BOHEEM, Kopli 18, Kalamaja, Tallinn

Kardemon
Abikokk
2008-11-28 18:08:09
käisin ka seal täna jälle. väga maitsev oli suitsujuustu-kreveti supp! hästi tore teenindus on küll ja hinnad ka :)

http://kardemon.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-11-30 20:38:10
Käisime ka eile seal kolmekesi varajast lõunat söömas. Koht oli täitsa täis, saime viimase väikese lauakese. Õhustik oli hästi mõnus - ja boheemlaslik :) Natuke võttis aega, et teenindajad me tellimuse võtaks, aga iseenesest ei läinudki toidu saamisega peale seda enam kaua aega.. Tomati-apelsini-ingverisupp oli tõesti maitsev. Kana-pestotäidisega krepid olid maitsvad ja tulid rohke rohelisega. No ja ploomimehu oli ploomimehu :) Hinnaklass üllatas tõesti meeldivalt. Tore, et kalamajalastel selline vahva koht on!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Apelsin
Kokaõpilane
2008-12-07 14:22:53
Käisin ka eile siis Boheemis. Ja ma ei imestaks, kui ma täna jälle läheks. Sest no nii tore oli. Otse loomulikult need odavad hinnad, mis kõiki nii väga rõõmustavad, eriti arvestades, et koht põhimõtteliselt ikkagi enam-vähem kesklinnas asub. Teiseks oli soe ja hubane. Täpselt selline tunne, nagu oleks külas kellelgi :) Ja too tomati-apelsini-ingverisupp oli tõepoolest tore :) Apelsini ja ingveriga polnud üle pingutatud ning tomatiseemned taldrikus andsid tunnistust sellest, et tegemist on ikka "päris" asjaga. Pannkook oli ka ehtne ja hää. Teenindajanoormees oli ka tore - tähelepanelik, vahetu, sõbralik ja ometi viisakas. Jätsin Boheemi 135 eeki ning vastutasuks sain pilgeni täis kõhu, mõnusalt suriseva pea (alkohol x2!) ning muhedast interjöörist-atmosfäärist, ilusatest lauanõudest ja meeldivast teenindusest ajendatud positiivse emotsiooni kuhja.
Eva
Abikokk
2008-12-29 21:00:05
Sümpaatne koht. Menüü on lühike, aga see-eest asjalik. Sõin köögiviljasalati soojade kartulitega, see oli serveeritud suurel praetaldrikul ja maksis ainult 39 krooni. Teenindaja-tüdruk oli ka tubli, nii et lahkusin positiivsete emotsioonidega ja kui sinna kanti asja, külastan kindlasti veel.

http://www.perenaine.ee/

Amööb
Abikokk
2009-01-06 13:33:26
Käisin täna ja meeldis nii väga, et reserveerisin homseks mängu-ja lobaõhtuks sinna laua.

Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella.

Amööb
Abikokk
2009-02-06 10:56:15
Kui jätta kõrvale, et suitsujuustusupp krevettidega oli vesimage, mis sai lahendatud ikka väga suure hulga soolaga, siis võib väga rahule jääda. Vein on neil endiselt parim - Brown Brothers Crouchen Riesling

Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella.

Kardemon
Abikokk
2009-02-06 16:55:22
Amööb:
Kui jätta kõrvale, et suitsujuustusupp krevettidega oli vesimage, mis sai lahendatud ikka väga suure hulga soolaga, siis võib väga rahule jääda. Vein on neil endiselt parim - Brown Brothers Crouchen Riesling
mina olen seal ka suitsujuustusuppi söönud. siis küll maitses hästi. äkki oli halb päev kokal?

http://kardemon.blogspot.com

Proua Simpson
Abikokk
2009-02-28 12:58:59
Käisin umbes kuu aega tagasi Boheemis lõpuks ära. Mälestus on meeldiv ja soovitasin juba teistele ka. Positiivne oli lühike menüü, kus hinnad polnud väga hullud, ja toit oli ka maitsev. Lõppkokkuvõttes selline mõnus kodune koht, kus hea sõpradega käia ja veini juua. Raamaturiiul ja lauamängud äratasid ka usaldust. Ma kujutan ette, et mida aeg edasi, seda rohkem võib temast saada kalamajakaid ühendav element.
Merle
Abikokk
2009-02-28 13:07:48
Ma käin pea alati Eestis käies Boheemist läbi, tore, et kodukanti seline koht tekkinud on ja neid võiks veelgi lisanduda! Hea koht, kus sõpradega kokku saada, lobiseda ja veidi keha kinnitada ja veel väga normaalsete hindadega! Kohvijoogid on ka nämmad ja pea alati tellin pannkooke :)
Dash
Kokaõpilane
2009-03-08 18:06:17
Süüa küll ei tellinud, ent joogivalik oli normaalne (soovitud siider oli kahjuks otsas, aga kellaaeg oli ka hiline). Teenindajad olid väga sõbralikud ning abivalmid ning kujundus vahva. Tore koht istumiseks.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>