RULLBISKVIIT JM RULLKOOGID JA RULLTORDID

Kiilike
Abikokk
2008-07-05 22:00:35
Minu teine katsetus mis tegelikult läks täiega aia taha :( Loeks siis üles äpardused: jahu ei seganud ma taignasse hästi (peaaegu lusikatäis jahu jäi lusika külge, biskviit kerkis aga vajus tagasi, täidis sai liiga vedel .... Kokkuvõtteks kukkus välja siis selline asi ...

kiilikese köögikatsetused

Gegegerda
Abikokk
2008-07-05 22:32:08
Kiilike:
Minu teine katsetus mis tegelikult läks täiega aia taha :( Loeks siis üles äpardused: jahu ei seganud ma taignasse hästi(peaaegu lusikatäis jahu jäi lusika külge, biskviit kerkis aga vajus tagasi, täidis sai liiga vedel .... Kokkuvõtteks kukkus välja siis selline asi ... http://farm4.static.flickr.com/3171/2639910026_2cd6564db6_m.jpg
Pildi pealt ma neid äpardusi küll kunagi välja ei loeks! Väga ilus ja ahvatlev minumeelest.

www.gegegerda.blogspot.com

Kiilike
Abikokk
2008-07-05 22:40:13
Gegegerda:
Kiilike:
Minu teine katsetus mis tegelikult läks täiega aia taha :( Loeks siis üles äpardused: jahu ei seganud ma taignasse hästi (peaaegu lusikatäis jahu jäi lusika külge, biskviit kerkis aga vajus tagasi, täidis sai liiga vedel .... Kokkuvõtteks kukkus välja siis selline asi ... http://farm4.static.flickr.com/3171/2639910026_2cd6564db6_m.jpg
Pildi pealt ma neid äpardusi küll kunagi välja ei loeks! Väga ilus ja ahvatlev minumeelest.
lõpuks sai enam-vähem aga olin sunnitud võtma vormi ja biskviidiribad sinna sisse ning siis valasin vedela täidise (želatiini sulatasin juurde sinna) ribade vahele :) . Sellest vormist tulenevalt on ka koogil lille kuju :) .. ja üldiselt paljud koogid näevad paremad välja kui maitsevad (kuigi maitse oli uskumatult hea)- see on minu kui pessimisti arvamus.

kiilikese köögikatsetused

Liiz17
Abikokk
2008-07-05 23:16:20
Väga supper rullbiskviidid ja koogid teil seekord teemaks. Lükkasin juba mitu päeva edasi seda ettevõtmist ja täna siis lõpuks võin seinale risti teha. Tänu kodustele munadele tuli biskviit väga ilus kollane ja sisuks siis kohupiimakreem, vahukoor, kirsitarretisepulber, banaan - taaskord suutsin minna lihtsamat teed ja kasutada seda kreemi , mis mul blogis vist igal teisel küpsetisel vahel on :D
Enely100
Abikokk
2008-07-05 23:40:27
tegin gegerda rullbiskviidi retsepti järgi..kasutasin ainult maasikamaitselist tarretisepulbrit...imehea!..mul aga väiksem plaat ja täidist jäi üle..panin need magustoidukaussidesse ja külmkappi...sai rammusa, aga samuti väga hea magustoidu...eriti värskete maasikatega serveerides..pilti ei saanud teha..külalised saabusid kohe peale rullbiskviidi valmimist ja sõid kiiresti viimsegi kui tüki...aga see ju aint kompliment kokale :)
Qsti
Abikokk
2008-07-06 08:53:01
Liiz17:
Väga supper rullbiskviidid ja koogid teil seekord teemaks. Lükkasin juba mitu päeva edasi seda ettevõtmist ja täna siis lõpuks võin seinale risti teha. Tänu kodustele munadele tuli biskviit väga ilus kollane ja sisuks siis kohupiimakreem, vahukoor, kirsitarretisepulber, banaan - taaskord suutsin minna lihtsamat teed ja kasutada seda kreemi , mis mul blogis vist igal teisel küpsetisel vahel on :D
Oh, millised värvid!
Triinp
Kokaõpilane
2008-07-06 22:27:15
Minu esmakordse kooskokkamises osalemise tulemuseks on kamarull põldmarjamoosi ja hapukoorega. Retsept Oma Maitsest 2006/6. Ploomimoosi asendasin põldmarja toormoosiga, hapukoor oli mul üsna vedel, nii et moosi ja koorekiht läksid rulli vahel segamini ja ilusat lilla ja valge triibuga täidist ei saanud. Kokkurullimine õnnestus väga hästi, ei mingit mõranemist. Ma ei lasknud rullil täielikult jahtuda ka, nagu retseptis soovitatud oli, vaid ei jõudnud enam oodata ja keerasin kergelt leigena kokku. Maitses hea.
Ristl
Kokaõpilane
2008-07-06 22:48:15
Sain ka oma oma rullbiskviidi eile tehtud. Kuna see meie peres on olnud läbi aegade väga tavapärane küpsetis, siis tuli välja ka (aga ma olen ka lapsepõlves kõva praktika saanud kõiksugu biskviitide valmistamisel). Paraku saabusid ootamatud külalised just kokkurullimise hetkel ja mul polnud südant neile öelda, et "tulge seda kooki homme proovima". Nii et läks lauale kohe valmimise järel. Biskviit on tavaline, 4 kodukanade munetud munast, osa jahu asendatud maisitärklisega ja maitseks vanillsuhkur. Vahele panin kohupiimakreemi (Esko talu kohupiim pooleks vahustatud koorega ja suhkur) ning värsked koduaia maasikad (viilutatud). See, mis alles jäi, maitses täna tunduvalt paremini. Mida oligi tarvis tõestada... Vabandan, aga pealt kaunistamiseks ei jäänud aega. Ja maitse - mmmmmmm.

Ablas miisu.

Tiina
Abikokk
2008-07-07 17:26:01
Olen tavalisi rullbiskviite teinud varem küll. Ega ma nendega eriti sõber ei olnud, kuni aru sain, et asja nipp on selles, et ei tohi üle küpsetada ja sellepärast peaks tainast panni peal pigem paksemini kui õhemalt olema. Seetõttu tegin seekord beseerulli. Nagu enne kirjutasin, on minu jaoks besee alati tähendanud midagi kõva ja rabedat ja mõte selle rullikeeramisest vägagi naljakas. Aga kõik asjad peab ju ikka ise järgi proovima! Ja minu suurimaks imestuseks andiski rulli keerata! :D Põhja tegin retsepti järgi, vahele läks 1 pakk vahukoort segatuna 1 Alma vanillikohupiimatoruga, suts sidrunimahla ka. Viilutatud maasikaid kõige peale. Ei saanud jätta tähele panemata, et kogu retsept on täpselt sama, mis Nigella pavlova oma. Aga tulemus üpriski erinev. Pilti ei teinud, sest peale öist külmkapis seismist ei näinud rull enam eriti kaubanduslik välja, maitse kusjuures oli sama hea ka veel peale poolepäevast laua peal seismist. See-eest lisan pildi hoopis ühest kaunistamata jäätisešarlotist, millest kirjutasin pikemalt laste sünnipäevatortide teemas.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Blondie
Abikokk
2008-07-09 19:20:45
Hirmsasti küll hiljaks jäänud, aga panen ikka ka oma klassikatsetusest pildi :) Valge šokolaadi-maasika kohupiimarull (lähemalt siit)
<< 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 >>