until creamy. Add egg, beating until blended. Add baking mix, beating at low speed just until blended. Stir in toffee bits, chopped peanuts, and 2/3 cup chocolate morsels. Drop dough by rounded tablespoonfuls onto ungreased baking sheets; flatten dough with hand. Bake at 350° for 10 to 12 minutes or until golden brown. Cool cookies on baking sheets 1 minute; remove cookies to wire racks. Microwave caramels and 2 tablespoons cream in a glass bowl at HIGH 1 minute; stir. Continue to microwave at 30-second intervals, stirring until caramels melt and mixture is smooth; add remaining cream, if necessary. Stir in vanilla. Spoon caramel mixture evenly onto tops of cookies; drizzle evenly with melted chocolate. Southern Living, JANUARY 2003
Netcat
Abikokk
2010-11-13 14:22:53
Mul hakkasid juba seda retsepti lugedes hambad valutama :) Aga mida sa asendada tahad? Usun, et enamik kraamist on meie kaubandusvõrgus täitsa olemas, kuigi teiste kaubamärkide all. Ainult neid mandli-iirise(?) bitte ma ei tea kust saab.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Redfox
Abikokk
2010-11-13 21:40:24
ehh, ma ise lugesin ka üle ja võibolla tõesti kokku lugedes liiga palju suhkrut. esmapilgul tundus vahva. seal on mingi küpsetussegu tglt aint mis on tundmatu tegelt otsin mingi lihtsama variandi vist. selliseid kenas klaaspurgis jõuks kinkimise küpsiseid rikkaliku maitsega.
Jaanikaant
Abikokk
2010-11-14 00:08:42
Muredad meepätsikesed

Maitse asi

Zapxpxau
Abikokk
2010-11-17 19:04:03
Florentiinid Need läksid ahjuplaadilt rutem kui ükski teine küpsis meie majas senini.

Zap*

Jaanikaant
Abikokk
2010-11-23 08:54:03
Üllatavad ja maitsvad tatraküpsised

Maitse asi

Tullia
Abikokk
2010-11-23 15:10:17
Olen viimasel ajal küpsetanud mitmeid huvitavaid ja maitsvaid küpsiseid: suured ja pehmed kaera-rosinaküpsised, kerge vaniljese maitsega sidruniküpsised, mõnusalt karamellised maapähklikrõbedikud, krõbedad ja sidrunimaitselised Itaalia polentaküpsised ja siinsest retseptikogust vürtsikad kõrvitsaküpsised.

Tullia jutukesed

Kardemon
Abikokk
2010-11-23 17:02:27
Tegin hommikusest pudruülejäägist küpsised! Retsept.

http://kardemon.blogspot.com

<< 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 >>