Liisi Abikokk 2010-04-27 14:54:52 |
Kairit:
Lõikasin jah alles pärast seda kui küpsis oli külmkapis öö otsa tahenenud. Šokolaadikate ikka suht kõva. Äkki oleks pidanus lõikama siis, kui šokolaad veel täiesti hangunud ei olnud?
Liisi kirjutas: Traditsiooniline kihiline küpsis http://farm4.static.flickr.com/3054/455 … 5b3b_m.jpg Lugesin kommentaaridest, et shokolaad hangub ruttu ja lõikamisel mõraneb...kas sina Liisi lõikasid siis, kui shokolaad veel päris kõvaks polnud läinud? |
|
Gea Kokaõpilane 2010-04-29 10:11:20 |
Leidsin lapsepõlvest pärit nö pähklirauad ja tegin ülekeedetud kondenspiima täidisega küpsiseid. Lastel elevust kui palju ja täiskasvanutel meenutusi :) | |
Kaare Abikokk 2010-04-29 20:07:46 |
Mul on need pähklirauad ja vanaema tehtud küpsiste maitse nii hästi meeles. Keegi ei tea, kuhu need rauad kadusid... Ja sellepärast pean ma tavalisi küpsiseid tegema :) Kaks banaani oli vaja kiiresti ära kasutada, proovisin siitsamast retseptikogust banaani-šokolaadiküpsiseid. | |
Kiilike Abikokk 2010-04-29 22:16:35 |
Seekordne pilt kuulub kategooriasse "mehed köögis" Mu teine pool üllatas mind töönädala viimase päeva õhtul liivarõngastega ... õigemini lootis, et see retsept toimib aga ei toiminud (jutt uuest saiad,pirukad .. raamatus olnud retseptist) . Kunagi noorpõlves ja vanasraamatus olnud versiooniga olid olnud täitsa "tõelised" need liivarõngad. Seekordsed olid pigem nn taani võiküpsiste maitsega. | |
Kiilike Abikokk 2010-05-03 22:07:19 |
Unustasin taina kogust vähendada ja tegin täna palju pragunenud välimusega šokolaadiküpsiseid .... mida hääl meelel koos seemnetega kaasa võtaks ...... :) | |
Pinnu Abikokk 2010-05-06 15:57:06 |
Küpsetasin täna "klassikalisi" kaerahelbepätsikesi. Nimelt ei pannud ma sinna mitte 2 muna vaid hoopis ühe banaani (kuna pisipojal avastati muna ja nisu talumatus, siis tuleb leiutada igasugu uusi võimalusi, et emme ikka saaks kooki ja küpsiseid süüa). Kui ma neid pätsikesi pannile panin, tekkis mul küll mõte, et sellest saab hoopis üks krõbe müsli. Aga imekombel kõik toimis nii nagu peab ja praegu krõbistan veidi banaanimaitselisi kaerapätsikesi. Väga maitsvad. Homme teen uuesti! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-06 20:18:34 |
Kiilike:
Kuidagi jäi see vihje siin kahe silma vahele :) Aga küpsised ise olid mõnusad, aitäh!
Unustasin taina kogust vähendada ja tegin täna palju pragunenud välimusega šokolaadiküpsiseid .... mida hääl meelel koos seemnetega kaasa võtaks ...... :) |
|
Kiilike Abikokk 2010-05-06 22:33:17 |
Pille:
Aga palun :) ja pole tänu väärt! Kui meeldisid siis retsept on blogis olemas ja võid siia kogusse lisada :)
Aga aitähh seemnete eest!
Kiilike:
Kuidagi jäi see vihje siin kahe silma vahele :) Aga küpsised ise olid mõnusad, aitäh!
http://farm4.static.flickr.com/3325/4584019021_48c36b4566_m.jpgUnustasin taina kogust vähendada ja tegin täna palju pragunenud välimusega šokolaadiküpsiseid .... mida hääl meelel koos seemnetega kaasa võtaks ...... :) |
|
Kairit Abikokk 2010-05-10 11:27:41 |
Liisi:
Tegin ise ka nüüd kihilisi küpsiseid, juba maitsev! Aga lisasin shokolaadi sulatades veidi kohvikoort hulka, siis ei hangu väga kõvaks ja sai väga kenasti lõigata. Kairit:
Lõikasin jah alles pärast seda kui küpsis oli külmkapis öö otsa tahenenud. Šokolaadikate ikka suht kõva. Äkki oleks pidanus lõikama siis, kui šokolaad veel täiesti hangunud ei olnud?Liisi kirjutas: Traditsiooniline kihiline küpsis http://farm4.static.flickr.com/3054/455 … 5b3b_m.jpg Lugesin kommentaaridest, et shokolaad hangub ruttu ja lõikamisel mõraneb...kas sina Liisi lõikasid siis, kui shokolaad veel päris kõvaks polnud läinud? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-10 22:18:06 |
Saime sõbranna juures väga mõnusaid kaerahelbeküpsiseid, nüüd olen juba ise ka neid teinud. | |
<< < 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 > >> |