NAMI-NAMI FOTOKAMPAANIA

Hexy
Abikokk
2011-11-03 10:33:33
2,1 Ramen nuudliroog (http://nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=5376)

Hexy asjatab

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-11-07 21:41:19
Oktoobrikuu auhinnad on jagatud ja novembrikuu auhinnad välja hõigatud. Loe siit!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kirsike
Abikokk
2011-11-07 22:18:02
Pille:
Nii, panen oktoobrikuu fotokampaania lukku ja kuulutan avatuks novembrikuu oma! OKTOOBRI AUHINNAD: Täishääli kogunes sel korral ainult 6, nii et annan välja neli Chai-pakki :) Kirsike ja Üllekas (mõlemal 2 häält) saavad kumbki ühe purgitäie, Lumetydruk ja Uduvihm samuti. Palju õnne!!! Kahe häälega panustajail (Kirsikesel ja Üllekal) on eelisõigus valida, millist chai-purki nad soovivad - kui nemad on oma valiku teinud, saavad valida Lumetydruk ja Uduvihm. Valida on siis Elephant Vanilla (neid on mul 2), Tortoise Greeni (neid on mul 2) ja Tiger Spice'i (seda on mul üks) vahel. Üks chai-pakk jääb mulle endale maiustamiseks, aga ma lepin sellega, mis teist üle jääb :P
Hurraa! Kuna laste lemmikjoogi nimel ma pingutasin ;), siis lasin neil valida. Nemad paluvad Elephant vanillat :)

Lindude toitmine

Kirsike
Abikokk
2011-11-08 10:02:15
Mustsõstrakohupiim Paprika-lihahautis Egiptusepärane kõrvitsasalat

Lindude toitmine

Üllekas
Abikokk
2011-11-08 13:49:28
Pille:
Nii, panen oktoobrikuu fotokampaania lukku ja kuulutan avatuks novembrikuu oma! OKTOOBRI AUHINNAD: Täishääli kogunes sel korral ainult 6, nii et annan välja neli Chai-pakki :) Kirsike ja Üllekas (mõlemal 2 häält) saavad kumbki ühe purgitäie, Lumetydruk ja Uduvihm samuti. Palju õnne!!! Kahe häälega panustajail (Kirsikesel ja Üllekal) on eelisõigus valida, millist chai-purki nad soovivad - kui nemad on oma valiku teinud, saavad valida Lumetydruk ja Uduvihm. Valida on siis Elephant Vanilla (neid on mul 2), Tortoise Greeni (neid on mul 2) ja Tiger Spice'i (seda on mul üks) vahel. Üks chai-pakk jääb mulle endale maiustamiseks, aga ma lepin sellega, mis teist üle jääb :P
Oi, aitäh! Ma valin ka selle Elephant Vanilla ;) Mu kaks lemmikut elevant ja vanill üheskoos. Mis sest, et üks pakil ja teine paki sees :D
Uduvihm
Kokaõpilane
2011-11-08 15:34:21
Oi kui tore - ma polegi vist kunagi midagi "võitnud". Tänan väga. Kui ma õigesti aru saan, siis võin nüüd mina ka valida. Mina olen rohelise tee fänn ja mulle sobiks hirmsasti seega Tortoise Green. Kuna olen aga ise ka siin foorumis täitsa "roheline", siis mul pole aimugi, kuidas oma teepurgikese kätte saaksin?

Noore perenaise katsetused

Domori
Kokaõpilane
2011-11-08 18:59:37
vist 1.3 Kodujuustukook mandlitega Kook sai külakostiks kaasa võetud ja seega ilusat serveerimispilti ei ole. Värske vaarikamoos ootab purgis. Sain küll seismajäänud kodujuustu kasutatud, kuid kahjuks maitsega väga rahule ei jäänud. Uuesti tegema ilmselt ei hakka.
Uduvihm
Kokaõpilane
2011-11-09 07:41:35
Tegin porgandisaia retsepti järgi porgandikukleid. Retseptis on soovitatud teha sai ja kuklid või siis ainult üks kahest, seega peaks sobima ka kuklite pilt. Kui ma ei eksi, siis peaks see olema nüüd 5. pilt novembri kuusse ehk siis 1.5 Kuna külmkapis oli peekon oma säilivuskuupäevaga juba karjuv, siis olin täitsa õnnelik, et leidsin retsepti peekoni-oliivisuupisted. Mis seal salata mees oli veel õnnelikum - hea, et tegin enne pildi ära kui teda degusteerima kutsusin. Ma arvan, et tal kulus hävitustöödeks umbes 5 minutit. 2.1

Noore perenaise katsetused

Dagris
Abikokk
2011-11-09 11:05:44
Canzanese kanaroog

Sööme silmadega

Jaanikaant
Abikokk
2011-11-09 17:13:19
1.4.Odrakarask kõrvitsaga

Maitse asi

<< 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 >>