Dots Abikokk 2008-06-19 06:16:16 |
Mina kasutan muffinite tegemiseks nõukaaegseid "korvikeste" vorme. Paber ka ikka sisse. Kahju, et sellist kvaliteetset paberit, mis muffinist raatsiks lahti lasta kui söömiseks läheb, on meie kaubandusest raske leida. | |
JM Abikokk 2008-06-19 15:32:43 |
Dots:
Aaaaa kas see sõltub paberist, kui kõvasti ta muffinit kallistab?
Mul on muffinitega alati nii et kolmandik asjast tuleb koos ümbrisega ära süüa, kätte ei saa mitte kuidagi. Tobe seda paberit alati lutsutada.
Ja ahjus nad kerkivad päris rõõmsaks seenekeseks, kui ahjust välja võtta, vajuvad ikka söss kokku. Kuigi küpsetan muffinipannil. Sellel võib vist palju põhjuseid olla eksole. Aga ükskõik kuidas küpsetada, ikka on lamedad. Maitseomadusi see muidugi ei häiri.. :) Mina kasutan muffinite tegemiseks nõukaaegseid "korvikeste" vorme. Paber ka ikka sisse. Kahju, et sellist kvaliteetset paberit, mis muffinist raatsiks lahti lasta kui söömiseks läheb, on meie kaubandusest raske leida. An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-06-19 15:34:44 |
JM:
Jah. Paberil ja paberil on vahe. Mina "impordin" endale muffinipabereid välismaalt, tulevad üsna kenasti küljest ära, kui õrnalt rebida..
Dots:
Aaaaa kas see sõltub paberist, kui kõvasti ta muffinit kallistab?Mina kasutan muffinite tegemiseks nõukaaegseid "korvikeste" vorme. Paber ka ikka sisse. Kahju, et sellist kvaliteetset paberit, mis muffinist raatsiks lahti lasta kui söömiseks läheb, on meie kaubandusest raske leida. |
|
Kika Abikokk 2008-06-19 16:53:41 |
mul on kodus suvalised selverist oststud pabervormid: smile baking cups. nende seest saab küll muffinid kergesti kätte. | |
Qsti Abikokk 2008-06-19 19:39:06 |
Mul "sada aastat" olnud firmatu 12-auguga muffinipann, kuhu sisse ikka alati pabervormid ka panen. Nüüd ostsin ammuihaldatud minimuffinivormi (24tk) aga siin suurepärases kaubandusvõrgus nendele sobivaid pabervorme üldse ei müüda. :mad: Selveris ka seekord polnud kui sealt vormi ostsin. Juhuslikult on mulle tekkinud ka üksikud silikonvormid aga kuidagi imelik on nendega ükshaaval mässata (aga see vist jälle mingi minu häire, sest kui ma nüüd natuke mõtlen siis samapalju on mässamist ka muffinipanni augukeste täitmisega). :P | |
Sirliiz Abikokk 2008-06-19 22:04:12 |
Muffinipannid ei makasa tegelikult ju eriti palju, seega mõistlik investeering. Minu meelest Eestist saada olevatest pabervormidest on parimad need südamekeste piltidega, vist 50 kaupa müüakse - super lihtsalt tulevad muffini küljest ära. Nt dr Oetkari 200 kaupa müüdavad vormid on ka ju ok, kui sulle sobib, et ca 1/3 muffinist sinna külge jääb. Jube mõnus oleks muidugi, kui neid "lahtitõmmatavaid" pabervorme Eestis müüdaks :) | |
Tullia Abikokk 2008-06-20 07:47:11 |
Sirliiz:
Kus neid südamestega vorme müüakse?
Ostsin ka muffinipanni ära, nüüd läheb veelgi suuremaks muffiniteoks:-)
Minu meelest Eestist saada olevatest pabervormidest on parimad need südamekeste piltidega, vist 50 kaupa müüakse - super lihtsalt tulevad muffini küljest ära. |
|
Dots Abikokk 2008-06-20 07:51:56 |
Pille:
Korra sattusin kogematta hea muffinipaberi peale, rohkem pole õnneks läinud. JM:
Jah. Paberil ja paberil on vahe. Mina "impordin" endale muffinipabereid välismaalt, tulevad üsna kenasti küljest ära, kui õrnalt rebida..Dots:
Aaaaa kas see sõltub paberist, kui kõvasti ta muffinit kallistab?Mina kasutan muffinite tegemiseks nõukaaegseid "korvikeste" vorme. Paber ka ikka sisse. Kahju, et sellist kvaliteetset paberit, mis muffinist raatsiks lahti lasta kui söömiseks läheb, on meie kaubandusest raske leida. |
|
Sirliiz Abikokk 2008-06-20 11:07:42 |
Tullia:
Tavalistes poodides täitsa, nt Prismast või Selverist olen ostnud. Sirliiz:
Kus neid südamestega vorme müüakse?
Ostsin ka muffinipanni ära, nüüd läheb veelgi suuremaks muffiniteoks:-)Minu meelest Eestist saada olevatest pabervormidest on parimad need südamekeste piltidega, vist 50 kaupa müüakse - super lihtsalt tulevad muffini küljest ära. |
|
Qsti Abikokk 2008-06-20 18:03:51 |
Kas te minimuffinite jaoks mõeldud pabervorme ka kusagil olete näinud? | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |