Kiilike Abikokk 2008-06-26 07:56:20 |
Blonduanna:
mina ka teen neid aeg-ajalt aga siis kas lõhekastmes või lihtsalt tomati-küüslaugukastmes :)
kuna pastamasinat pole, aga pastalist teha tahaks, tegin mõni aeg gnocchi'sid (kirjapilt raudselt vale :D). Ühesõnaga kartuliklimbikesi Itaalia moodi. Sinihallitusjuustukaste peale ja söö või lõhki. |
|
Blonduanna Abikokk 2008-06-26 18:44:05 |
reisil olles sõin gnocchisid krevettide ja konjakikastmega ning see maitseelamus on siiamaani parim. kõht tühjeneb sekunditega sellele roale mõeldes. kas kellegil on aimu, kust nende retsepti võiks saada? http://blondukokkab.blogspot.com |
|
Maris Abikokk 2008-07-27 23:03:32 |
Mul on abikaasa üsna hiljuti pasta valmistamisest vaimustunud ja seetõttu olen ma selle täielikult tema pärusmaaks jätnud. Kui ta pasta tegemise ette võtab, siis on mul targem lapsed pikale jalutuskäigule viia, sest muidu pean igalt poolt jahu koristama. Meie 2,5-aastane on see, kes pastamasinal muidu vänta keerab :) Olen tähele pannud, et kodune pastavalmistamine on väga suur töö, sest lisaks taignale ja nuudlitele on ju vaja kastmed teha ja kui juba pasta on ise tehtud, siis peab kõik muu olema ka ehe ja eriline. Nii ongi, et kui meil on külalised kutsutud ja menüüs on värske lasagne, siis alustab mu mees oma köögitööd juba kaks päeva varem. Me teeme alati mitu lasagnet, nii et isegi külalistest jääb üle. Õnneks on see roog ka väga sügavkülma sõbralik :) Kõik tema valmistatud lasagned on imemaitsvad olnud, aga parimatest parim oli mereannilasagne. | |
Katja Abikokk 2008-07-28 19:05:22 |
Pille:
leidsin netiavarustest videoklipi, kus õpetatakse gnocchi'si valmistama.
http://www.videojug.com/film/how-to-make-gnocchi
päris ausalt ütlen, et enne klipi vaatamist, ei kujutanud gnocchi'sid ettegi. huvi tekkis :)
Blonduanna:
Kirjapilt on täitsa õige (vt siia). Nami-namis on mõned retseptid ka, aga Thredahlia on meil gnocchi-meister jälle.kuna pastamasinat pole, aga pastalist teha tahaks, tegin mõni aeg gnocchi'sid (kirjapilt raudselt vale :D). Ühesõnaga kartuliklimbikesi Itaalia moodi. Sinihallitusjuustukaste peale ja söö või lõhki. |
|
Veronika Abikokk 2008-07-28 19:31:34 |
Gnocchi't olen teinud mitmeid kordi ning iga kord on tulnud väga maitsev :) Ei kiida ainult mina, vaid ka teised :P Pastategemisele olen siiani ainult mõelnud, tegemiseni ei ole veel jõudnud. Poes vaatan pastamasinaid igatseva pilguga, kuid ei suuda otsustada, kas see on selline ost, mis end ka pikemas perspektiivis õigustaks. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-12-10 16:53:38 |
MB 10.12.2008:
Plaanis katsetada esimest korda ravioole (spinati ja ricottaga, salveikastmes). Varem olen värsket pastat küll teinud aga siis ikka tagliatelle'sid. Kui nüüd hakkasin raviooliteo peale mõtlema, siis jäi mõte toppama selle koha peal, et ega mul ei õnnestu ju nii korrapärase kujuga tainatükke teha, millest ruute välja lõigata. Kas juba pastamasinast läbi lastud tainatükke saab uuesti kokku mätsida, et siis jälle masinast läbi lasta, või kuidas te neid ikkagi teete, et tainakadu ei oleks? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-12-29 14:16:18 |
Kilkan niisama, et osalesin Eesti Päevalehe retseptivõistlusel "Milline on Sinu hommik" (ja seda selle retseptiga). Olin üks kuuest "võitjast" ja auhinnaks siis Davide Alberoni pastakoolitus kahele jaanuari lõpus meelteateljees KÖÖK. Ootan põnevusega :) | |
Juc Abikokk 2008-12-29 15:04:23 |
Pille:
Oi, kadeduseuss, kadesuseuss. Palju õnne, Pille. Ma ei teadnudki, et selline võistlus käimas oli. See on vist endise tartlasena Postimehe lugemise varjukülg :) Kilkan niisama, et osalesin Eesti Päevalehe retseptivõistlusel "Milline on Sinu hommik" (ja seda selle retseptiga). Olin üks kuuest "võitjast" ja auhinnaks siis Davide Alberoni pastakoolitus kahele jaanuari lõpus meelteateljees KÖÖK. Ootan põnevusega :) http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Berit Abikokk 2009-04-05 14:19:02 |
Selline küsimus, et kas keegi on teinud pastat ka täistera nisujahust? Sest täisteraspagetid on meie peres sagedased külalised ja nüüd tahaks kangesti taolise pasta ise ka ära teha :) | |
Berit Abikokk 2009-04-05 19:54:25 |
Okei. nüüdseks on selgunud, et ma ei tee enam mitte kunagi mitte ühtegi pasta-asja ise. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |