Seenekas Abikokk 2008-09-10 11:17:29 |
Ah veel. Takistusriba nimega "koer". Mul on viimased kaks koera ja imelikul kombel ka kassid õnnesunud nii välja õpetada, et söögitegemise ajal istuvad nad täpselt köögi piiril. Mis ei tähenda, et kui teised köögis toimetavad, siis nad sama teevad. | |
Kait Abikokk 2008-09-10 16:16:31 |
aga mul on siin hetkel hoopis selline probleem oma köögiga, et milline põrand sinna panna? Nimelt tuleb meil ette võtta köögipõranda vahetus, sest laminaat sai vett ja paisus üles. Mis variante köögipõrandale maha panekuks veel peale laminaadi ja linoleomi on? Et oleks kerge puhastada, samas tahaks sooja põrandat saada. Laminaat on ikka väga vastikult külm materjal ja kardab vett. [b][i]Üks hea keretäis kulub alati ära!\nkokkamine.blogspot.com |
|
Marie Kokaõpilane 2008-09-10 18:35:16 |
Meil on tammeparkett ja väga meeldib. Puhastamise koha pealt on parem kui keraamiline plaat (pole vuuke) ning jala all mõnus. Uputust ta ilmselt kardab, mina puhastan korralikult välja väänatud mikrokiudlapiga, kas ainult veega või spetsvahendiga. Mõningaid kriime tekkis remondi ja mööbli paikatõstmise käigus, nüüd igapäevases kasutuses pole nagu juurde tulnud. Kui hullult kulub või kriimustub, siis on alati võimalus lihvida ja ülelakkida. | |
Spidur Abikokk 2008-09-10 20:31:10 |
arvestades minu eelmist "kööki" kuhu ainult poolkatkine elektripliit ära mahtus, on praegune muidugi superluks. oma tulevase köögi puhul tahan, et oleks korralik ventilatsioon, palju ruumi ja valgust, normaalne prügisortimisvõimalus, kindlasti on köök tubadest eraldatud. puupliit oleks ka tore. suuuur, piisavalt lai tööpind. lahtiseid riiuleid võimalikult vähe. nõudepesumasin oleks ka muidugi tore asi. see köögihunt tundub väga kasulik... | |
Veronika Abikokk 2008-09-11 07:59:57 |
Olen jõudnud järeldusele, et köögi puhul on minu jaoks väga oluline, et köögis oleks saar ja selline korralik. Tegelikult on köögi juures nii palju olulisi asju, et kõike ei jõuaks üle lugedagi. Nõustun Spiduriga, et köök peab olema korraliku ventilatsiooniga ja avar ning valgusküllane. Samuti sellegas, et köök peaks olema tubadest eraldatud. Oeh, tegelikult ei jõuagi vist kõike üle lugeda, mis teeb ühe köögi minu jaoks väga heaks. | |
Seenekas Abikokk 2008-09-11 09:45:29 |
Köögipõrandast. Eelistan tavalist õlitatud laudpõrandat, siis parketti, siis tulevad ülejäänud materjalid. Keraamika on jala all külm (kui pole just küttega) ja linoleum ebameeldiv, kuigi lihtne puhastada. Laudpõrand on jala all soe ja vett kardab vähem, kui parkett. | |
PilleRiin Kokaõpilane 2008-09-12 15:22:36 |
liiga väike on. sellest kõik muu - kappide vähesus näiteks. | |
Merilin Abikokk 2009-03-05 00:09:03 |
Et uus köök on ikka alles ehitusjärgus koos muude ruumidega ja köögitehnika ootab seina ääres ühel päeval integreeritud saamist, aga elada oleks ka vahepeal kuskil vaja, siis sai üks paneelikaköök käepäraste vahenditega kokkamiskõlbulikus muudetud.
Ja naljakas on see, et see ajutine lahendus, olgugi et paljude puudustega, mulle seni kasutatud köökidest kõige mugavam tundub. Olgugi, et enamus neist kasutatutest uuemad ja paremini varustatud on olnud.
Puudusi on palju, ruumi imevähe, kappe vähe, tööpind puudub, sahtleid pole, kubu pole, malmplaatidega pliit, väike külmik, pime aken, olematu remont (tapeet! köögiseinas!!)...
Sellegipoolest on see köök kuidagi pisike ja armas ja kõigi oma puudustega siiski pisiasjadeni funktsionaalne.
Vähemasti saab uue köögi plaani hunniku konkse sisse kirjutada ja paar riiulit ja seinale kinnituva rätirulli, mitte laual seisva ja... küll need ideed veel küpsevad.
Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Eda Kokaõpilane 2009-03-05 06:07:16 |
Thredahlia köök on nii armas! Kui ikka on silma ja kätt, siis näib, et iga üksikasi on paigas. Õiges paigas. Mina alati kardan auke puurida ja kuhugi midagi riputada - äkki pole ikka õige. Viimase 6 aasta neljast erinevat kodust ja köögist on vaid üks olnud enda plaanitud. Suur saar pliidiga keset kööki ning palju kinniseid panipaiku ning valatud betoonpõrand. Viimane on minu meelest isegi parem kui laudpõrand, mida elu- ja magamistubades eelistan. Kuniks "oma kööki" pole, siis võib ju vähemalt unistada :P. Tahaks valamuga saart, häid riistu, panipaiku, päikesevalgust ja betoonpõrandat. Selle Architectual Digest'ist võetud Rhode Island'i kodu põrandal on ka betoon, isegi concrete mixed with chips of mirror, mother-of-pearl, abalone shell and sea glass: | |
Ussicke Abikokk 2009-03-05 09:29:51 |
Rahul olen: 1. Köök on suur ja valge - aken on paras pirakas ja laes on kaks lampi. 2. Kõrge lagi - saab suuremad seinakapid või riiulid paigaldada. 3. Pisike armas pioneeripliit, millest algab kogu korteri küttesüsteem. Rahul ei ole: 1. Ristkülikukujuline pinnaplaan - vajalikke kappe vms värke saab paigaldada ainult kahele seinale ja kogu lugu. Keset põrandat ei saa midagi panna, eluolu läheks jõle kitsaks. 2. Kuna pind on suur ja seinapinda ka palju, siis arvata võib, milliseks remondi maksumus kujunema hakkab. 3. Vana maja küll, aga KUS ON SAHVER?! - ainus lahendus on osta mooside-hoidiste jaoks teine külmik ja kirjutada selle uksele, et tegemist sahvriga :P Unistan: 1. Kallis jõuluvana, palun kingi mulle asjalik ehitaja, kes aitaks köögist "kollane, puit ja terrakotatellised - sidrunitega" ruumi ehitada ;) 2. Kui sa sellega hakkama saad, siis aitad ehk raha kah leida kogu selle disaini eest maksmiseks ;) 3. Ja kui sa juba tegeled minu köögiasjandusega, siis ei teeks paha ka miskisugune laiskuse likvideerimine, et ma oma uue uhke köögi ka korras hoida suudaks ;) Tänud ette-taha-vasakule-paremale-pikali-käpuli :) | |
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> |