Profa Abikokk 2009-05-02 13:50:52 |
Väikeseid survestatavaid vaate pole ma näinud, küll aga peaks saama tehe pool vaati lihtsalt. Ennem võiks nõu pidada kellegagi kes on ise õlut teinud. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-05-03 17:32:31 |
Eile olid kasepuudel hiirekõrvakesed küljes ja täna hommikuks oli kasemahla voolamine peatunud - saime vaid hädise pooliku pudeli. Kristjan pani puudele punnid ette ning kuulutasime tänavuse kasemahlahooaja lõppenuks. Mõnus oli.. | |
Marju Abikokk 2010-03-26 09:59:33 |
Kuna ise olen enamasti vahtramahla aja maha maganud, siis tuletaksin nüüd teistelegi meelde, et mahl voolab veel hästi. Ise ka venitasime mitu nädalat, aga eile sai lõpuks auk puuritud ja päevaga tuli ligi 2 liitrit magusat mahla. | |
Triin Abikokk 2010-03-26 10:07:23 |
Marju:
Meil ka vaher jookseb praegu. Kuna ise olen enamasti vahtramahla aja maha maganud, siis tuletaksin nüüd teistelegi meelde, et mahl voolab veel hästi. Ise ka venitasime mitu nädalat, aga eile sai lõpuks auk puuritud ja päevaga tuli ligi 2 liitrit magusat mahla. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-26 10:18:30 |
Oooooo! Vahtrapuud meil hoovi peal pole, aga suured kased täitsa olemas, nii et koju naastes hakkame ka "erilist mineraalvett, mis on puu seest läbi käinud" (vt Thredahlia postitust :P) jooma! | |
Kirsike Abikokk 2010-03-26 12:59:28 |
Oi tänud teatamast!!! Tänud lumeuputusele isegi veel ei mõelnud kasemahlale. Õhtul kupatan mehe kohe purke üles panema. Meil kaks suurt kaske õuel ja eelmine aasta andsime neile puhkust, nii et sel aastal mahlaaasta! Aga me ka otsime suurt metallist õlletegemise vaati (või kuidas seda täpselt nimetatakse). Äkki keegi teab, kust saada võiks? Eelmine aasta avastasime, et vanaema pööningult on keegi meie pere oma "pihta pannud". |
|
Marju Abikokk 2010-03-26 15:01:20 |
Kasemahlaga vist peaks veel natuke aega olema... | |
Enely100 Abikokk 2010-03-26 18:42:36 |
Kirsike:
Meil seisab ema keldris selline ning mõtleme, mida sellega peale hakata. Aga me ka otsime suurt metallist õlletegemise vaati (või kuidas seda täpselt nimetatakse). Äkki keegi teab, kust saada võiks? Eelmine aasta avastasime, et vanaema pööningult on keegi meie pere oma "pihta pannud". |
|
Elis Abikokk 2010-03-26 19:04:48 |
Marju:
Mul ka tuli meeslemmik täna eriti õnnelikuna purgikese vahtramahlaga tuppa. Kuna ise olen enamasti vahtramahla aja maha maganud, siis tuletaksin nüüd teistelegi meelde, et mahl voolab veel hästi. Ise ka venitasime mitu nädalat, aga eile sai lõpuks auk puuritud ja päevaga tuli ligi 2 liitrit magusat mahla. |
|
Kirsike Abikokk 2010-03-26 21:00:46 |
Enely100:
Saadan maili :D
Kirsike:
Meil seisab ema keldris selline ning mõtleme, mida sellega peale hakata.Aga me ka otsime suurt metallist õlletegemise vaati (või kuidas seda täpselt nimetatakse). Äkki keegi teab, kust saada võiks? Eelmine aasta avastasime, et vanaema pööningult on keegi meie pere oma "pihta pannud". |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |