Kokkamas95 Abikokk 2011-12-23 22:06:36 |
1.5 Ahjujäätis jõuludeks | |
Üllekas Abikokk 2011-12-27 13:03:16 |
Sellesse kuuse ka mõned pildid, sest auhinnad tunduvad ahvatlevad ;) Eelmisest kuus jäi 1 pilt tagavaraks. 1.2 Tuline hurmaasalsa 1.3 Sealiha-virsikuhautis on mõnus roog. Olen seda teinud nii salsa-kastmega kui ka taco-kastmega ja mulle meeldib taco-kastmega tunduvalt rohkem. 1.4 Eksootiline kana-pajaroog oli ka päris mõnus suutäis. 1.5 Tomati-oasupp hakklihaga oli hea ja maitsev supp. Tegemisel kasutasin konservtomateid ja külmutatud ube, kogused ka päris täpsed ei olnud. | |
Üllekas Abikokk 2011-12-27 13:11:09 |
2.1 Krõbe kumkvaadipart oli sel korral meie jõulupraad. Meile meeldis :) Värske estragoni asemel kasutasin kuivatatut. Kastmevedeliku aineid oli kuidagi vähevõitu... | |
Cousinella Kokaõpilane 2011-12-28 20:40:36 |
1.5 Kana-estragonisupp
2.1 Jõulupuder
http://cousinella.blogspot.com/ |
|
Üllekas Abikokk 2011-12-31 20:04:46 |
Katsuks selle aasta ikka täis häälega ära lõpetada: 2.2 Itaalia maasika-kausikook sai tehtud külmutatud maasikatest ja küpsised polnud ka päris õiged (jää veel kohalikule kaubandusele lootma) ja maitsnud veel ei ole, aga tundub isuäratav... Retseptis on ainete loetelus kirjas ka vahukoor, kuid kuskile seda lisada ei tule. Meie panime mascarponevahu hulka. 2.3 Juustupallikesed 2.4 Kreveti-maisisupp sai maitsev ja hea. Magus mais sobib väga hästi kokku soolakate krevettidega :). Kuna maisipurk oli väiksem, kui retseptis nõutud, siis sai krevette selle eest lisatud tiba rohkem. Värske koriander sai ka sujuvalt asendatud rohelise sibulaga. Nämma! 2.5 Imelihtne kanasupp oli ka kiire valmistada ja maitses samuti hästi. Mõlema supi kohta võiks lühidalt öelda, et kiire, lihtne ja maitsev. Mõlemad lähevad kindlasti kordamisele! Ilusat vana aasta lõppu! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-01-01 18:40:51 |
Dets 2011 lukus ja jaanuar 2012 ametlikult avatud! Detsembris laekus vaid kuus tervet häält, nende vahel loosisin Research Randomizeri abil välja kaks kirjastus Tänapäev üllitatud raamatut Garneerimise saladusi: Võtted, mida kasutavad professionaalid ning ühe abistava noakese Victorinoxilt. Loosiõnne oli kasutajatel Üllekas* ja Kirsike. * Üllekas on uus Zoozi - kuna ta aktiivselt fotosid lisab, siis on tal vist praktiliselt iga kuu mitu täishäält ja ka loosiõnne :) Mul on veel eelmiengi raamat saatmata, nii et saan kaks auhinnaraamatut kokku panna (NB! logistilistel põhjustel ei juhtu see enne järgmist nädalat). Palju õnne! Jaanuarikuu auhinnaraamatud on kirjastuselt Varrak ja nendeks on Maire Suitsu uhiuus teos "Suur piimaraamat". | |
Lakupanni Kokaõpilane 2012-01-02 23:19:19 |
1.1 Praetud riis | |
Uduvihm Kokaõpilane 2012-01-03 16:35:16 |
Eelmisest kuust jäi mulle jaanuari üks pilt, seega nüüd siis 1.2 Krevetikaste | |
Lakupanni Kokaõpilane 2012-01-03 23:58:14 |
1.2 Aedniku lasanje | |
Üllekas Abikokk 2012-01-04 21:02:05 |
Pille:
Aitäh! Nii tore! Eks auhinnad on mind ka innustanud! Kahjuks ei saa lubada, et edaspidi nii tubli olen, sest olen nüüd jälle tööinimeste ridades...
Pille, auhindadega pole kiiret, küll saab :) Pühapäeval tulen koolitusele, võid sinna ka kaasa võtta, aga võin edaspidi ka salakohta minna. Mul linnas nüüd rohkem liikumist nagunii... Dets 2011 lukus ja jaanuar 2012 ametlikult avatud! Detsembris laekus vaid kuus tervet häält, nende vahel loosisin Research Randomizeri abil välja kaks kirjastus Tänapäev üllitatud raamatut Garneerimise saladusi: Võtted, mida kasutavad professionaalid ning ühe abistava noakese Victorinoxilt. Loosiõnne oli kasutajatel Üllekas* ja Kirsike. http://www.tnp.ee/image/show?image_id=1119 * Üllekas on uus Zoozi - kuna ta aktiivselt fotosid lisab, siis on tal vist praktiliselt iga kuu mitu täishäält ja ka loosiõnne :) Mul on veel eelmiengi raamat saatmata, nii et saan kaks auhinnaraamatut kokku panna (NB! logistilistel põhjustel ei juhtu see enne järgmist nädalat). Palju õnne! |
|
<< < 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 > >> |