Leenilii Abikokk 2008-05-07 20:32:53 |
Kraanikausi juures on meil nii, et seal polegi kappi all, vaid lihtsalt kardin ees, selle taga (kõrvalasuva) kapi seina küljes üks väike riiul ning prügikast ja koht harja-kühvli jaoks. Väga mugav on toimetada, põlved ja varbad saavad end mõnusasti sisse seada. | |
Betty Abikokk 2008-05-07 22:54:28 |
Ma tahaks just tavalisest kõrgemat kraanikaussi, kus saaks sirge seljaga nõusid pesta. Oh üldse igatsen kohutavalt normaalse köögi ja söögilaua järele... | |
Põrnikas Abikokk 2008-05-07 23:33:24 |
Rahul olen eelkõige sellega, et õnnestus kappidest hoiduda - kõik asjad on lahtistel riiulitel (no ok - külmkapil on ikka uks ees). Kapid ei meeldi mulle mitmel põhjusel. Esiteks on väikeses köögis niigi vähe ruumi ja siis veel need kapiuksed.. Teiseks pannakse kapid ju lae alla, aga mina olen kõvasti alla keskmist kasvu. Kolmandaks kipub minuga nii olema, et kui mingi asi on vajalik, siis hoian ma ta käe- ja silmaulatuses ja kui ta eest ära kappi panen, unustan selle olemasolu üsna ruttu (seega on kaks võimalust: kas kapid on lihtsalt tühjad või on need asjad, mis mis pikemat aega kapis vastu peavad, ülearused).
Samuti olen rahul sellega, et lahendasin köögi toalikult. Diivanilaud, tugitoolid, pehmed tumbad ja brokaadi imitatsiooniga tapeet teevad köögist kõige mõnusama-õdusama ruumi elamises (ei mingit juba Leenilii poolt viidatud "köögimööblit).
Probleemiks on nagu enamikul vähene ruum.
Dots:
vot see teeb kadedaks, midagi sellist tahaks endale ka, aga meil aknalaud liiga kõrge kahjuks. Mina olen oma köögiga üldiselt rahul. Väga meeldib, et aknalud läheb sujuvalt üle töölauaks ;) |
|
Tullia Abikokk 2008-05-08 08:24:26 |
Mina olen oma köögiga rahul. Eriti meeldib sahtlite süsteem alumises osas, ülal siiski uksed. Kappe on täpselt parasjagu, kõik igapäevane ja vajalik mahub ära, kuid ei ühtki nõud rohkem. Pere ja külaliste ühine lemmik on suur söögilaud. Kuna meil on avatud köök, siis tihti jääbki kogu seltskond söögilaua ümber istuma ja diivani-/kohvilauafunktsioon on natuke küsitav. | |
Fre Abikokk 2008-05-08 12:56:34 |
Leenilii:
Juust on liiga.... rabe, mure vms, st sobib vaikselt ära nakitsemiseks. Peab olema midagi sitkemat, millele hambaid taha ajades ei saa servast nii lihtsalt juppi kätte või kui saab jupi kätte siis jääb pea vahele.....
