BOHEEM, Kopli 18, Kalamaja, Tallinn

KarinKöögis
Kokaõpilane
2010-07-21 21:06:00
Mina, kes harva väljas söömas käib, külastasin ka sõbrannadega Boheemi. Kõik toidud olid väga head ning hinnad panid tõesti imestama, heas mõttes. Koht ise oli samuti selline mõnus ja huvitav. Sõin metsaseentega kreppi ja juustukooki. Portsjonid olid ka üllatavalt suured.
Heleen
Abikokk
2010-08-18 23:47:52
Olen vist ainuke, kes kriitikat teeb.. Aga.. Tellisin Caesari salati krevettidega. Väga halb üllatus. Rooma salatist polnud jälgegi. Üldse polnud! Selle asemel oli minu arvates Lollo rosso(päris 100% ei garanteeri). Teiseks, parmesani polnud! Isegi mingit muud alternatiivi polnud! (Mitte, et parmesani juustu annaks asendadagi üldse..) :/ :( Ma olen nii kurb ja pettunud.. Olid oliivid, kirsstomatid, kruutonid, krevetid, laimi lõik ja mingisugune kaste mis oli vist üsna tõepärane?.. aga see küll Caesari salat polnud, minu silmis mitte. Teiseks tellisin siis tiramisu maasikatega.. Sain miskit tiramisulaadset asja maasikamoosi ja punaste sõstardega. Punased sõstrad olid täitsa sobilikud sinna. Tasakaalustasid seda magusat.. aga tiramisu ei olnud küll õige(nii väitsid mu kaaslased, sest ma ise polnud veel saanudki..) Cappucchino oli hea. Õhkkond oli hubane ja mõnus. Teenindus oli hea ja kiire. Söök oli pigem odavapoolne.

Armastus käib kõhu kaudu :)

Edith
Abikokk
2010-08-19 07:58:31
metsaseentega kerp oli minu maitsele kohutavalt soolane, vist oli kasutatud soolaseeni ja polnud viitsitud korralikult leotada vms-st. kohe üldse ei jäänud rahule. tomatisupp meeldis. juustukook oli ka oki. õhkkond kohas meeldiv ja hinnad ka üsna head. teenindus viisakas, maksesüsteem normaalselt kaasaegne st ei tehtud arve poolitamisest mingit probleemi

Kuidas teha ... ja miks? Sest ma saan

Siirik
Kokaõpilane
2010-08-19 09:23:34
Olen ka paaril korral Boheemi sattunud ja kõik korrad on väga meeldivad olnud. Hinna-kvaliteedi suhe on seal väga hea. Viimati käies sai seal võetud toorjuustukook ja mind hakkas huvitama, et mis retsepti järgi nad seda teevad. Tundus nagu Manhattani toorjuustukook, aga siiski mitte päris. Ehk keegi teab täpsemalt?
ErleS
Abikokk
2010-08-19 11:56:42
Olen ühe korra käinud lõunat söömas. Tellisin pasta, millele oli unustatud soola panna. Üks kolleeg võttis sama pasta ja leidis samuti, et soola pole üldse. Teised ei uskunud ja proovisid meie taldrikutest, mille peale leidsid samuti, et täiesti mage toit :) Soola otsimine võttis pisut aega, kuna seda sai vist ainult teisest ruumist teenindajate leti juurest. Aga ma ei tee selle ühe korra põhjal veel järeldusi, tegemist võis olla tõesti koka ühekordse eksimusega. Ilmselt läheks veel proovima, kui sinna kanti satun.
Zapxpxau
Abikokk
2010-08-19 12:25:36
Heleen:
Teiseks tellisin siis tiramisu maasikatega.. Sain miskit tiramisulaadset asja maasikamoosi ja punaste sõstardega. Punased sõstrad olid täitsa sobilikud sinna. Tasakaalustasid seda magusat.. aga tiramisu ei olnud küll õige(nii väitsid mu kaaslased, sest ma ise polnud veel saanudki..)
Tiramis? maasikatega ei saagi olla niiöelda "see õige", sest tiramis?s ei käi maasikaid ega üldse muid marju, aga juba menüüd lugedes peaks olema aru saada, et tegu on interpretatsiooniga ja seda peaks ka nii võtma. Niisama targutan :D

