MATCHA: roheline tee ja selle saadused.

Zoozi
Abikokk
2008-10-27 14:58:10
Maris:
Olen endale mitu pakki matchat ahnitsenud, aga on oht, et osa sellest võib seisma jääda, kui ma iga nädal rohelise tee sööke ei valmista. Nii pakungi, kas keegi on huvitatud Hiina päritolu matchast? (Nädal tagasi Kanadast toodud.) Pakendis on ligikaudu 60 g pulbrit. http://lh3.ggpht.com/maris.schryer/SQWv0i2PNaI/AAAAAAAAAIU/qJwt9xz2JSw/s400/img_5664.jpg
Mina võtaksin küll ühe paki :)

Zoozi tegemised

Maris
Abikokk
2008-10-27 15:10:42
Kena! Võtan ühendust ja siis lepime kokku, kuidas ja millal.
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-12-06 21:56:54
Tegin neljapäeva hommikul siiruviirulist matcha-keeksi. Retsept vajab veel täiustamist, nii et viidet ei anna. Küll aga näitan esimese katsetuse fotot:

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Maris
Abikokk
2008-12-07 10:49:06
Mina tegin nädal tagasi siiruviirulist keeksi matcha ja kakaoga. Valmistasin kaks eraldi tainast Ühes taignas üks supilusikatäis matchat, teises üks supilusikatäis kakaod), keeksivormidesse panin pruuni ja rohelist vaheldumisi, nii et mul tuli kaks siiruviirulist keeksi. Ära söödi, aga aplausi esile ei kutsunud. Välimuselt oli liiga väheütlev, selliseid järske triipe ei olnud, liiga hägus üleminek. Pettusin ka maitses, sest süües ei olnud eriti kerge maitseid eraldada, oli lihtsalt üks magus amps. Üritasin pilti teha, et teistele näidata, aga see ei olnud näitamist väärt. Kui ma edaspidi võtan triibulise keeksi tegemise ette, siis proovin ainult tavalise keeksi taignaga (ehk vaniljega, aga ei mingeid muid maitseid) ja kakaose taignaga, kus on 2 spl kakaod.
Qsti
Abikokk
2008-12-08 09:27:00
Pille:
Tegin neljapäeva hommikul siiruviirulist matcha-keeksi. Retsept vajab veel täiustamist, nii et viidet ei anna. Küll aga näitan esimese katsetuse fotot:
Siirud-viirud on küll väga kenad, jään aga retseptiootele :) . Tegin hiljuti nami-nami retseptikogus olevast matchakeeksi retseptist juhindudes keeksi, mille kihtideks lõikasin ning kihtide vahele ning peale määrsin matcha-toorjuustukreemi. Mõnus oli.
Maris
Abikokk
2008-12-08 10:59:11
Qsti:
Tegin hiljuti nami-nami retseptikogus olevast matchakeeksi retseptist juhindudes keeksi, mille kihtideks lõikasin ning kihtide vahele ning peale määrsin matcha-toorjuustukreemi. Mõnus oli.
Qsti, kas matcha-toorjuustukreemi tegid ise? Mis komponendid seal veel sees olid?
Kirsike
Abikokk
2009-03-25 19:47:46
Ostsin matchat Loitsukellerist, kilohind on 3840 kr. Maaletooja on FirstFlush OÜ. Kvaliteedivõrdlust mina küll võimeline tegema ei ole. Mulle maitses nii keeksis, kui smuutis maitsetstamata joguriga. Ja ega tee maitsel ka midagi viga ei olnud.

Lindude toitmine

Spiidi
Abikokk
2009-03-26 10:23:06
Eva vist kunagi tellis väga hea kvaliteediga matchat? Kas keegi ei ole lähiajal uuesti tellimas? Ma esitaks kaastellimuse.

le D?ner

Uniquegirl
Abikokk
2009-03-26 22:28:51
ma sooviks ka teed kui keegi tellima hakkab
Eva
Abikokk
2009-03-27 10:34:37
Võib tellida, aga küsimus, kas soovite teetseremooniaks (hind kõige kallim) või lihtsalt söögivalmistamiseks (tee tegemiseks liiga mõrkjas, aga ilus roheline)? Ja mitu grammi? Palun saatke mulle meili peale info ja saan siis hindasid uurida.

http://www.perenaine.ee/

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>