Pille Nami-Nami peakokk 2008-06-20 18:08:31 |
Qsti:
Ma nüüd näen, et kokandustarvete varumine välismaalt on halb mõte. Ma ei oska sellistele küsimustele kunagi vastata. Endal varud täitsa olemas, aga ...
Kas te minimuffinite jaoks mõeldud pabervorme ka kusagil olete näinud? |
|
Tiina Abikokk 2008-06-20 18:12:56 |
Tavaliselt olen nii silikoon- kui pabervormid seest vähese õliga pintseldanud - tulevad päris kenasti välja. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Liiz17 Abikokk 2008-07-17 12:48:07 |
Nämmu:
Mina ka nendega rahul.
Olemas kahes suuruses silikoon vormid - ühed tuppervare ja teised inglismaalt telitud veidi väiksemad, mõlemaga rahul. Silikoon on sellepärast hea, et võtad ahjust kummutad taldrikule ja korras :D Ja kerkisid palju mahlasemad ka. ;) Ma just võtsin soojad mustikamuffinid ahjust välja :P Aga ise kasutan silikoonvormi, Tuppervare oma vist ja täitsa rahul. |
|
Liiz17 Abikokk 2008-07-17 12:51:19 |
Qsti:
Seal olid minumeelest olemas :
http://www.toikako.ee/index.php?op=&pg=Page&id=c406d69729c84e4d3b2eab1167263fc8&lan=
Sa ikka peaks seda kohta külastama ;) Kas te minimuffinite jaoks mõeldud pabervorme ka kusagil olete näinud? |
|
Blondie Abikokk 2008-07-17 14:36:30 |
Qsti:
Mina ostsin Tartust Maksimarketist eelmine nädal. (Tegelikult tahtsin väikesi trühvlikommi vorme, aga neid ei leinud üldse kuskilt...) Kas te minimuffinite jaoks mõeldud pabervorme ka kusagil olete näinud? |
|
Pisi-Pisi Abikokk 2008-07-18 18:59:34 |
Ja mina ullike olen siiamaani teinud üldse ilma muffinipaberita muffineid... Mul on Hackmanni non-stick muffinivorm, pärast natuke puust võinoaga aitan kaasa ja tulevad täitsa kenasti välja. Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab... |
|
Täpik Abikokk 2008-08-15 08:32:38 |
Mulle meeldi silikoon vormide variant (Novaluxixt). Neid saab plaadile laduda just nii palju kui vaja. vastupidavad on ka. Ükskord jäi mingit kattetaigent üle ja otsustasin muffinivormidesse panna. Umbes 2 tunni pärast küsis mees, mis ahjus on :o Vormid olid OK, taigen süsimust ja kivikõva.... Muidu oli kleepumatu metallvorm, kus paberitega muffineid tegin, siis tuli teine veel, sest 12 muffi on ikka vähe.... | |
Lehise Kokaõpilane 2008-08-19 23:06:03 |
Mina kasutan muffinipanne (olen endale muretsenud nii väikesed kui suured) ja olen siiani väga rahul. Õde kinkis mulle ka silikoonvormi, kuid siiani pole veel kasutanud. Eks lähiajal proovin ära. ;) | |
Kessu343 Abikokk 2010-04-04 17:20:09 |
Viimase Rimi kampaania ajal sai kokku kogutud piisaval hulgal kleepse, et nende eest osta soodsalt muffinivorm :) Pyrexi 12 auguga, non-stick vorm. Esimese katsetusena tegin porgandimuffineid ja ei kasutanud eraldi paberit ega rasvainet määrimiseks. Ja tõesti-tõesti muffinid kerkisid suurepäraselt ja tulid nagu lupsti vormist välja. Täitsa väärt ost tundub. Soovitan. | |
Tziiki Abikokk 2010-04-04 17:43:03 |
Kessu343:
kas need pesad liiga madalad ei ole? ma ka siin mõtlen, mida kleepsude eest võtta, aga sellest pannist nagu mälestus, et augud madalad-et ehk korvikeste tegemiseks, aga mitte muffinite... Viimase Rimi kampaania ajal sai kokku kogutud piisaval hulgal kleepse, et nende eest osta soodsalt muffinivorm :) Pyrexi 12 auguga, non-stick vorm. Esimese katsetusena tegin porgandimuffineid ja ei kasutanud eraldi paberit ega rasvainet määrimiseks. Ja tõesti-tõesti muffinid kerkisid suurepäraselt ja tulid nagu lupsti vormist välja. Täitsa väärt ost tundub. Soovitan. As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |