Katre

Postitusi: 26

Tiitel: Kokaõpilane

RETSEPTID

Viimased postitused

2008-08-22 18:38:30
Mina eelmisel aastal proovisin seda Maire Suitsu retsepti, Midagi head ei tulnud :( Olid liiga hapud ja äädikased ka veel. Kuid tilliõisikuid tasub sügavkülma panna. Kui suve algul väikesed kurgid müügile tulema hakkavad, tavaliselt tilliõisikuid veel pole. Siis on hea külmast võtta ja hapukurki teha (mustsõstral on siis lehed juba küljes).
2008-08-04 13:02:18
Kuidas te herneid ületalve säilitate? Ämm soovitab enne kergelt läbi keeta aga mujalt kuulen, et tasub täiesti niisama sügavkülma visata. Saan aru, et kodukana külmutab toorelt. Miks ühte või teist viisi peaks eelistama?
2008-06-30 01:08:26
Minu varsti-neljasele sobivad hommikupudrud rohke moosiga, pannkoogid, pajumäe jogurt ja rosinatega kohupiim, ussikesed (spagetid siis, kaste pole oluline, peamine, et rohelisi lehti sees ei ole), ühepajatoit, porgand. Vahel harva (eriti kohvikutes) sobib ka liha ja kartul.
2008-06-25 14:27:12
Marjade hooaeg on käes ning seetõttu on paras aeg arutada, et kuidas ikka on õigem marju sügavkülma panna. Tervena või purustatuna, suhkruga või ilma. Kuna ma ise ei ole varem midagi külmutanud, oleksin teie kogemuse eest tänulik. Kõige kiirem on tõenäoliselt maasikatega.
2008-06-08 18:45:37
Aga kas keegi on ise ka proovinud õlut teha? Mul mees siin fantaseerib koduse kalja ja õlle teemadel ning käseb õppida ja uurida...