Apelsin

Postitusi: 10

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2016-10-25 14:01:57

Tere! Annan kõigile vanadele ja uutele Tigu sõpradele teada, et pistame jälle väheks ajaks pea kojast välja. Nimelt teeme 2. november - 22. detsember pop-upi Tallinnas, meie viimase kolme aasta pesas aadressil Pikk tn 30 . Tegutseme nagu ikka K-L kell 17-23. Saab mereande ja veini, lisaks on meil selleks korraks tiimis ka Kuressaare vinoteegi Prelude perenaine Ülle, kes ka oma menüüst üht-teist pakub. Saab olema tore, nii et ootame teid kõiki külla! :) 

2008-12-07 14:22:53
Käisin ka eile siis Boheemis. Ja ma ei imestaks, kui ma täna jälle läheks. Sest no nii tore oli. Otse loomulikult need odavad hinnad, mis kõiki nii väga rõõmustavad, eriti arvestades, et koht põhimõtteliselt ikkagi enam-vähem kesklinnas asub. Teiseks oli soe ja hubane. Täpselt selline tunne, nagu oleks külas kellelgi :) Ja too tomati-apelsini-ingverisupp oli tõepoolest tore :) Apelsini ja ingveriga polnud üle pingutatud ning tomatiseemned taldrikus andsid tunnistust sellest, et tegemist on ikka "päris" asjaga. Pannkook oli ka ehtne ja hää. Teenindajanoormees oli ka tore - tähelepanelik, vahetu, sõbralik ja ometi viisakas. Jätsin Boheemi 135 eeki ning vastutasuks sain pilgeni täis kõhu, mõnusalt suriseva pea (alkohol x2!) ning muhedast interjöörist-atmosfäärist, ilusatest lauanõudest ja meeldivast teenindusest ajendatud positiivse emotsiooni kuhja.
2008-11-30 22:01:31
Pille:
* Kui nüüd juuksekarva lõhi ajada, siis sellist asja, nagu 'passionivili' eesti keeles ei ole (desserdimenüüs on nimelt 'panna cotta passioniviljaga'). On granadill. Aga no maitses väga hästi sellegipoolest...
ÕS väidab jah, et on olemas granadill - kannatuslille vili. Olen näinud eesti keeles kasutatavat ka väljendit "kannatusvili", mis on ilmselgelt ülekohus sellele toredale viljakesele. Aga pean ütlema, et isegi mul endal läks natuke aega enne, kui meelde tuli, et nõndanimetet passionivili meitekeeli granadill on. aga täname Pillet külastamast ja ootame alati tagasi ;)
2008-11-12 10:38:42
Ribel on hästi mõnus eraldi saalike selliste ühisürituste jaoks, kuhu mahub vist 10-12 inimest. Ja teenindus on vist parim, mida ma Tallinnas kohanud olen. Omanikud on ise aastaid, kui mitte aastakümneid teenindusalal töötanud. Keegi neist on pea alati kohal ja uskuge mind - poisid teavad, mida nad teevad. Minge kasvõi vaadake minu sissekandeid külalisteraamatus (mida vist on vähemalt kolm juba...). Pluss, ka hinnad ei ole neil soolased. Nii et julgen soojalt soovitada :) L'Arancias ei ole ma kunagi käinud, aga üldiselt (eelarvamustega, nagu ma olen) ma hotellirestoranidest palju ei pea.
2008-11-12 10:34:59
Üldiselt jah - kohapeal nad ise midagi ei valmista, vaid see tehakse kuskil mujal hommikul valmis ja siis nad ise soojendavad. Aga ma pean ütlema, et hea oli. Proovisime miskit tuunikalapastat vist, oli täitsa hää. Ja mingine panini oli ka äärmiselt pädev. Ning lisaks - ärgem unustagem, et tegemist on siiski rohkem veinikohaga, mitte söögikohaga ;) Magustoiduks oli meil cantucci vin santoga - no nii hää et kuku või laua alla :) Ja majavein - loomulikult miskine Chianti, täpsemalt ei vaadanudki. Aga et nii odavalt (300.-) võib nii hea veini saada - ma olin õnnelik ja üllatunud ühtaegu. Pärast proovisime veel mingeid marjanapse ka - täitsa hea lõpetus. Ja omanikuga ajasime ka juttu, mis siis, et kell oli ilmselgelt juba öö peal ja tüübid oleks ilmselt juba vähemalt pool tundi tagasi tahtnud sulgeda :P Ühesõnaga igati tore koht, kui rõhk on veinil ja seltskonnal, mitte niivõrd söögil.