NAMI-NAMI FOTOKAMPAANIA

Tiina
Abikokk
2011-10-05 21:22:09
Kui selline pilt kõlbab, siis šokolaadikastmel (tegin fariinisuhkruga varianti) on puudu. pilt siin.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Hexy
Abikokk
2011-10-06 11:08:03
3s pilt Kringel(1kg) (http://nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=3987)

Hexy asjatab

Hexy
Abikokk
2011-10-06 11:13:15
4s pilt(kui sobib see viimane kild üliheast koogist) Karamelliruudud(http://nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=1014)

Hexy asjatab

Kirsike
Abikokk
2011-10-11 09:35:32
Õuna-kookosekook Pildi tegi Vernanda, koogi mina. :)

Lindude toitmine

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-10-11 12:09:19
Silja:
Läätse-köögiviljahautis Ei tea kas nüüd peaks juba üks hääl ka täis olema? Siis tean kus järjepeal olen et edasistele juurde märkida mitmes on.
Silja, see oli Sul nüüd 2.1 juba!
Vike:
2.5 Seenemuffinid. Muffinid kadusid nagu niuhti, siis kui pilti tegema sain, olidki ainult 4 jäänud :)
Vike, Sa pidasid vist ikka neid muffineid silmas?
Pille:
Ma panen siin septembrikuu fotokampaania lukku ja kuulutan pidulikult välja oktoobrikuu oma. Auhinnad jms peatselt :) (Vabandan, ma kahe köhiva-tatistava lapsega kodus, lisaks vaja kohe-kohe veel kaks Nami-Namiga mitte seotud artiklit valmis saada, aga varsti, ausõna)
Kallid nami-namikad. Tekkis ometi lõpuks vaba hetk, et loosida välja septembrikuu auhinnad ja lisada uued pildid ja nimed tabelisse, aga meenus, et kuna mu arvuti kõvaketas lendas siin üle-eelmisel nädalal ja miskit taastada ei õnnestunud, siis pole mul hetkel arvutis seda programmigi (Pages), millega mu fotokampaania aruandetabelit avada. :O Täitsa legaalne koopia oli mul loomulikult, aga pean nüüd uurima, et kas ja kuidas ma seda taastada saan.Septembrikuu fail on täitsa olemas, aga avada ei saa :(

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kirsike
Abikokk
2011-10-12 11:41:20
Kõrvitsasalat

Lindude toitmine

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-10-12 13:08:31
Pille:
Pille:
Ma panen siin septembrikuu fotokampaania lukku ja kuulutan pidulikult välja oktoobrikuu oma. Auhinnad jms peatselt :) (Vabandan, ma kahe köhiva-tatistava lapsega kodus, lisaks vaja kohe-kohe veel kaks Nami-Namiga mitte seotud artiklit valmis saada, aga varsti, ausõna)
Kallid nami-namikad. Tekkis ometi lõpuks vaba hetk, et loosida välja septembrikuu auhinnad ja lisada uued pildid ja nimed tabelisse, aga meenus, et kuna mu arvuti kõvaketas lendas siin üle-eelmisel nädalal ja miskit taastada ei õnnestunud, siis pole mul hetkel arvutis seda programmigi (Pages), millega mu fotokampaania aruandetabelit avada. :O Täitsa legaalne koopia oli mul loomulikult, aga pean nüüd uurima, et kas ja kuidas ma seda taastada saan.Septembrikuu fail on täitsa olemas, aga avada ei saa :(
Nii, probleem lahendatud, pildid retseptide juurde lisatud, arvestustabel täidetud ja auhinnaraamatud (Koolibri "Hummingbirdi koogiraamat") välja loositud. Loosiõnn naeratas sel korral kasutajatele Silja, Kokkamas95 ja Tsheburashka. Palju-palju õnne ja ootan meili peale te postiaadressi! Oktoobrikuu fotokampaania auhindadest loe lähemalt siit

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Silja
Abikokk
2011-10-12 13:21:23
Pille:
Pille:
Pille:
Nii, probleem lahendatud, pildid retseptide juurde lisatud, arvestustabel täidetud ja auhinnaraamatud (Koolibri "Hummingbirdi koogiraamat") välja loositud. Loosiõnn naeratas sel korral kasutajatele Silja, Kokkamas95 ja Tsheburashka. Palju-palju õnne ja ootan meili peale te postiaadressi! Oktoobrikuu fotokampaania auhindadest loe lähemalt siit
Oh kui tore! Ma väga igatsesin endale seda raamatut :) Aitähh ja kraapsti Pille!

Lavendlimesi.blogspot.com

Tsheburashka
Abikokk
2011-10-12 14:28:42
Pille:
Loosiõnn naeratas sel korral kasutajatele Silja, Kokkamas95 ja Tsheburashka. Palju-palju õnne ja ootan meili peale te postiaadressi!
Oi, aitäh! Kas ma saadan postiaadressi või lähen mingi aeg salakohta järele? :)
Kokkamas95
Abikokk
2011-10-13 20:37:56
1.1 Astelpajumoos

http://kokkamas95.blogspot.com/

<< 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 >>