Pille Nami-Nami peakokk 2011-09-11 21:34:13 |
Koopatibi:
Koopatibi, Sul on vanast ajast 2 pilti juba ootel ;)
Pille:
Oi, selle raamatu nimel peaks küll ennast kokku võtma :)Septembris on ka 3 väga toredat auhinnaraamatut (vt ülal)! |
|
Üllekas Abikokk 2011-09-11 23:54:52 |
Pille:
.
Oi, aitäh, Pille! See on küll super uudis! :) Mulle meeldib raamatuid saada. Eelkõige kokaraamatuid ;)
Kas ma saan õigesti aru, et ma saan ka Jamie uue raamatu? Loosiõnn naeratas Vikele ja Dagrisele, aga kuna Üllekas oli nii tubli fotograaf sel kuul, siis võtsin riiulist kolmanda raamatu tema jaoks |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-09-12 08:45:03 |
Üllekas:
Jah, seda küll :)
Pille:
.
Oi, aitäh, Pille! See on küll super uudis! :) Mulle meeldib raamatuid saada. Eelkõige kokaraamatuid ;)
Kas ma saan õigesti aru, et ma saan ka Jamie uue raamatu?Loosiõnn naeratas Vikele ja Dagrisele, aga kuna Üllekas oli nii tubli fotograaf sel kuul, siis võtsin riiulist kolmanda raamatu tema jaoks |
|
Dagris Abikokk 2011-09-12 13:49:55 |
Pille:
Oo, vahva üllatus! Aitäh, Pille :)
Loosiõnn naeratas Vikele ja Dagrisele, aga kuna Üllekas oli nii tubli fotograaf sel kuul, siis võtsin riiulist kolmanda raamatu tema jaoks ;) |
|
Üllekas Abikokk 2011-09-12 15:41:16 |
Pille:
Väga tore! Suured tänud! :) Üllekas:
Jah, seda küll :)Pille:
.
Kas ma saan õigesti aru, et ma saan ka Jamie uue raamatu?Loosiõnn naeratas Vikele ja Dagrisele, aga kuna Üllekas oli nii tubli fotograaf sel kuul, siis võtsin riiulist kolmanda raamatu tema jaoks |
|
Tsheburashka Abikokk 2011-09-12 22:23:11 |
1.2 Kookosekohv Ausalt öeldes olen joonud sellest oluliselt paremaid kohvijooke... 1.3 Apelsinilassi - see oli tõeliselt hea :) | |
Silja Abikokk 2011-09-14 11:52:23 |
Kartulikoogid Polnud parajasti kodus midagi käepärast et rooga kaunistada ja koogid olid ütlemata pirtsakad pannil- ei tahtnud koos püsida. Niiet kookide kvaliteet pildidl annab soovida :) Hirsipuder oli mul meeles et pilti polnud ja tegin siis- aga nüüd selgub, et mälu vedas alt. Hirsipuder meie pere vaieldamatu lemmikpuder. Ja hämarate-jahedate sügisõhtute jaoks nagu loodud roog: läätsesupp peekoniga Ma plaanin seda suppi veel õige pea teha ja ehk saab ilusma pildi ka- törts rohelist supil ei teeks paha. See supp on lihtsalt nii hea! Edit: tehtud! | |
Sip0069 Kokaõpilane 2011-09-14 18:32:47 |
Tegin Banoffee kook
Kuid minu koogil tuli väljanägemine hoopis teist moodi. http://kokkamine-sip0069.blogspot.com/ |
|
Silja Abikokk 2011-09-15 08:41:28 |
Läätse-köögiviljahautis Ei tea kas nüüd peaks juba üks hääl ka täis olema? Siis tean kus järjepeal olen et edasistele juurde märkida mitmes on. | |
Domori Kokaõpilane 2011-09-15 11:08:29 |
Pille:
Minu :) Aga super, et minu pilt ka arvesse läheb!
Septembri auhind on igati ahvatlev, seega asun püüdma :)
1.3 Apelsinikana
Pildil serveeritud koos kurgi-tomati-basiiliku salatiga.
Kas see on kivi nüüd Sinu või minu kapsaaeda, Domori? :D Panin retsepti juurde mõlemad pildid, nii et arvesse läheb ka Sinu oma! |
|
<< < 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 > >> |