Hexy Abikokk 2008-04-30 11:01:57 |
ajasite mulle ka isu peale. lähen vaatan keldrist, kas annab mingid anumad aretada mida siis rõdule sättida. nimekiri ka valmis, lippan pärast poodi. hetkel plaanin külvata selliseid asju petersell, salat, spinat, redis, till, basiilik, piparmünt, murulauk, kui leian paneks ka neid beebiarbuuse | |
Liiseli Abikokk 2008-04-30 12:51:42 |
Minul on spinat ja salatsigur juba idulehed peenramullast välja ajanud! Peaks rukolat ka maha viskama :) | |
Pulavik Abikokk 2008-04-30 14:51:29 |
Mul redis ja spinat külvatud peenrasse.. juba täitsa suvetunne on peal- ilmad nii kuivad et käi kastekannuga mööda peenraid :P | |
Fre Abikokk 2008-04-30 18:37:12 |
Muidu eriti laisa lahendusena on mul mitu aastat töötand see, et osta kevadel Selverist mõned potis maitsetaimed ja peenrasse kükitada. Üldiselt lähevad kasvama küll ja tulemus on mu meelest parem kui seemnest kasvatades või pisikeste taimedena ostes. Kindlalt töötavad niiviisi v. hästi tüümian, pune ja rosmariin. Basiiliku paneb alati mingi basilisk nahka ja sellega on üks rist ja viletsus. Supermarketi taimed meeldivad mulle seetõttu, et on kohe algul piisavalt suured ja "annavad saaki". | |
Zapxpxau Abikokk 2008-05-04 12:21:19 |
Eile said kõik mu seemnepakid tühjendatud, maha olen pannud valget ja violetset sparglit, Pariisi porgandit, redist, daikoni (Jaapani rõigas), Pekingi kapsast, Jaapani kapsast, käharlehelist salatit ja mitmeid maitsetaimi. Redised on juba lehed välja sirutanud. Kasvuhoonesse sai pandud suvikõrvitsat, arbuusi, paprikat, triibulisi tomateid. Nii, ju saab näha mis sest välja tuleb. | |
Triinp Kokaõpilane 2008-05-05 15:03:41 |
Sugar baby arbuusikasvatajad - palun öelge, kas need arbuusitaimed võivad kasvuhoones nii vohama hakata, et tomateid-kurke kasvuhoonesse ei mahugi? Mul nimelt vaja oma ema veenda, et ta lubaks arbuusid kasvuhoonesse istutada :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-05-05 15:10:04 |
Triinp:
Ei hakka vohama. Minul kasvasid 2 taime ilusasti suure poti sees ja mahtusid kenasti aknalauale ära (suvel olid ikka õues).
Sugar baby arbuusikasvatajad - palun öelge, kas need arbuusitaimed võivad kasvuhoones nii vohama hakata, et tomateid-kurke kasvuhoonesse ei mahugi? Mul nimelt vaja oma ema veenda, et ta lubaks arbuusid kasvuhoonesse istutada :) |
|
Amööb Abikokk 2008-06-02 08:58:10 |
Iga nädal lisandub meie kasvuhoonesse/peenardesse midagi uut, kuid senini on sealt leitav:
*redis
*tomat
*kurk
*paprika
*apteegitill
*spinat
*rabarber
*piparmünt, münt
*herned
*kõrvits
*viinamari
*erinevad ürdid (basiilik, estragon, rukkola, petersell, till, murulauk, kress)
*lehtsalat
*lollo rosso
*sibul
*küüslauk
*porgand
Paari nädala pärast lisanduvad bok choi ning aeduba. Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Pulavik Abikokk 2008-06-02 10:05:15 |
Mul hetkel: redis, spinat, sibul, hernes, kaalikas, till, petersell, basiilik, piparmünt, murulauk, hapuoblikas, erinevad salatid (leht, lollo rosso, frillice), rabarber, tomat, baklazaan, füüsal, arbuus, kõrvits, viinamari, mais, tsilli, paprika, kartul.. varsti aeduba ka maha. | |
Juc Abikokk 2008-06-11 08:49:50 |
Minul aias kasvamas sel aastal:
kõrvits
porgand
hernes
suhkurhernes
meliss
münt
küüslauk
rukola
spinat
maasikas (ei pannud küll sel aastal)
spargel
pune
tüümian
basiilik
petersell
till
vaarikas (ka mitte selle aasta teema)
eelmisel aastal oli veel lollo rosso ja lehtsalat, mille kasvatamise vajalikkuses ma ei veendunud. Samuti ei suutnud ma piisavalt rakendust leida koriandrile (hmm, nüüd juba vist oskaks kah). Ja imelikul kombel ei tasunud rohelise sibula kasvatamine ka end ära mullu :)
Täpsemalt saab mu rohelise edenemisest näha siin http://jucjaco.blogspot.com/2008/06/peedu-pungades-kasvudes-ites-lhnades.html http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >> |