Merilin Abikokk 2013-03-12 11:00:18 |
Aidake hädalist :)
Mu malmpotil on email peale aastatepikkust tihedat kasutust lihtsalt läbi kulunud, võtab külge ja hakkab varsti ilmselt koostööd lõpetama. Mingi ammune Selveri soodukas oli, aga ilmselt õhukese emailiga.
Kas kuskilt saab korralikkud emaileeritud malmpotti (nö musta ei taha) mõistlikus mõõdus (üle 20 cm ikka, 26 oleks ok) ka alla Le Creuset' hinna, st alla 200€ ikka? Seda nagu ei raatsi hästi maksta omast taskust ja pulmakinke ka elu jooksul ei looda rohkem saada, juubel ka veel kaugel... :D
Ilsule - mul malmpanniga aitab alati pannkookide praadimine, peale seda ei võta kinni, kui enne on liiga korralikult küüritud ja kinni võtma hakanud. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Edith Abikokk 2013-05-30 14:58:58 |
Leidsin vana üsna halvas seisus malmpanni ja otsustasin selle korda teha ning kasutusele võtta. Siin lugu sellest kuidas ma vana malmpanni päästsin, ise olen tulemusega väga rahul.
http://kuidasteha.wordpress.com/2013/05/30/malmpanni-restaureerimine/ Kuidas teha ... ja miks? Sest ma saan |
|
Edith Abikokk 2013-06-27 14:13:54 |
ja teine osa sellest kuidas puhastatud malmpanni õlikihiga katta Kuidas teha ... ja miks? Sest ma saan |
|
Fre Abikokk 2014-02-05 12:13:32 |
Ringiga malmi juures tagasi. Ehk mõni on märganud, et Rimi klepsukampaanias seekord sellise brändi nagu Fontignac keraamilised ja malmist esemed. Minu praegune malmpott on a) emaileerimata, b) väike, c) vihaleajav, niisiis mõtlesin et äkki oleks Fontignac OK valik, meil on ka mingi suuremat sorti ese valikus. Vaatasin ka internetipoodidest hindu, tõesti tuleb veidi soodsam kui täishind ja seekord polegi nii, et see mida Eestis klepsuhinna pähe näidatakse on välismaa veebipoodide tavahind. 29 cm läbimõõduga (ovaalne, ei tea kustkandist läbi mõõdetud) 4.3 l pott on 56.99. Kas keegi on ostnud/proovinud? Värv ka väga ilus sinine..... Välismaine vastav arutelu midagi otseselt negatiivset välja ei toonud. http://www.seriouseats.com/talk/2010/02/french-ovens-le-creuset-vs-fontignac.html | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-02-05 12:32:33 |
Fre:
Fre, kas Sa tahad neid RIMI kleepse? Mulle aeg-ajalt satub neid ja ma siis jagan lastele mängimiseks. Palju pole, aga natukene..
Ringiga malmi juures tagasi. Ehk mõni on märganud, et Rimi klepsukampaanias seekord sellise brändi nagu Fontignac keraamilised ja malmist esemed. Minu praegune malmpott on a) emaileerimata, b) väike, c) vihaleajav, niisiis mõtlesin et äkki oleks Fontignac OK valik, meil on ka mingi suuremat sorti ese valikus. Vaatasin ka internetipoodidest hindu, tõesti tuleb veidi soodsam kui täishind ja seekord polegi nii, et see mida Eestis klepsuhinna pähe näidatakse on välismaa veebipoodide tavahind. 29 cm läbimõõduga (ovaalne, ei tea kustkandist läbi mõõdetud) 4.3 l pott on 56.99. Kas keegi on ostnud/proovinud? Värv ka väga ilus sinine..... Välismaine vastav arutelu midagi otseselt negatiivset välja ei toonud. http://www.seriouseats.com/talk/2010/02/french-ovens-le-creuset-vs-fontignac.html |
|
Fre Abikokk 2014-02-05 16:43:42 |
Pille, tänud pakkumise eest, mul on hetkel potijagu kleepse koos. Mõned pisemad sinised vidinad on ka toredad ja kaalun et kas tahaks/vajaks... Samas on Su kleepsud minust ikka hiiglama kaugel. Aga hoia igaks juhuks alles, kampaania lõpupoole tekib kindlasti huvilisi. Vbl mõni on nõus su kleepsude vastu jänkude ja autodega kleepse jagama ;-). | |
Zapxpxau Abikokk 2014-02-10 19:38:40 |
57€ on päris tore hind suure malmpoti eest. Ainult firma on mulle seni tundmatu. Ise venitasin endale punase Pyrexi 20cm poti 50€ eest, sel on kaanenupp ka metallist. Suur on ammu olemas. | |
Netcat Abikokk 2014-02-10 21:30:39 |
Odott, kas neid potte on siis ikka veel saadaval? Ma hakkasin suure hurraaga koguma neid kleepse, aga selgus, et ma ikkagi satun Rimisse nii harva, et kaotasin igasuguse lootuse. Minu kogemuse järgi ostetakse parem kampaaniakraam alati juba tükk maad enne kampaania lõppu ära. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2014-02-10 21:31:59 |
Kuna mul on sinine köök, aga siniseid malmpotte on siinkandis haruharva nähtud, siis ma oleks põmst sellest väikesest potist väga huvitatud. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-02-11 19:56:09 |
Netcat:
Netcat, RIMI ei ole ka minu põhipood, aga hetkel leidsin rahakoti vahelt 13 Fontignaci kleepsu. Neid oli kindlalt rohkem, aga osad on arvatavasti esikuseinale või mõne mänguauto külge kleebitud nüüdseks. Kui Sa huvitatud oled, siis ma järgmise seitsme päeva jooksul liigun aeg-ajalt isegi seal Mustamäe/Nõmme marsruudil...
Kuna mul on sinine köök, aga siniseid malmpotte on siinkandis haruharva nähtud, siis ma oleks põmst sellest väikesest potist väga huvitatud. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >> |