Evushka

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2013-04-14 22:13:00
PS Mind EI HÄIRI, kui Caesari salatiga "mängitakse" :-) Ka sel korral oli seal igasugust rohelust ja kirsstomatid näiteks. On ilmselge, et Eestist on raske leida originaalset Itaalia, Prantsuse vm kööki - seda saab kohalike "mammade" käest ainult :-) Koha sisustus on väga cool, kodune, hubane. Hinna-kvaliteedi suhe on paigas. Olen seal varasemalt söönud ka teisi roogasid (tomati-apelsiini? suppi, soolaseid pannkooke, vist oli ka mingi lõhesalat) - ei ole olnud pettumust kordagi, sest ... ma ei ootagi Kalamaja "Boheemist" Michelini tärniga söömiselamust. "Boheem" on teinud midagi ekstraordinaarset minu jaoks - kõik on tasakaalus :-)
2013-04-14 22:02:42
Käisime täna taas Boheemis! :-) Olen väga truu Caesari salati nautija ja saan kinnitada, et minu jaoks on Eesti parim Caesari kanasalat Boheemis :-) Maitsekooslus on suurepärane, salatilehed alati värsked (ei ole "ära närtsinud"), kaste hõrk, krutoonid parajalt rasvased ja maitsestatud. Kana soe! Minu jaoks on ka portsjoni suurus tähtis, kuna olen rohkete trennide tõttu pidevas näljas :-D Boheem on selles osas väga "vastutulelik" ;-) Kuna täna on pühapäev st pannkoogipäev, siis sõime ka pannkooke karamellikastme ja banaanidega. Keele viis alla ja pean tunnistama, et desserti sõin juba pikemate vahepausidega, sest kõht oli täis saanud :-) Seekord sattus nii, et kaaslane võttis sama toidu ja ka tema oli pakutuga rahul. Latte maitse mulle samuti meeldis, vahtu oli ja kohv ei olnud liiga tuline - joon seda kohvi samuti igal pool ja ajal st oskan võrrelda. Lauaga meil vedas, jõudsime kohale ca kl 12. Pärast meie saabumist said vabad lauad "otsa" ja uusi külastajaid ei saanud gruppide viisi vastu võtta. Kohe kahju oli neist. Teenindus oli meil samuti suurepärane - viisakas, sõbralik, abivalmis ja kiire. Lähen kindlasti veel ja kui vabu kohti ei ole pakkuda, siis teen nagu tänased kohta mittesaanud külalised - lähen "F-Hoonesse" või "Kukekesse" :-))))