BOHEEM, Kopli 18, Kalamaja, Tallinn

Kärt
Abikokk
2009-03-16 11:23:47
Käisime ka pühapäeva hilishommikul Boheemi külastamas. Võtsime mõlemad soolased crepid (kuigi minu teada peaks soolane pannkook hoopis galett olema?), minul oli metsaseene ja kaaslasel singi-juustu. Mõlemad olid tugevad portsjonid, esialgne plaan kooki võtta langes ära sest kõht sai täis. Kõrvale oli serveeritud nuts värsket salatit kastmega. Üldmulje kindlasti hea, läheme kindlasti uuesti. Pühapäevase kohta oli koht päris täis, kui lahkusime, siis oli veel rohkem inimesi juurde tulnud. Interjöör on huvitav ja see liigendatus on ka omamoodi põnev, meile meeldis. Ja muidugi eriti meeldib, et kodu lähedal selline mõnus koht on söömiseks ja istumiseks, ei pea alati kesklinna sihti seadma.

Kahekesi Kalamaja köögis

Kätrin
Abikokk
2009-03-16 16:24:54
Meie käisime ka pühapäeval Boheemis taas. Pikem vahe nüüd viimasest käimisest ja menüü on neil seal muutunud. Mina sõingi uut toitu- kanapastat. Kui muidu on nende portsud suured-suured, siis pasta oli väike ja kahjuks ka üsna kuiv, kuid maitses siiski täitsa hästi. Kaaslase singi-juustu crep/galett oli aga tuntud headuses suur, mahlane ja maitsev.

Kätrini kokkamispäevik

Kärt
Abikokk
2009-03-27 12:54:05
Minu viimane kogemus Boheemis

Kahekesi Kalamaja köögis

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-04-03 14:34:27
Käisin täna juuksuris üle tüki aja (tütreke kenasti turvatoolis minu juuksuritooli kõrval magamas :)) ja nagu juuksuris ikka, lappasin kõiksugu uuemaid ja vanemaid naistekaid. Jaanuarikuises ajakirjas Lilit (kui palju neid naisteajakirju on???) olid mõned Boheemi koka retseptid, sh nende kuulus tomati-apelsini-ingverisupp :P Kribasin selle rahakoti vahelt leitud vanale tšekile ja nüüd on see ka Nami-Namis olemas: Boheemi tomatisupp ingveri ja apelsiniga.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kika
Abikokk
2009-04-08 10:28:39
Pille:
Jaanuarikuises ajakirjas Lilit (kui palju neid naisteajakirju on???) olid mõned Boheemi koka retseptid, sh nende kuulus tomati-apelsini-ingverisupp :P Kribasin selle rahakoti vahelt leitud vanale tšekile ja nüüd on see ka Nami-Namis olemas: Boheemi tomatisupp ingveri ja apelsiniga.
Suurepärane, aitäh, Pille!!! ma just mõned päevad tagasi nuputasin, mida see supp täpselt sisaldab. :D
Fre
Abikokk
2009-04-08 13:00:47
Mina käisin ka taaskord mõne päeva eest Boheemis ja ei pidanud pettuma. Olen viimasel ajal mugavuse huvides veidi rohkem väljas söönud (mitte küll eriti peenetes kohtades) ja peab ütlema, et Boheem on ikka üle prahi sest toidud on head ja hinnad on ka normaalsed. Teenindus on ka alati OK olnud, selline sõbralik ja mõnus.
Antoine
Kokaõpilane
2009-07-05 21:38:54
Täna Boheemi kylastades sain kyll ehmatuse osaliseks. Et ilm lubas õues istuda ja palju sellist aega meie kliimavööndis ei ole, tellisime toidud ja asutasin end tänavale istuma kui teenindaja-tytarlaps teatas: õues meil syya ei lubata!? No ei kõlabud eriti boheemlaslikult! Saaks aru veel kui koha nimi oleks Sparen und Ordnung olnud ... Arvatigi asutasime end minekule et teist ja boheemlaslikumat kohta otsida. Lisaks veel - enne olime kylastanud Lennusadamat, mille ajaloolisesse ykmbrusesse absoluutselt sobimatu piletimyygi- ja karastusjoogi majake kohe yldse ei kutsunud sisse astuma. Seejärel Patarei puhvetisse sisse astudes (väraval kiri: Avatud K-P), et koht alustab tegevust nädala pärast kui linnavalitsusest vajalikud load saadud. Boheemist edasi viis tee Park Cafe'sse Kadriorus. Seal toodi lauda menyy, mis sisaldas ainult jooke. Selle yle imestust avaldades saime vastuseks: Meil on kondiitrikohvik!? Lisaks tuli veel pikalt mustade nõudeda ehitud lauas istuda ja oodata võimalust arve tasumiseks. Kokkuvõtteks - arenguruumi majanduskitsikuses vaevlevatel kohvikutel-baaridel ikka veel on!
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-07-05 22:24:09
Antoine:
Täna Boheemi kylastades sain kyll ehmatuse osaliseks. Et ilm lubas õues istuda ja palju sellist aega meie kliimavööndis ei ole, tellisime toidud ja asutasin end tänavale istuma kui teenindaja-tytarlaps teatas: õues meil syya ei lubata!? No ei kõlabud eriti boheemlaslikult! Saaks aru veel kui koha nimi oleks Sparen und Ordnung olnud ...
Antoine, ma pole küll mitu kuud Boheemis käinud, aga võib-olla ei ole neid linnavalitsuse või tervishoiuameti vms luba tänaval toidu pakkumiseks? St see ei pruugi olla Boheemi enda ebaboheemlaslikkus, mis neid takistab...
Antoine:
Boheemist edasi viis tee Park Cafe'sse Kadriorus. Seal toodi lauda menyy, mis sisaldas ainult jooke. Selle yle imestust avaldades saime vastuseks: Meil on kondiitrikohvik!?
Ma enamasti käin ja valin sees leti ääres meelepärased pirukad-koogid välja ja palun õue serveerida. Kuna tolle kohviku koogi-, piruka- ja tordivalik muutub tihti vastavalt sellele, mida nende kondiiter mingil päeval küpsetada tahab, siis on trükitud toidumenüüd raske teha (a la tegi tol päeval 2 torti A-d ja 2 plaaditäit B-d, mis keskpäevaks otsas ja siis tegi lisaks plaaditäie C-d - no mitu korda Sa päeva jooksul ikka seda menüüd uuesti trükid?). Küll on ettekandjad aga alati sõbralikult seletanud, et mis küpsetised neil mingil päeval menüüs on.. Käisin seal alles sel teisipäeval ja jäin väga rahule (kirjutasin sellest ka Park Café teemas..)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Blondie
Abikokk
2009-07-09 14:47:11
Ma olen nüüd ka lõpuks täitsa mitu korda Boheemi jõudnud ja ka rahule jäänud. Tomatisupp on siiamaani lemmikuks jäänud ja latte piimavaht tuleb neil ka väga hõrk välja :) Eriti rahulolevaks teeb lõpus saabuva arve väiksus.. täitsa tartlasele harjumuspärane :D
Mann
Abikokk
2009-09-27 10:21:49
Käisime ükspäev seal hommikust söömas. Mulje oli tore, teenindajad sõbralikud. Kohev omlett ja praetud härjasilmad ausad, ainult salat kõrval oleks võinud värske olla. Magusa osa oli menüüst see, mis isu ei tekitanud. Aga koht oli loomupoolest armas, niiet teinekordiki kui sinna kanti satume, astume läbi.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>