Zap*

Kinks
Kokaõpilane
2010-10-12 22:33:09
Boheemi menüüsse tuleb suhtuda kerge reservatsiooniga ja laadnalt. Pasta ei ole pasta vaid makaronid kalaga - vaatamata sellele enamasti mõnus soe kõhutäis. Cesar koosneb küll jääsalatist ja muust suvalisest rohelisest, kuid on salatina enamasti täitsa OK. Kaks head kalateemalist toitu, mis pea alati tiptop (ja ka originaalsed) on lõhesalat ja spinati püreesupp külmsuitsu lõhega. Viimane sobib tänase rahega suurepäraselt. Kui tead, mida tasub süüa siis on hinnaskaala ikka väga mõistlik.
KöögiKata
Kokaõpilane
2010-11-12 13:56:02
Ka käinud ja proovinud. Nimi ütleb väga palju sisustuse kohta, selline tunne, et oled sattunud üliõpilaste ühiskorteri tahatuppa, igaüks on mingi mööblieseme toonud. Söök oli serveeritult kaunilt, kuid maitseelamus jäi saamata. Tellisime köögivilja supi, mis osutus tõeliseks spinatileotiseks - liiga palju spinatit ei ole minu maitse. Salatitest sai valitud pirni-sinihallitud ja lõhe-muna salat. Esimeses oli tõeliselt liiga odav ja kibedamaitseline juust, ning salatis oli ohtralt veidi liiga üle röstitud kõrvitsaseemneid, mis kokku jättiski sellise soolaka ja kibeda maitse. Lõhesalat oli ok. Teenindajal oli kiire ja eriti meeldiv ta sel päeval ei olnud. Hinnaklass muidugi üllatas ja kokkuvõttes tore kohake, ilmselt sai tehtud too päev enda jaoks valed valikud. Vähemalt ma usun, et selle koha menüüs on ka paremat peidus!
Evushka
Kokaõpilane
2013-04-14 22:02:42
Käisime täna taas Boheemis! :-) Olen väga truu Caesari salati nautija ja saan kinnitada, et minu jaoks on Eesti parim Caesari kanasalat Boheemis :-) Maitsekooslus on suurepärane, salatilehed alati värsked (ei ole "ära närtsinud"), kaste hõrk, krutoonid parajalt rasvased ja maitsestatud. Kana soe! Minu jaoks on ka portsjoni suurus tähtis, kuna olen rohkete trennide tõttu pidevas näljas :-D Boheem on selles osas väga "vastutulelik" ;-) Kuna täna on pühapäev st pannkoogipäev, siis sõime ka pannkooke karamellikastme ja banaanidega. Keele viis alla ja pean tunnistama, et desserti sõin juba pikemate vahepausidega, sest kõht oli täis saanud :-) Seekord sattus nii, et kaaslane võttis sama toidu ja ka tema oli pakutuga rahul. Latte maitse mulle samuti meeldis, vahtu oli ja kohv ei olnud liiga tuline - joon seda kohvi samuti igal pool ja ajal st oskan võrrelda. Lauaga meil vedas, jõudsime kohale ca kl 12. Pärast meie saabumist said vabad lauad "otsa" ja uusi külastajaid ei saanud gruppide viisi vastu võtta. Kohe kahju oli neist. Teenindus oli meil samuti suurepärane - viisakas, sõbralik, abivalmis ja kiire. Lähen kindlasti veel ja kui vabu kohti ei ole pakkuda, siis teen nagu tänased kohta mittesaanud külalised - lähen "F-Hoonesse" või "Kukekesse" :-))))
Evushka
Kokaõpilane
2013-04-14 22:13:00
PS Mind EI HÄIRI, kui Caesari salatiga "mängitakse" :-) Ka sel korral oli seal igasugust rohelust ja kirsstomatid näiteks. On ilmselge, et Eestist on raske leida originaalset Itaalia, Prantsuse vm kööki - seda saab kohalike "mammade" käest ainult :-) Koha sisustus on väga cool, kodune, hubane. Hinna-kvaliteedi suhe on paigas. Olen seal varasemalt söönud ka teisi roogasid (tomati-apelsiini? suppi, soolaseid pannkooke, vist oli ka mingi lõhesalat) - ei ole olnud pettumust kordagi, sest ... ma ei ootagi Kalamaja "Boheemist" Michelini tärniga söömiselamust. "Boheem" on teinud midagi ekstraordinaarset minu jaoks - kõik on tasakaalus :-)
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>