NAMI-NAMI FOTOKAMPAANIA

Köögikatake
Abikokk
2011-09-02 10:33:22
1.4 Õuna-kõrvitsamoos ingveriga

Tee seda, mida armastad ja armasta seda, mida teed.

Cousinella
Kokaõpilane
2011-09-02 14:19:53
Septembrikuud arvestades 1.2 ilmselt Prantsuse õunapirukas 1.3 Grillitud paprikad juustu ja anšoovistega 1.4 Peediviilud kitsejuustuga Tegin ka konjakiga õuna-ploomimoosi, kuid Vike kenale pildile pole mul miskit vastu panna!

http://cousinella.blogspot.com/

Seakass
Kokaõpilane
2011-09-08 21:25:01
1.5 Porgandi-astelpajupüree 2.1 Porgandi-pihlakamarmelaad 2.2 Astelpajumoos 2.3 Aroonia-õunamoos suvikõrvitsaga

Minu tegemised

Seakass
Kokaõpilane
2011-09-09 14:33:13
2.4 Kanarull ploomidega

Minu tegemised

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-09-09 21:08:44
Olime perega väikesel reisil, seetõttu jäi augustikuu kampaania lukku panemata ja septembrikuu kampaania välja kuulutamata. Kuniks ma augustikuus laekunud pildid tabelisse kannan ja hääled kokku loen (auhindadeks olid ju 2 Jamie uut raamatut), kuulutan aga välja septembrikuu fotokampaania. Auhindadeks on sel korral 3 toredat Tareq Maloufi Koolibri koogiraamatut, mille ingliskeelne versioon on nii mõnegi toidublogija käest kiita saanud. Kuidas osaleda? Esmalt tuleb leida meelepärane Nami-Nami retsept, millel pilti juures veel ei ole (või olete kindel, et suudate kenama pildi teha :)). Siis tuleb retsept läbi teha, jätta retsepti juurde kommentaar ning foto laadida üles kas siia teemasse või mõnesse muusse foorumiteemasse. Peakokk Pille (ehk siis mina :)) tõstan siis foto testitud retsepti juurde. Iga 5 Nami-Nami jaoks tehtud foto eest saab kasutaja 1 hääle selle kuu loosimise tarbeks. Aidake ise järge pidada - kui viis pilti üles antud, siis andke siin teemas märku. Auhinnad loositakse välja järgmise kuu esimesel päeval; samal päeval kuulutatakse välja ka järgmise kuu auhinnad.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-09-10 12:16:38
Vike:
2.2 Mustikapirukas pärmitainast. Ma paluks targematel korra see pärmitaigna retsept üle vaadata, mul läks jahu kõvasti rohkem ning seetõttu oli tainast selline laadung, et sai lausa 2 kooki teha. Minu koogi pruun toon on tingitud Kaarli talu jahust, millest see tehtud sai.
Vike, mulle tundub see tainas täitsa ok - poole liitri vedeliku kohta ligi kilo jahu (15 dl x 60 g = 900 g). Pigem võis asi olla täisterajahus - see seob vedelikku nn valgest jahust halvemini. Kogused on arvestatud suure ahjuplaadi suuruse piruka jaoks, millest peaks jätkuma teie väikesele perele tervelt 10 korraks :D
Domori:
Kui ikka piisavalt kiire ei ole pildi üles panemisega, siis juhtub see, et keegi teine on kiirem :(. Ilmselt mu pilt enam arvesse ei lähe, aga lisan siiski, kuna toit ja pilt on tehtud.
Kas see on kivi nüüd Sinu või minu kapsaaeda, Domori? :D Panin retsepti juurde mõlemad pildid, nii et arvesse läheb ka Sinu oma!

Vike
Abikokk
2011-09-10 19:36:08
Pille:
Vike:
2.2 Mustikapirukas pärmitainast. Ma paluks targematel korra see pärmitaigna retsept üle vaadata, mul läks jahu kõvasti rohkem ning seetõttu oli tainast selline laadung, et sai lausa 2 kooki teha. Minu koogi pruun toon on tingitud Kaarli talu jahust, millest see tehtud sai.
Vike, mulle tundub see tainas täitsa ok - poole liitri vedeliku kohta ligi kilo jahu (15 dl x 60 g = 900 g). Pigem võis asi olla täisterajahus - see seob vedelikku nn valgest jahust halvemini. Kogused on arvestatud suure ahjuplaadi suuruse piruka jaoks, millest peaks jätkuma teie väikesele perele tervelt 10 korraks :D
Pille, sul on meie pere koogisöömisharjumustest väga tagasihoidlik arusaam :) , aga too hetk oli pere meil suurem, nii et kook kadus nagu niuhti.
Vike
Abikokk
2011-09-10 19:44:22
1.1 Paradiisiõunajää. Wohooooooooooo, wohoooooo, lemmik, lemmik, lemmik. Milline värv ja maitse… Oi kui mõnus oli 1.2 Seene-juustukarbonaadid. Väga väga hea. 1.3Juustukarbonaad
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-09-11 18:54:03
Pille:
Olime perega väikesel reisil, seetõttu jäi augustikuu kampaania lukku panemata ja septembrikuu kampaania välja kuulutamata. Kuniks ma augustikuus laekunud pildid tabelisse kannan ja hääled kokku loen (auhindadeks olid ju 2 Jamie uut raamatut), kuulutan aga välja septembrikuu fotokampaania. Auhindadeks on sel korral 3 toredat Tareq Maloufi Koolibri koogiraamatut, mille ingliskeelne versioon on nii mõnegi toidublogija käest kiita saanud. http://www.apollo.ee/images/books/r26/koolibri-koogiraamat_110px.jpg Kuidas osaleda? Esmalt tuleb leida meelepärane Nami-Nami retsept, millel pilti juures veel ei ole (või olete kindel, et suudate kenama pildi teha :)). Siis tuleb retsept läbi teha, jätta retsepti juurde kommentaar ning foto laadida üles kas siia teemasse või mõnesse muusse foorumiteemasse. Peakokk Pille (ehk siis mina :)) tõstan siis foto testitud retsepti juurde. Iga 5 Nami-Nami jaoks tehtud foto eest saab kasutaja 1 hääle selle kuu loosimise tarbeks. Aidake ise järge pidada - kui viis pilti üles antud, siis andke siin teemas märku. Auhinnad loositakse välja järgmise kuu esimesel päeval; samal päeval kuulutatakse välja ka järgmise kuu auhinnad.
Oeh. Kuna ma polnud augusti keskpaigast fotokampaania pilte retseptide juurde tõstnud (ja hääli tabelisse), siis jõudsin alles nüüd asjaga ühele poole. Loosimisel osales 17 häält, sh Vike kolme ja Üllekas nelja häälega. Loosiõnn naeratas Vikele ja Dagrisele, aga kuna Üllekas oli nii tubli fotograaf sel kuul, siis võtsin riiulist kolmanda raamatu tema jaoks ;) Palju õnne kõikidele!!! Septembris on ka 3 väga toredat auhinnaraamatut (vt ülal)! PS Nüüdseks olen ma ka seni laekunud septembripildid retseptide juurde tõstnud, nii et peaksid edaspidi veidi operatiivsemalt pilte ja retsepte ühendama.

Kaare
Abikokk
2011-09-11 20:34:59
Pille:
Septembris on ka 3 väga toredat auhinnaraamatut (vt ülal)!
Oi, selle raamatu nimel peaks küll ennast kokku võtma :)

Koopatibi küpsetab...

<< 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 >>