Lastele meeldivad toidud

Gegegerda
Abikokk
2008-05-06 06:47:08
Kardemon:
Spidur:
/.../ vaesed rüütlid, /.../.
mis need on? kõlab vahvalt.. ise sööks kasvõi nime pärast juba:)
Vaesed rüütlid oleks tõesti head. Vähemalt mulle need maitsesid, kui ma veel päris pisike olin.

www.gegegerda.blogspot.com

Tiina
Abikokk
2008-05-06 11:48:59
Lihapallid maitsevad hoopis paremini kui täpselt samast taignast tehtud kotletid :) Spagetid ja friikartulid lähevad alati, aga kartuliputru minu laps ei võta suu sissegi. Igasugused kastmed on täiesti out, va ketšup. Praetud-keedetud muna, mitte omlett. Üldiselt olen tähele pannud, et lapsed armastavad puhtaid selgeid maitseid. Igasugu segud, nagu supid, ühepajatoidud ja kastmed ei lähe üldse.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Marju
Abikokk
2008-06-29 21:37:03
Tegin eile..ma ei teagi mida..fajitasid vist.. midagi tortiljadest igatahes, nii et kaks erinevat täidist,mida sai lauas soojendatud tortiljadele peale määrida ja lisaks veel rohelised aedoad ja riivjuust ka eraldi kõrvale. Ja oioioi, kui süvenenult mu väänik endale ampsusid komplekteeris (peamiselt hoopiski ubadest ja juustust, aga pisut ka tomati-oa täidist). Täna tegin viimasest ülejäänud tortiljast sellise libapitsa, et määrisin talle pisut ketšupit, siis tomativiilud ja lõpuks juust ja see maitses ka väga hästi, kusjuures juustu sai laps ise riivida ja peale laotada, see meeldis talle ka.
Katre
Kokaõpilane
2008-06-30 01:08:26
Minu varsti-neljasele sobivad hommikupudrud rohke moosiga, pannkoogid, pajumäe jogurt ja rosinatega kohupiim, ussikesed (spagetid siis, kaste pole oluline, peamine, et rohelisi lehti sees ei ole), ühepajatoit, porgand. Vahel harva (eriti kohvikutes) sobib ka liha ja kartul.
Katja
Abikokk
2008-06-30 23:50:38
väga hästi lähevad peale kõik värsked salatid ja purgisalatid (kapsas, sibul, paprika, porgand jne), pannkoogid ja praesaiad suhkruga (moosi süüakse niisama, koogile seda ei määrita:D), tavaline keedetud riis, vutimunad (suured söövad suuri mune, lapsed väikseid.. sama reegel meil ka tomatite osas: suured söövad tavalisi tomateid, lapsed kirsstomateid :D), makra, kala(eriti tuunikala), keedetud makaronid ja aurutatud aedviljad natukese võiga. ükskõik, mis jook on palju etem, kui seda läbi kõrre juua ja jääkuubikud on kümme korda lahedamad, kui kuubiku sisse värviline puuviljatükk külmutada. see siis kolme-poolese maitse-eelistusi tähele pannes.

http://koogel-moogel.blogspot.com

Sussukas
Abikokk
2008-07-07 14:28:12
Minu väiksemale poisile läheb peale viimased 3-4 kuud teraleib ketšupiga. Eriti maitseb talle vanaema tehtud tomatipasta ketšupi asemel.

Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid

Kuts
Kokaõpilane
2008-07-09 15:43:09
meil süüakse väga hea meelega kapsa-hakkliha hautist, pilaffi, boršši, pelmeene (nii keedetud kui praetud), lasanjet, muidugi makarone ja pannkooke, praekartulit, kanasuppi, ahjukana, kurki ja tomatit nii salatina kui paljalt, vutimune muidugi, lumekrabi. 4-aastane tüdruk armastab kalamarja ja krevette :)
Lehise
Kokaõpilane
2008-07-29 00:41:52
Meie poja sööb väga hästi kana riisiga, suitsukala, kotlette kartulipudruga, ühepajatoitu (kapsa jätab taldrikule), tatraputru, pelmeene, hapukurki, selget tükilist suppi ja pannkooke. Imelik kuid makaronid tema lemmikute hulka ei kuulu.
Tanel123
Kokaõpilane
2008-08-06 17:20:41
kindlasti viineripirukad :D
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-08-07 10:15:03
Teemakohane artikkel Delfis: Õpeta laps head toitu hindama (Mai Maser, lastearst, 4.8.2008)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>