Muffinipann / muffinivorm

JM
Abikokk
2008-06-18 15:38:37
Ma olen poes näinud selliseid silikoonist vorme mis on sama kujuga kui väikesed pabervormid. Ehk siis mitte aukudega plaat vaid ongi sellised sakilise servaga kausikesed. Kas need on mõeldud eraldi küpsetamiseks või on korduvkasutatav variant paberkorvist mida ikka peaks muffinipanni sisse toppima?

An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr)

Betty
Abikokk
2008-06-18 18:48:05
Mullegi meeldib muffinipann, korra olen teinud lihtsalt paberist korvikestega, aga see pole ikka see.
Tiugu
Kokaõpilane
2008-06-18 20:36:36
Hästi mõnusad on muffinivormis ka need muna-peekonimuffinid-varsti omast aiast tomativiil sisse pista ja hiljem rohelist ka peale...nämm-kiirel ajal teen seda uunis-ka lapsed on kiiresti selle tegemise omaks võtnud:) Ise kasutan nii muffinivormi kui ka südamekestega vormi...(minu vormid tupperware), kui saab palju taigent korraga , saab viimases järjekorras ka tartalettide vormi pandud ja ühe ahjusoojaga nii palju erinevaid maitseid:)
Zapxpxau
Abikokk
2008-06-18 21:02:29
JM:
Ma olen poes näinud selliseid silikoonist vorme mis on sama kujuga kui väikesed pabervormid. Ehk siis mitte aukudega plaat vaid ongi sellised sakilise servaga kausikesed. Kas need on mõeldud eraldi küpsetamiseks või on korduvkasutatav variant paberkorvist mida ikka peaks muffinipanni sisse toppima?
Mul on neid üksikuid silikoonvorme kuus tükki ja kasutan lihtsalt nii nagu on, ilma suure muffinipannita, laiali küll ei vaju.

Zap*

Kika
Abikokk
2008-06-18 21:44:44
ma leidsin ema juurest vanad metallist väikesed keeksivormid. need on muffinite tegemiseks nagu loodud:) muidugi, ma panen sinna pabervormi sisse, siis on muffineid parem kätte saada.
Vike
Abikokk
2008-06-18 22:18:31
Mul on ka Tupperware silikoonvorm. Ma ei ütle et ma seda nüüd kasutan üle 1 korra kuus, et osta tasuks, aga sünnipäevakingituseks sobis soovida küll. Muide, tegin samas vormis ka šokolaadivulkaane ja töötas ka selle jaoks.
Spidur
Abikokk
2008-06-18 22:23:39
JM:
mul ka sellised. väga mugavad ja natuke pikemas perspektiivis odavamad tulevad ka, kui pabervormid. paberist vormiga juhtus mul teinekord nii, et muffin ei tahtnud selle küljest ära tulla.

Elina tegemised

Heleen
Abikokk
2008-06-19 00:06:01
ja mina olin nii lollike, arvates, et ainult minu muffinitaigen maadleb pabervormidega :D ilmselt tuleb ikka see muffinipann ära osta ja elu kergemaks teha. Siinjuures küsin kohe ka seda, et mis võib küll olla see põhjus, et minu mffinid jäävad tihtipeale pabervormi servaga ühele kõrgusele või kerkivad sellest mõne millimeetri võrra kõrgemaks..? Piltidel on alati ilusad kõrgeks kerkinud muffinid..

Armastus käib kõhu kaudu :)

Põrnikas
Abikokk
2008-06-19 00:12:02
Heleen:
Siinjuures küsin kohe ka seda, et mis võib küll olla see põhjus, et minu mffinid jäävad tihtipeale pabervormi servaga ühele kõrgusele või kerkivad sellest mõne millimeetri võrra kõrgemaks..? Piltidel on alati ilusad kõrgeks kerkinud muffinid..
eks see ole vist sellest, et pabervorm ei toeta piisavalt ja nii toimub kerkimine pigem laiupidi kui üles.. aga muidugi võib ka muid põhjusi olla..
Heleen
Abikokk
2008-06-19 00:31:43
Võib-olla tõesti asi on selles, et kerkimine on rohkem laiupidi, sest teen nagu kõik retsepti järgi...

Armastus käib kõhu kaudu :)

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>