Cousinella Kokaõpilane 2012-01-25 00:44:24 |
Tegin ka ise pastat, esimest korda, Jamie Oliveri retsepti järgi u poolest pakist durumnisujahust ja 5st suures munast. Taigen õnnestus ja pärast 30 minutilist külmkapis seismist õnnestus ka rullimine. Panin tähele, et külmkapis seismine muutis taigna palju pehmemaks kui enne. Taignast jätkus kaheks söögikorraks. Esimesel korral tegin tagliatellesid ja teisel korral lasagnet. Esimese korra kohta õnnestus üllatavalt hästi, aga mul tavaliselt lähevadki teistkordsel proovimisel asjad untsu... Igal juhul jõudsin samal päeval veel sünnipäevalegi! http://cousinella.blogspot.com/ |
|
Mann Abikokk 2012-03-07 14:15:09 |
Kuna ma igakord pastat tehes püüan mõelda, kuis ma viimati tegin (ja eraldi blogida sest ei näe mõtet), siis nüüd meelde jätmiseks: ühe sööja kohta 100 gr jahu ja 1 muna. Jahu kogus on pooleks (durum-ja nisu). Külmas pool tunnikest ja vsjoo. | |
Ilse Abikokk 2012-03-07 14:22:12 |
Mann:
Mina just selles näengi blogimise mõtet, et alati oleks vaadata kuidas ma seda siis nüüd tegin :) Mul on kurkide soolamisega alati probleeme, siis otsin jälle eiteakuhupandud retsepti :) Sel sügisel ma raiun selle endale netti :P
Kuna ma igakord pastat tehes püüan mõelda, kuis ma viimati tegin (ja eraldi blogida sest ei näe mõtet), siis nüüd meelde jätmiseks: ühe sööja kohta 100 gr jahu ja 1 muna. Jahu kogus on pooleks (durum-ja nisu). Külmas pool tunnikest ja vsjoo. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-10-24 20:19:21 |
Kätlin K. küsis Nami-Nami Facebooki lehel: [1quote]Tere. Ma ei suutnud interneti avarustest leida täistera pasta valmistamise retsepti(ehk siis taigna valmistamise õpetust/retsepti). Kas Teie oskate nõu anda ja aidata?[/quote] Kas on keegi täisterajahuga katsetanud? | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > |