RULLBISKVIIT JM RULLKOOGID JA RULLTORDID

Blonduanna
Abikokk
2008-06-29 16:14:08
ebareaalselt kena rullike sul, Qsti!

http://blondukokkab.blogspot.com

Leenilii
Abikokk
2008-06-29 17:00:11
mina tegin just kohupiimatäidisega rullbiskviiti. Kuna Pillel on kena pilt olemas, ei hakka oma pilti lisama. Minu menüüs on rulbiskviit üsna tavaline asi, kuna on nii vähenõudlik aja ja ainete suhtes. sageli teen lihtsalt mingi hapu moosiga, kui on, panen ka vahukoort ja/või kohupiima. Tavaline moosiga variant on muidugi ka šarloti jaoks vajalik. Väga kiire ja tänuväärne küpsetis. Meie peres väga pika ajalooga. Poest ostsin korra, enam ei osta. Iialgi. Järgmine "level" saab siinse teema ajendusel olema beseerull!
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-06-29 17:18:30
Leenilii:
mina tegin just kohupiimatäidisega rullbiskviiti. Kuna Pillel on kena pilt olemas, ei hakka oma pilti lisama.
Leenilii, kui Sa pilti tegid, siis siia foorumisse võid ju ikka üles panna!! Mina teen ka täna tavalist maasika-vahukoore-kohupiimarulli :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Betty
Abikokk
2008-06-29 22:33:57
Qsti - sul nii isuäratav ja ilus rull :)
Kardemon
Abikokk
2008-06-30 00:06:40
Fre:
Selline küsimus veel et kas tavaline 1:1:1 biskviit (1 muna, 1 sl suhkrut, 1 sl jahu või tärklist) ei sobi rullbiskviidlie? Sõbranna raius nagu rauda et ei sobi ja peab olema spets rullbiskviidi biskviit. Kuna enamik retsepte on antud grammidega ja ma olen kehv lusikatäite grammideks rehkendaja siis küsin igaks juhuks üle.
mina olen küll aru saanud, et biskviit on biskviit.. retsepti suhtes vahet pole kas teed koogipõhja või rullbiskviidi jaoks... nii väikeste kogustega ma pole ise küll teinud... aga jahu täiesti tärklisega asendada vist ei saa.. et siis selliste kogustega peaks panema 0,5 spl jahu ja 0,5 spl tärklist. et siis poole jahu kogusest võiks asendada.

http://kardemon.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-06-30 08:37:11
Mina tegin ka eile rullbiskviiti, maasika ja vahukoore ja kohupiimaga. Aga pilti ei lisa, sest mul õnnestus biskviiti liiga vähe küpsetada (hirm, et küpsetan üle, oli väga suur :) ) ja seega oli välimus kohati ebakaubanduslik.. Oh jah. Peakokk või asi :( Aga maitses hea :P

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Fre
Abikokk
2008-06-30 12:54:34
Teatan siis ka et tegin eile elu esimese rullbsikviidi. Tulemuseks oli "kole aga hea" sest õnneks on vormitu lasu biskviiti, maasikaid, vahukoort ja kohupiima ka siis maitsev kui see näeb välja nagu eiteamis. Biskviit sai justkui liiga paks, teisele küpsetuspaberile pandud suhkruga koonerdasin ja võttis ilusti kinni. Täidist sai palju aga see-eest liiga vedelat jne. Eile arvasin, et ju see oli viimane katsetus aga täna tundub et äkki isegi prooviks millalgi veel. Aga see rullbiskviidi formaat on ikka keeruline.....
Nipitiri
Abikokk
2008-06-30 13:33:28
Fre:
Tulemuseks oli "kole aga hea" sest õnneks on vormitu lasu biskviiti, maasikaid, vahukoort ja kohupiima ka siis maitsev kui see näeb välja nagu eiteamis.
See on tõesti üks rullbiskviidi suur pluss, et maitseb hästi ka ebakaubanduslikul kujul :) Ja pean tunnistama, et eelistan pigem koledat ja head kui sellist, mille tegemisel maitse välimusele ohvriks toodud. Keegi peaks mind nt tõsiselt veenma, et želatiini lisamine täidisele maitset üldse halvemuse poole ei mõjuta?
Kardemon
Abikokk
2008-06-30 14:10:33
Nipitiri! ma tegin nädalavahetusel rulli, kus täidise sees oli želatiin... ei olnud väkk :D minuarust maitset juurde ei tulnud... täidises toorjuust (Tere) ja mascarpone... vbolla olen harjunud et toorjuustukoogid näiteks ongi sellised :) igatahes, siin minu viimati tehtud rullbiskviit... et oleks ma jõudnud süveneda enne selle tegemist eelmistes postitustes kirjeldatud biskviidi suureks rulliks keeramisse, oleksin sedasi teinud!!! seekord aga siis lihtsalt pikad rullid.. täpsemalt siin

http://kardemon.blogspot.com

Nipitiri
Abikokk
2008-06-30 14:44:35
Kardemon:
Nipitiri! ma tegin nädalavahetusel rulli, kus täidise sees oli želatiin... ei olnud väkk :D minuarust maitset juurde ei tulnud... täidises toorjuust (Tere) ja mascarpone... vbolla olen harjunud et toorjuustukoogid näiteks ongi sellised :)
Tore! Järsku lõpuks veendungi, et ei tee halvemaks :) Aga probleem pole mitte maitse lisandumises, vaid vastupidi - želatiin vähendab maitset...
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 >>