Kairit![]() Abikokk 2010-03-11 14:32:43 |
Need neli fotot olid mul juba olemas, loodetavasti pole see probleem ja need sobivad. Viienda pean nüüd lähiajal ette võtma ja ära tegema... | |
Mari-Liis![]() Abikokk 2010-03-11 15:56:22 |
Kairit:
Kairit, ma sain aru ikka niimoodi, et "põllekampaania" algab nüüd ja testimine-pildistamine ka :)
Ma olen ka juba varem mitmeid kordi nami-nami fotota retseptide järgi tehtud toitu teinud ja pildistanud ning osad minu pildid on ka siinolevate retseptide juurde juba lisatud.
Aga teen rõõmuga neid veel 5 ja ilmselt ikka rohkem ka :)
Need neli fotot olid mul juba olemas, loodetavasti pole see probleem ja need sobivad. Viienda pean nüüd lähiajal ette võtma ja ära tegema... |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2010-03-11 17:42:21 |
Mari-Liis:
Jah ja ei :) Mari-Liisi varasemad pildid on kõik suure tänu ja aitähhide eest vastu võetud. "Kampaania" eeldab, et nami-nami saab viis pildi juurde alates tänase seisuga. Nii et Kairiti pildid, millest mul varem aimugi polnud, lähevad täitsa arvesse. Kõik Mari-Liisi uued pildid ka ;)
Kairit:
Kairit, ma sain aru ikka niimoodi, et "põllekampaania" algab nüüd ja testimine-pildistamine ka :)
Ma olen ka juba varem mitmeid kordi nami-nami fotota retseptide järgi tehtud toitu teinud ja pildistanud ning osad minu pildid on ka siinolevate retseptide juurde juba lisatud.
Aga teen rõõmuga neid veel 5 ja ilmselt ikka rohkem ka :)Need neli fotot olid mul juba olemas, loodetavasti pole see probleem ja need sobivad. Viienda pean nüüd lähiajal ette võtma ja ära tegema... |
|
Mari-Liis![]() Abikokk 2010-03-11 18:55:57 |
Pille:
selge pilt :)
Mari-Liis:
Jah ja ei :) Mari-Liisi varasemad pildid on kõik suure tänu ja aitähhide eest vastu võetud. "Kampaania" eeldab, et nami-nami saab viis pildi juurde alates tänase seisuga. Nii et Kairiti pildid, millest mul varem aimugi polnud, lähevad täitsa arvesse. Kõik Mari-Liisi uued pildid ka ;)Kairit:
Aga teen rõõmuga neid veel 5 ja ilmselt ikka rohkem ka :)Need neli fotot olid mul juba olemas, loodetavasti pole see probleem ja need sobivad. Viienda pean nüüd lähiajal ette võtma ja ära tegema... |
|
Aire1![]() Abikokk 2010-03-11 19:41:49 |
Minu tänased pildikatsetused. Suitsuheeringasupp ja hapukapsasalat peedi ja õunaga:
![]() ![]() |
|
Triin![]() Abikokk 2010-03-12 20:25:50 |
Mina tegin eile kohvikoogi
Pildistamisel tegin, mis suutsin :). Ütleme, et on olnud lihtsamaid toite pildistada :).
![]() ![]() |
|
Liisi![]() Abikokk 2010-03-13 13:57:06 |
Sidrunivõide brüleekreem
![]() ![]() |
|
Martiina Abikokk 2010-03-13 15:43:48 |
Mina tegin tummist suitsutursasuppi krevettidega.
![]() ![]() ![]() |
|
Triinpvr![]() Abikokk 2010-03-13 17:34:01 |
Pakun ka mõned pildid pilditute juurde :)
Kodused kevadrullid
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Martiina Abikokk 2010-03-13 17:52:53 |
Tegin veel marmelaadikomme. Pohladest. Tuli nii millegi magusa isu peale.
Enamiku valasin suurde vormi ja lõikasin tükkideks, aga osad (pildil olevad) valasin "pähkliraudade" pesadesse. Nii mõnusad triibuga kommid said :)
![]() |
|
<< < 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 > >> |