tortide kaunistamine

Marju
Abikokk
2009-03-04 13:43:12
Siin (http://laprochainefois.blogspot.com/2009/03/that-takes-cake-austins-own-little-cake.html ) blogis räägitakse ühest tordinäitusest ja on pilte väga ilusatest tortidest...
Netcat
Abikokk
2009-03-04 15:32:58
Jah, need on ilusad... aga tort peaks minumeelest siiski ka sööma kutsuma. See toiduvärviline suhkru- (või martsipani-?) glasuur meenutab rohkem plastiliini vms.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Uniquegirl
Abikokk
2009-03-05 01:27:52
huvitav, kas tordi sisule on ka tähelepanu pööratud või ainult välimusele? Lisaks ilusale tordile peaks ka maitse hea olema. Kuigi jah huvitav oli vaadata, millega inimesed hakkama saavad
Marju
Abikokk
2009-03-05 10:10:12
Kusjuures jah... mind ükski kaunistatud tort sööma ei kutsu (Frieda ja Spiduri isamaalised tordid ehk täpselt viimane piir :) ) ja tegelikult mulle üleüldse tordid ei meeldi :) Aga ometigi, elasin nt isamaaliste tortide valmistamisele kaasa ja tore vaadata, mis teised teevad.
Merilin
Abikokk
2009-03-09 09:32:30
Ma kaunistasin ka praktiliselt esimest korda elus torti, sündmus vääris kogemust :D

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-06-17 14:39:16
Kodukanake:
Olen otsustanud teha suure tordi ja katteks tundub kõige sobivam martsipanikate - rullitud ja kaunistatud. Nagu selles retseptis. Aga küsimus selles, et kas see läbipaistvas pakis Kalevi martsipan sobib või peaks mingi välismaisema varuma? Ja kust üldse saab muid martsipane kui kodumaist (tallina kõik poed sobivad, ma lihtsalt pole selle vastu varem huvi tundud, võibolla on koduses prismaski täitsa olemas).
Gita kirjutas Nõmme turul olevast Apetit putkast, kus peaks värvilisi martsipanilehti olema. Minul on justnimelt selle Printsessitordi tegemise jaoks ootamas tuub rohelist martsipani, saatjaks hea ja tore Qsti (siinkohal taas aitäh!)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kodukanake
Abikokk
2009-06-18 20:05:05
Olin juba enne küsimusele vastuse saamist ära ostnud 4 pk kalevi martsipani. Hommikut alustasin kohe nende kakaoga pruunistamise ja rullimisega, ise olin valmis, et kui ei õnnestu, torman poest vahukoort tooma. Aga töötas! Tegin lõviosa martsipaniks tumepruuniks ja väikeste heledate ribadega sinna raagus puu peale. Seltskond, kes kooki sõi, ei tahtnud uskuda, et see pole poetort :D
Kairit
Abikokk
2010-02-22 13:58:02
Helistasin Toikako`sse ja selgus, et seal müüaks toiduvärve vaid kilo/liitri hinnaga. Ma nüüd nii kurb. Vaja oli veidikene sinist toiduvärvi, et aastapäevatordile paar rukkilille teha...nuuks...kas keegi oskab juhatada, kust Tallinnast või selle ümbrusest saaks sinist toiduvärvi martsipani värvimiseks?
Tziiki
Abikokk
2010-02-22 15:22:33
Kairit:
Helistasin Toikako`sse ja selgus, et seal müüaks toiduvärve vaid kilo/liitri hinnaga. Ma nüüd nii kurb. Vaja oli veidikene sinist toiduvärvi, et aastapäevatordile paar rukkilille teha...nuuks...kas keegi oskab juhatada, kust Tallinnast või selle ümbrusest saaks sinist toiduvärvi martsipani värvimiseks?
piprapoes on pulbervärvid täitsa olemas! või ehk keegi laenab kui Sul nii vähe vaja on!

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Kairit
Abikokk
2010-02-22 15:40:50
Tänan, juba leidsin! Aga küsimus veel selline, et kuidas martsipanist kaunistusi martsipanikattega tordile kinnitatakse? Päris niisama nad ju kukuvad ära? Kas nö liimitakse munavalgega või mis tehnika selleks on?
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>