Toorjuustukoogid (Cheesecakes)

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-12-16 10:28:43
Spiidi:
Siit ka küsimus, et võrdlesin namis oleva Manhattani juustukoogi retsepti sellega ja kui GoodFoodi retseptis tuleb kooki küpsetada 110C juures 25-30 minutit, siis nami retseptis on 30 min 180C ahjus. Millest selline suur vahe?
Spiidi, aga esimesed 10 minutit pidid seal seda kooki ju tavaahjus lausa 240 kraadi juures küpsetama ja alles siis VEEL 25 minutit 110 kraadi juures? Tegid nii?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Spiidi
Abikokk
2008-12-16 10:42:46
Jah, täpselt nii tegingi. See oli mu esimene katsetus juustukooki teha. Ei osanud hinnata, kui võdisev kook peaks olema. Muidu oleks lasknud kauem ahjus olla. Jahtuda lasin tund aega kinnise ahju uksega ja teise tunni lahtise uksega.

le D?ner

Berit
Abikokk
2008-12-23 19:17:22
Tegin eile õhtul esimest korda elus päris õiget juustukooki! Valisin selle retsepti. Toimisin nõnda, et ühte ümmargusse tegin ühe portsu (homseks koju jõululauaks ootama) Philadelphia täisrasvase toorjuustuga ja teise koogi tegin kandilisse vormi, et hiljem suupistekookidena sõbrannadele viia (selleks oli mul Philadelphia light toorjuust, olude sunnil :D). Seni olen maitsenud seda "sõbrannadele versiooni", mis oli ... taevalik. No tõesti, seni üks paremaid, mida saanud.
Spiidi
Abikokk
2009-01-30 12:52:17
Kas keegi oskab anda hinnangu Philadelphia vs Exquisa toorjuustude osas juustukoogis kasutamiseks? Uurisin poes pakke ning Exquisa toorjuust on ilma sälilitusaineteta ja konsistentsilt sarnane Philadelphia omaga. Eelistaksin seetõttu Exquisat, kuid kuna koogi tegemiseks läheb julge 5 pakki neid, siis tahaks kindla peale välja minna :)

le D?ner

Marit
Abikokk
2009-01-30 14:23:01
Mina olen kasutanud Exquisa toorjuustu koogi tegemisel, jäin väga rahule.

Magusad fotod

Frieda
Abikokk
2009-01-30 15:54:25
Mul ka positiivsed kogemused, ei oska ette heita midagi.

Söömine on ainus töö, mis toidab

Netcat
Abikokk
2009-01-30 16:20:25
Spiidi:
Kas keegi oskab anda hinnangu Philadelphia vs Exquisa toorjuustude osas juustukoogis kasutamiseks? Uurisin poes pakke ning Exquisa toorjuust on ilma sälilitusaineteta ja konsistentsilt sarnane Philadelphia omaga. Eelistaksin seetõttu Exquisat, kuid kuna koogi tegemiseks läheb julge 5 pakki neid, siis tahaks kindla peale välja minna :)
Philadelphia on hapukama maitsega.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Kairit
Abikokk
2009-02-26 08:36:08
Tegin ka siin kiidetud Manhattani toorjuustukooki, ei ole sõnu selle kiitmiseks ;) Aga küsimus järgmine...kook läheb kordamisele, aga tahaksin sinna sisse panna ka vaarikaid, neid on saada hetkel vaid külmutatud kujul. Kas peaksin enne üles sulatama ja nõrutama või panen külmalt? Kas küpsisepõhi vesiseks ei jää? Tänud vastamast.
Eva
Abikokk
2009-02-26 09:50:25
Kairit:
Tegin ka siin kiidetud Manhattani toorjuustukooki, ei ole sõnu selle kiitmiseks ;-) Aga küsimus järgmine...kook läheb kordamisele, aga tahaksin sinna sisse panna ka vaarikaid, neid on saada hetkel vaid külmutatud kujul. Kas peaksin enne üles sulatama ja nõrutama või panen külmalt? Kas küpsisepõhi vesiseks ei jää?
Kindlasti külmunult, just siis ei jää küpsisepõhi vesiseks.

http://www.perenaine.ee/

Kairit
Abikokk
2009-03-01 12:58:19
Sain vaarika toorjuustukoogi tehtud, aitäh nõuandjatele! Aluseks siis ikka Manhattani retsept siitsamast Nami-Namist, liasin vaid vaarikaid.
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>