Mann Abikokk 2008-09-17 20:55:49 |
Katja:
ma ei tea, meil enne pole seda värvi olnud. püüan ette kujutada minestroonet nende ubadega :) oi kui ilusad!!!! nagu dekoratiivsed kivikesed... kas need kuivades ka seda tooni jäävad? |
|
Seenekas Abikokk 2008-09-18 10:05:31 |
Nii lõbusat värvi! Ega äkki sordinime ei tea? Järgmiseks aastaks oleks tore maha panna. Esimesel pilgul tundusid sinikatena, kus tooreid hulgas. | |
Mann Abikokk 2008-09-18 10:59:51 |
Seenekas:
kahjuks ei mäleta, sest me kevadel ube maha pannes viskasime pakid minema. Nii lõbusat värvi! Ega äkki sordinime ei tea? Järgmiseks aastaks oleks tore maha panna. Esimesel pilgul tundusid sinikatena, kus tooreid hulgas. |
|
Mann Abikokk 2008-09-19 18:57:53 |
Lemmikkõrvitsad, kahjuks neid oli vaid täpselt 3 sel aastal: | |
Aurora Abikokk 2010-01-31 11:09:30 |
No rohenäpud, millal esimesed seemned mulda lähevad? Peaks vist vaikselt juba sellele mõtlema hakkama. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-01-31 11:54:28 |
Aurora:
Oi, kus mina alles hakkan tänavu köögivilju-salateid-ürte kasvatama ise :) Ma olen juba seemnepakke kogunud ja sorteerinud, just mõtlesin, et eeloleval nädalal hakkan plaane pidama, et mida ja millal maha panna ja millisesse uhiuude kõrgesse peenrasse!
No rohenäpud, millal esimesed seemned mulda lähevad? Peaks vist vaikselt juba sellele mõtlema hakkama. |
|
Kiilike Abikokk 2010-01-31 15:12:46 |
Aurora:
Kui on valged aknad(ja suuri puid akene lähedal pole .. nagu meil) siis saaks juba salateid kasvatama hakata vaiksel, ka maitsetaimedega saaks algust teha.
Ise hakkan ette kasvatama porrut ja paprikat veebruari lõpust.
No rohenäpud, millal esimesed seemned mulda lähevad? Peaks vist vaikselt juba sellele mõtlema hakkama. |
|
Kirsike Abikokk 2010-01-31 19:32:22 |
Mul petuuniaseemned juba paar nädalat maas ja täna hommikul olid esimesed tärganud :D Eelmine aasta hakkasid alles juulis õitsema, seekord olen targem ja usaldan asjatundjate ütlusi :D Fuksiad tõime ka tuppa tagasi, aga tundub, et need ei elanud seekod talve üle. | |
Mari-Liis Abikokk 2010-01-31 23:44:20 |
Mina ette taimi enam ise ei kasvata (arvatavasti teeks pea aastane pisipõnn neile üksnull ja kuna väga suures koguses midagi ei kasvata, siis ei näe asjal mõtet ka), kõik läheb otse aeda peenrasse. Seega ootan aprilli lõppu, kui tavaliselt sellega alustan :) Suvikõrvitsa-, kõrvitsa- ja kurgitaimed ostan kevadel turult. Maitsetaimed aga toas potikestes juba täitsa olemas :) | |
Hexy Abikokk 2010-02-01 10:46:04 |
Minul kasvab köögiaknapeal roheline sibul(veesees). Aga ta on seal ikka väga niru, roheline osa kuivab koguaeg, kuigi vett on piisavalt. Ühel sibulal läx mugula osa hallitama. Kas võib olla põhjus väheses valguses?? köögiaknataga on rõdu ja tänu sellele ei saa sibul nn otsest valgust. Rõdul on aga jube külm 1 nurk on täitsa jääs, kuigi uued "euro"aknad ees??? Seal ma hetkel küll midagi kasvatada ei saa. Aga äkki sobiks vähemalt maitsetaimi elutoa aknapeal kasvatada, kusagilt olen kuulnud, et väga ei soovitata??? | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >> |