Gruusia restoran PIROSMANI, Tallinn

Merilin
Abikokk
2008-07-31 10:34:21
Meie käisime vaatasime ka ära :) Nõmmel ja arve tuli ikka pärast toitu (äkki õues makstakse kohe?) Toit oli maitsev, väga maitsev, teenindus ei liiga kiire ei liiga aeglane sel korral. Lambašašlõkk viis keele alla ja hatšapuri oli oma vanas headuses, hinkaalid küll veidi liiga palju keenud, aga maitsvad. Kuna koht on Tallinna-kodule lähedal, siis võib kirja panna ja uuesti minna küll.

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Mann
Abikokk
2008-07-31 16:02:05
nüüd neil oli uus süsteem, et teenindamine lauast.
Amööb
Abikokk
2008-10-01 13:54:03
Täiesti ootamatult sattusin ka täna Pirosmani, sest kolleegile just rääkisin, et totaalne lihaisu on ning kuna autoga Mustamäel nagunii tiirutasime, pakkus ta välja ühte "putkat", mis minu suureks heameeleks osutuski Pirosmaniks. Võtsin hatšapuri ning kalkunišašlõki, kolleeg aga kebabi. Superhea hatšapuri - suussulav, palju juustu ning mõnusalt soe. Kalkun oli ka hea, mahlane, liiga mure, tiba soolane minu maitse jaoks, kuid kurgi/tomatiga süües oli täpselt paras. Kebab mulle eriti ei maitsenud, sest hakkliha oli liiga spetsiifilise maitsega ning kebabi juurde serveeritud kartulid ülevalminud. Aga liha oli hea. Enamus külastajad mehed, kes ilmselgelt salatit menüüst ei vali :D Jah, teinekordki.

Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella.

Kolhoositar
Kokaõpilane
2008-10-01 15:48:23
Tahaks Pirosmanisse (nõmmel) lauda kinni panna, aga kodukal pole kontakti. On kellelgi nende tel nr? Tänud ette!
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-10-01 16:00:14
Kolhoositar:
Tahaks Pirosmanisse (nõmmel) lauda kinni panna, aga kodukal pole kontakti. On kellelgi nende tel nr? Tänud ette!
Guugeldamine annab telefoninumbriks 639 3246. Aga ma pole üldse kindel, et nad laudu reserveerivad? Vist on lihtsalt "kes ees, see mees" süsteem..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Vernanda
Abikokk
2008-10-01 19:43:53
reserveerivad küll, olen teinud seda. ehk et reserveerisid vanasti :)

Da Vahtra Residence

Eneli
Kokaõpilane
2008-10-02 13:21:37
Pirosmani supermõnus koht, aga juba tükk aega nad enam laudu ei reserveeri kahjuks. Viimase paari kuu kohta ei oska küll öelda, pole enam proovinudki.
Eva
Abikokk
2008-10-23 13:27:38
Külastasin eile Pirosmanit (Nõmme) esimest korda ja meile kõigile jättis meeldiva mulje. Toit oli maitsev ja teenindus tore. Proovisin esimest korda elus atšmad - meenutas juustu lasanjet, oli maitsev. Baklazhaani-roog oli tõeliselt maitsev. Julgen seda kohta soovitada küll.

http://www.perenaine.ee/

Tiina
Abikokk
2008-10-27 12:36:46
Tarbija 24's kirjutab Ilmar Henning Nõmme Pirosmanist väga ahvatleva arvustuse :)

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Lepakas
Kokaõpilane
2009-02-27 23:06:14
Käisime täna (Nõmme) Pirosmanis aastatagust Gruusia-reisi meenutamas. Teenindus oli kiire ja sõbralik, lambaliha suurepärane. Tellisime kamba peale hatšapurit, hinkaale, kahte sorti šašlõkki, baklažaani-pähkli eelrooga, rohelist kraami, magustoitu, teed ja veini. Meeldiva üllatusena maksime kogu selle toidukuhila eest 250 krooni per inimene. Kuigi hatšapuri ja hinkalide üle võiks veidike norida, oli kokkuvõttes päris gruusia-lähedane toiduelamus. Laua saab eelnevalt kinni panna, mida reede õhtuks kindlasti soovitaks. Koht oli puupüsti täis.
<< 1 | 2 | 3 >>