Tiina Abikokk 2011-10-05 21:22:09 |
Kui selline pilt kõlbab, siis šokolaadikastmel (tegin fariinisuhkruga varianti) on puudu.
pilt siin. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Hexy Abikokk 2011-10-06 11:08:03 |
3s pilt Kringel(1kg) (http://nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=3987) | |
Hexy Abikokk 2011-10-06 11:13:15 |
4s pilt(kui sobib see viimane kild üliheast koogist) Karamelliruudud(http://nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=1014) | |
Kirsike Abikokk 2011-10-11 09:35:32 |
Õuna-kookosekook Pildi tegi Vernanda, koogi mina. :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-10-11 12:09:19 |
Silja:
Silja, see oli Sul nüüd 2.1 juba!
Läätse-köögiviljahautis Ei tea kas nüüd peaks juba üks hääl ka täis olema? Siis tean kus järjepeal olen et edasistele juurde märkida mitmes on. Vike:
Vike, Sa pidasid vist ikka neid muffineid silmas?
2.5 Seenemuffinid. Muffinid kadusid nagu niuhti, siis kui pilti tegema sain, olidki ainult 4 jäänud :) Pille:
Kallid nami-namikad. Tekkis ometi lõpuks vaba hetk, et loosida välja septembrikuu auhinnad ja lisada uued pildid ja nimed tabelisse, aga meenus, et kuna mu arvuti kõvaketas lendas siin üle-eelmisel nädalal ja miskit taastada ei õnnestunud, siis pole mul hetkel arvutis seda programmigi (Pages), millega mu fotokampaania aruandetabelit avada. :O Täitsa legaalne koopia oli mul loomulikult, aga pean nüüd uurima, et kas ja kuidas ma seda taastada saan.Septembrikuu fail on täitsa olemas, aga avada ei saa :(
Ma panen siin septembrikuu fotokampaania lukku ja kuulutan pidulikult välja oktoobrikuu oma. Auhinnad jms peatselt :) (Vabandan, ma kahe köhiva-tatistava lapsega kodus, lisaks vaja kohe-kohe veel kaks Nami-Namiga mitte seotud artiklit valmis saada, aga varsti, ausõna) |
|
Kirsike Abikokk 2011-10-12 11:41:20 |
Kõrvitsasalat | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-10-12 13:08:31 |
Pille:
Nii, probleem lahendatud, pildid retseptide juurde lisatud, arvestustabel täidetud ja auhinnaraamatud (Koolibri "Hummingbirdi koogiraamat") välja loositud. Loosiõnn naeratas sel korral kasutajatele Silja, Kokkamas95 ja Tsheburashka. Palju-palju õnne ja ootan meili peale te postiaadressi!
Oktoobrikuu fotokampaania auhindadest loe lähemalt siit
Pille:
Kallid nami-namikad. Tekkis ometi lõpuks vaba hetk, et loosida välja septembrikuu auhinnad ja lisada uued pildid ja nimed tabelisse, aga meenus, et kuna mu arvuti kõvaketas lendas siin üle-eelmisel nädalal ja miskit taastada ei õnnestunud, siis pole mul hetkel arvutis seda programmigi (Pages), millega mu fotokampaania aruandetabelit avada. :O Täitsa legaalne koopia oli mul loomulikult, aga pean nüüd uurima, et kas ja kuidas ma seda taastada saan.Septembrikuu fail on täitsa olemas, aga avada ei saa :(Ma panen siin septembrikuu fotokampaania lukku ja kuulutan pidulikult välja oktoobrikuu oma. Auhinnad jms peatselt :) (Vabandan, ma kahe köhiva-tatistava lapsega kodus, lisaks vaja kohe-kohe veel kaks Nami-Namiga mitte seotud artiklit valmis saada, aga varsti, ausõna) |
|
Silja Abikokk 2011-10-12 13:21:23 |
Pille:
Oh kui tore! Ma väga igatsesin endale seda raamatut :) Aitähh ja kraapsti Pille!
Pille:
Nii, probleem lahendatud, pildid retseptide juurde lisatud, arvestustabel täidetud ja auhinnaraamatud (Koolibri "Hummingbirdi koogiraamat") välja loositud. Loosiõnn naeratas sel korral kasutajatele Silja, Kokkamas95 ja Tsheburashka. Palju-palju õnne ja ootan meili peale te postiaadressi!
Oktoobrikuu fotokampaania auhindadest loe lähemalt siitPille:
Kallid nami-namikad. Tekkis ometi lõpuks vaba hetk, et loosida välja septembrikuu auhinnad ja lisada uued pildid ja nimed tabelisse, aga meenus, et kuna mu arvuti kõvaketas lendas siin üle-eelmisel nädalal ja miskit taastada ei õnnestunud, siis pole mul hetkel arvutis seda programmigi (Pages), millega mu fotokampaania aruandetabelit avada. :O Täitsa legaalne koopia oli mul loomulikult, aga pean nüüd uurima, et kas ja kuidas ma seda taastada saan.Septembrikuu fail on täitsa olemas, aga avada ei saa :(Ma panen siin septembrikuu fotokampaania lukku ja kuulutan pidulikult välja oktoobrikuu oma. Auhinnad jms peatselt :) (Vabandan, ma kahe köhiva-tatistava lapsega kodus, lisaks vaja kohe-kohe veel kaks Nami-Namiga mitte seotud artiklit valmis saada, aga varsti, ausõna) |
|
Tsheburashka Abikokk 2011-10-12 14:28:42 |
Pille:
Oi, aitäh! Kas ma saadan postiaadressi või lähen mingi aeg salakohta järele? :) Loosiõnn naeratas sel korral kasutajatele Silja, Kokkamas95 ja Tsheburashka. Palju-palju õnne ja ootan meili peale te postiaadressi! |
|
Kokkamas95 Abikokk 2011-10-13 20:37:56 |
1.1 Astelpajumoos | |
<< < 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 > >> |