Ma olen kõva hiirtespets... vanasti kartsin hiiri jne, aga peale seda kui üksaasta rotid majja tungisid, pole hiirejaht mingi probleem. Algul ikka viskasin hiire koos lõksuga minema, ei julgenud välja võtta. Fre: hiiri püüame ikka juustuga :) Juustu söövad ära ja kaki jätavad maha. Kinnikruvimist pole proovinud, täitsa pöörane mõte! Aga ma näen neid pidevalt, on teised na ülbeks läinud, ja pisikesed tõesti. |
|
Kärt Abikokk 2008-05-08 17:09:30 |
Mul olid ka hiired, siuksed suured ikka, jube. Ükskord ronis üks voodisse ka, ilgelt vastik. Lõksuga saime 2 tk kätte, siis teised said jälile ja kavaldasid selle üle, kuigi kasutasime ka sellist vintskemat sööta. Aga ilmselt oli asi selles kasvus, nad olid ikka sellised pool-rotti-suured. Aga lõpuks sain lahti mürgiga, mul õnneks muid koduloomi ega lapsi pole, et polnud muret, et keegi muu seda sisse sööb. Roosad kaerahelbed läksid väga hästi kaubaks. Ükskord tulin õhtul töölt koju, kuulen, keegi sahistab valamukapis. Teen ukse hirmuga lahti, ei näe midagi aga sagimine hakkab jälle pihta. Ei saanud algul aru, et mis värk on. Mul oli seal kapis plastmasskauss, kus puhtad nustikud ja kummikindad jms selline köögikola ja kilekotti pakitud mürk. Ja mis ma siis lõpuks nägin - hiir oli läbi kahekordse kilekoti end mürgikotti närinud ja kinni jäänud ja nüüd sahistas seal mürgikotis ja otsis kangesti väljapääsu. Te ei kujuta ette kuidas ma ehmatasin! Ootasin niikaua kuni meespool koju tuli ja kotti niikaua surkis, kuni hiir välja pääses. Noh tegelikult muidugi jube naljakas, natuke iroonilise maiguga lugu aga jah, lõpuks neist lahti sain, haisema kuskil seinavahel ei hakanud, ju siis leidsid parema koha, kus hinge heita... | |
Kingadraakon Abikokk 2008-05-08 18:28:01 |
rahul olen värvilahendusega: tomatipunane, koorekarva ja must, seadmed roostevabad. rahul ei ole panipaikade arvu ja suurusega ning tööpinna tagusega. see on praegu lihtsalt värvitud kipsplaadist ja seda on eriti paha puhastada. kavatsen sinna klaasi nuputada. sellega pole ka rahul, et töömehed unustasid mikroahju tagusesse pistikusse elektri panna ja nüüd tilpneb mikroahju juhe nõmedalt. kappide ja riiulite vahel valimise asemel soovitan hoopis võimalikult palju sahtleid. palju-palju mugavamad kui kapid, samas ei pea asjad alati nii laitmatus korras olema. | |
Vike Abikokk 2008-05-12 14:04:00 |
Olen oma köögis väga rahul värviga ja lahenduse välimusega. Kui kolisin oma korterisse elama, siis olin tegelikult rahul ka oma köögi suuruse ja funktsionaalsusega. See oli aeg, kus ma süüa tegin paar korda nädalas. Praeguseks on muutunud mu perekonna suurus (ühe asemel on meid enamus aega kaks) ja ka minu söögitegemisoskus ning -tahe. Seega hetkel tunnen puudust kapiruumist (sest varud ja vahendid kokkamise jaoks vajavad rohkem ruumi), tööruumist (ok, söögilaud ajab asja ära, aga ikkagi) ja vahel ka nõudepesumasinast (siis kui peale söögitegemist kraanikauss igasugu pudinatest juba üle ääre ajab). | |
Proua Simpson Abikokk 2008-05-12 14:21:38 |
Ma ei ole praegu köögiga üldse rahul, sest kogu mu elamine on hetkel üleminekuelamine, ja seetõttu ei kipu ka väga kokkama. Samas olen märganud, et vahendite puudus ei takista hea tahtmise korral hea tulemuse saamist. :) Kui mingidki põhivahendid on olemas, saab kõik tehtud, mis vaja. | |
Merilin Abikokk 2008-05-12 14:38:16 |
Hehee, mul on terve korter saba ja sarvedega 27 ruutu, köök tibatilluke - et siis köögi puhul on põhiline ikka ruumipuudus, millest tuleneb ka panipaikade vähesus, nõudepesumasina puudumine, napp tööpind jne. Köögitehnika sai 5 aastat tagasi soetatud kasutatuna ja mitte et see Strömbergi pliit mind halvasti teeninud oleks, aga välja tahaks vahetada...
Samas on käsil uue köögi planeerimine, natuke paremates ruumitingimustes ja oma käpa järgi - st. ise ja paremini :P
Aga millega olete rahul ja millega mitte - pildid aitaks kõvasti, eriti planeerimisjärgus, ärge hoidke vaka all. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |